Göteborgs Stubbfräsning AB

Göteborgs Stubbfräsning AB

www.stubbfrasgoteborg.se
  • BadgeTwoYears
4.9

Vi hjälper dig med stubbfräsning i Göteborg med omnejd. Vi har över 10 års erfarenhet och relevanta utbildningar för att ta bort stubbar, häckar och trädfällning. Den mest priseffektiva metoden för att ta bort stubbar är stubbfräsning, maskinerna vi använder är väldigt mobila och skadar inte tomt och egendom. Vi arbetar både...

192 omdömen om Göteborgs Stubbfräsning AB

Sedan starten hos Reco 2023

Per P

Duktiga snabba . Gör ett väldigt bra jobb

Gunnar M
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Trevligt bemötande och snabbt och bra jobb.

Anna H
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Snabb återkoppling både vis förfrågan och tidplanering. Effektivt och snyggt genomfört. Rekommenderar 100%

Lars D
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

De gjorde ett mycket bra jobb och snabbt färdiga. Mycket nöjd

Ingela B
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Trevlig och mkt kunnig personal. Bra pris. Kan rekommendera Göteborgs Stubbfräs till alla som vill ha fräsning mm av riktigt yrkesfolk. Hasse Berglund

Stig C
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Bra bemötande, snabb leverans, proffsigt utförande

Richard W
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Bra jobb. Gick fort från första kontakt till utförande. Vi var mycket nöjd med resultatet.

Karl J
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Vi kontaktade Göteborgs stubbfräsning AB för att få en offert gällande fräsning av 3 stubbar i trädgården. Vi fick återkoppling samma dag med prisförslag och en inbokad tid för att fräsa bort stubbarna. Tre dagar senare var stubbarna frästa och vi är supernöjda med resultatet.

Martin L
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Behövde bli av med en stubbe. Ringde till Göteborgs stubbfräsning en fre förmiddag. Några timmar senare var jobbet klart. Snabbt, enkelt och utmärkt!

Jan-Åke K
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Trevlig personal som var snabba och effektiva

Andreas Ö
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Jättenöjda! Snabb återkoppling på offert och snabbt utfört jobb. Blev kanon!

Martin J
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Snabb respons. Snabbt utförande. Minimal påverkan på närliggande häck. Topp betyg

Lennart R
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Ett bra, trevligt proffesionellt bemötande både i mobilen liksom via meddelanden. Snabba svar och snabbt IT-företag arbete, ett fantastiskt bra utfört arbete.

Frida E
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Rekommenderar verkligen!! Otroligt snabba på att svara och göra jobbet. Trevliga!! Allt gick liksom så smidigt och enkelt som man bara önska.

Erik S
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Snabbt svar på min prisförfrågan och snabbt utfört arbete!

Ann-Margreth S
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Kontaktade Gbg’s Stubbfräsning för att ta ner 4 björkar som stod lite illa till. Fick både snabb återkoppling och ett bra pris. Yaser som tog ner träden i sektioner gjorde ett fantastiskt jobb! Vi är väldigt, väldigt nöjda!

Karl H
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Service inriktade deluxe. Löste mitt problem och mer därtill :). Trevliga, snabba och väldigt bra kommunikation. Kan varmt rekommendera dem.

Ulla J
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Margareth är mitt tilltalsnamn, viktigt om det kommer att visas! Mycket trevligt bemötande av Robert som kontaktade mig och Christian som utförde trädfällningen, stubbfräsningen och bortforsling. Kontaktade dem ena dagen och nästa dag var tjänsten utförd.

Carl H
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Snabb behandling av problemet, kompetent utförande, bra pris. Vi är helnöjda!

Elisabeth G
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Snabb återkoppling och de kunde snabbt åtgärda det jag ville ha hjälp med.

Sofie S
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Fantastisk trevlig man Roger som svarade och killen som kom dagen efter Alex mycket duktig och trevlig och kunnig. Han fräste bort massor av stubbar. Kan verkligen rekommendera detta företag.

Karin R
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Flexibelt, service, proffsigt, prisvärt och stor kunskap. Vi är väldigt nöjda och återkommer gärna. //Lasse & Magdalena

Tyler S
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Snabbt och enkelt! Trevlig bemötande med

Christine A
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Helt exceptionellt! Jag kontaktade och bad om offert en kväll efter arbetstid, samma kväll fick jag offert och dagen efter var alla stubbar borta. Snabb och trevlig service, mycket bra utfört jobb och väldigt prisvärt!! Högsta betyg och bästa rekommendationer!

Olof G
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Fantastiskt snabbt! Ringde Roger vid lunchtid och 1.5 timmar senare var stubbarna nedfrästa! Knappen något spår alls i trädgården o gräsmattan trots trångt mellan rabatter mm!

Daniel B
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Toppen ringde på morgonen och dom var där 1 timme senare och 15 min efter det var stubben väck

Nikolaos T
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Jag tittar alltid på Reco innan jag beställer ett jobb, och då att anlita Göteborgs Stubbfräsning var ett självklart. Ett par dagar efter min förfrågan så var trädet nere, stubben och rötter bortfrästa och avfallet bortforslat. Kvar låg, enligt överrenskommelse, en hel hög med bitar till ved i lagom uppsågade längder. Jag kan starkt rekommendera Roger och Yaser på GS. Stort tack och bra jobbat!

Beatrice P
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Snabbt och prisvärt, trevlig personal 👍

Rolf M
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Snabb respons och väl utfört jobb

Thomas C

Fantastisk service och otroligt prisvärt. Rekommenderas varmt. //Anna

Lennart D
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Blev fantastiskt väl bemött och dessutom väldigt snabbt! Skickade in en offertförfrågan och fick ett samtal 10-15 min senare, kl 21:00! Dagen efter kom dem och gjorde ett fantastiskt arbete! Vi anltade dem igen för att klippa en häck, nu i veckan.

Robert E

Bra kontakt trevligt bemötande. Mycket bra utförande. Super nöjd

Maria N
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Snabba, trevliga och gör ett proffsigt jobb.

Per A
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

- Enkelt Jag ringde och skickade några bilder. Sen fick jag ett pris (efter RUT-avdrag). Stubben var borta ett dygn senare! - Bra resultat Stubben blev till flis (eller snarare "fiber-snören") blandat med jord. Det borde förmultna ganska snabbt. Inga problem med att bli av med tunga rötter. Han fräste en ganska stor yta cirka 2 dm ner i marken. - Inte jättebilligt ... men vad är alternativet? En klen hyrfräs hade inte rått på vår rejäla stubbe. Gräva och såga med sticksåg/motorsåg hade tagit lång tid och gett sämre...

Dan M
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Jättenöjd. Har inget att anmärka på !

Hannah F
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Trevliga, snabba och bra utfört.

Eivor K

Snabbt.billigt.bra arbeteallt ok.

Frida G
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Jag kan varmt rekommendera Göteborgs Stubbfräsning! Vi behövde dels ta ner häck och stubbar och dels ansa häck. Jobbet utfördes exemplariskt enligt överenskommelse och kontakten med företaget var enkel och hjälpsam. /Frida

Oscar L
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Snabbt, billigt och mycket enkla att kommunicera med! Var här och fixade allt dagen efter att jag ringde dem. Supernöjd med resultatet!

Hind M
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Lätt och smidigt att anlitar de.

Therese B
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Snabb service,bra och trevligt genomförande. Korrekta fakturor som stämmer med uppgjort pris! Rekommenderas!

Daniel K
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Trevligt, enkelt att beställa och bra utfört arbete! Kan verkligen rekommendera! // Daniel

Björn T
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Professionellt och snabbt tog de bort vår oönskade häck. Även tiden från första kontakt till slutfört jobb var snabbt. Vi rekommenderar dem varmt.

Peter K
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Trevlig personal snabb återkoppling och bra prisbild allt gick toppen 👍🏻

Anna K
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Snabba svar och snabba arbete.

Åsa K
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Göteborgs Stubbfräsning får 🏆🏆🏆🏆🏆 Roger var riktigt trevlig och snabb återkoppling. Bra priser och effektiva. Vi tog kontakt på torsdagen och träden var nere på måndagen. Kan varmt rekommenderas!

Lisa N
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Jättebra! Bra att ha att göra med. Snabba och duktiga.

Eva R
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Snabb respons på förfrågan och offert direkt. Dessutom stubbfräsning samma dag jag hörde av mig, så allt var toppen! Jättebra företag!

Matilda B
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Kan varmt rekommendera dem. Så hjälpsamma och engagerade.

Julia V
Skrev om Göteborgs Stubbfräsning AB

Snabba och sakliga! Väl utfört jobb.