Mycket vänlig personal. Jag har samma förnamn. Det var därför allt gick så bra. Han/Dom gjorde jobbet inom avtalad tid. Och till avtalad pris. Kan inte bli bättre. Stubbfräsning beställdes. Det finns ingen stubbe kvar. Allt ok. Mvh Roger Thörn
Göteborgs Stubbfräsning AB
Vi hjälper dig med stubbfräsning i Göteborg med omnejd. Vi har över 10 års erfarenhet och relevanta utbildningar för att ta bort stubbar, häckar och trädfällning. Den mest priseffektiva metoden för att ta bort stubbar är stubbfräsning, maskinerna vi använder är väldigt mobila och skadar inte tomt och egendom. Vi arbetar både...
230 omdömen om Göteborgs Stubbfräsning AB
Sedan starten hos Reco 2023
Duktiga, noggranna, lågt pris, kom snabbt.
Enkel kontakt med företaget. Arbetet utfördes snabbt och det blev ett bra resultat.
Snabb återkoppling, flexibla, trevliga och väl utfört jobb.
Trevlig yngling som kom och gjorde jobbet som jag ville ha det.Städade efter sig
Trevligt bemötande. Gjorde ett bra och snyggt jobb. Väldigt nöjd med resultatet.
Bra kommunikation! Proffsigt! Fin avverkning av två stora cypresser!
Snabbt utfört jobb, trevligt bemötande
Bra bemötande snabbt svar på min förfrågan om pris och tid för arbetet. Hade inga förväntningar mer än det jag läst om på recensionerna på företaget Dom levde verkligen upp till det Kan rekommendera dom Hjälp med att fräsa bort en stubbe modell stor Efter ett gammalt biggarå träd
Bra kommunikation, snabbt på plats och väl utfört arbete.
Supersnabba svar, på plats efter mindre än 24 timmar efter godkänd offert. Helt enligt angivet pris och dessutom ett fantastiskt utfört jobb. Kan verkligen rekommenderas!
DE var snabba bra, trygga och proffessionella.
Vi hördes av på förmiddagen och efter kort besök samma dag och accept av offert så var arbetet igång och färdigt redan samma dag! Jättefint arbete och snabb och trevlig kommunikation! Kan verkligen rekommendera!
Snabba och effektiva. Tekommenderas!
Trevligt bemötande och tydliga svar. Proffsig personal, effektiv i sitt arbete. Det var trädfällning som utfördes, allt annat tog jag hand om själv.
Grymt trevliga och snabba på sitt jobb! Bra pris, och riktigt bra arbete!
Smidigt och bra! Lätt att förstöra gräsmattan med maskinen men de var försiktiga och duktiga.
Gott bemötande, jobbet görs helt enligt överenskommelse.
Två 25 m höga träd togs ner på 30 min utan något grenspill på marken. Stubbfräsning gillt snabbt och enkelt. Jättetrevliga killar. Kan verkligen rekommendera dem.
Proffsig och trevligt kontakt, perfekt utfört arbete till ett bra pris och väldigt snabbt utfört.
Snabbt svar och tydlig offert. Bra
Smidiga trevliga att jobba med och bra resultat
Alltid lika fint bemötande. Tack till Alex som utförde arbetet. Otroligt skicklig och enklel att kommunicera med. Rekommenderar varmt!
Bra kommunikation, bra pris, väl utfört arbete och trevliga arbetare!
Snabba och trevliga Övertog mark blev inte förstörd
Snabb återkoppling vid kontakt. Trevligt bemötande,. Mycket nöjd med resultat, rekommenderar varmt.
Mycket bra bemötande och förståelse för problemet. Prisvärt.
Proffsig, snabb och prisvärd trädfällning med stubbfräsning.
Mycket bra bemött, dialog via SMS och telefonsamtal fungerade bra. Offert innan jobbet utfördes baserat på bild mtrl som jag skickade. Från första kontakt till utfört uppdrag och betald faktura gick på strax över 1 vecka.
Snabb och bra återkoppling vid kontakt men framförallt gör ni ett riktigt proffsigt jobb. Supernöjd!
Trevligt bemötande och mycket bra utfört arbete
Roger och Alex är mycket proffsiga och snabba.. Fantasktisk trevliga killar som gjorde ett mycket bra jobb. Jag rekommenderar Göteborgs Stubbfräsning till alla !
Jättenöjda med allt. Pris och arbete. Rekommenderas.
Trevlig personal som gjorde ett bra jobb. och ett mycket fint resultat.
Är i behov av hjälp med snöröjning och halkbekämpning. Hittills har det inte kommit någon snö så företaget har endast utfört halkbekämpning vid ett tillfälle vilket de utfört till full belåtenhet. I övrigt har kontakten med företaget varit positiv. Kai Honnér
Trevliga och utförde jobbet kanonbra !
Trevligt. Proffsigt. Prisvärt. Bra resultat.
Snabb återkoppling på vår förfrågan, snabbt och proffsigt utförande av borttagning av två stubbar. Trevligt bemötande genom hela processen. Kan varmt rekomendera dem.
Duktiga snabba . Gör ett väldigt bra jobb
Trevligt bemötande och snabbt och bra jobb.
Snabb återkoppling både vis förfrågan och tidplanering. Effektivt och snyggt genomfört. Rekommenderar 100%
De gjorde ett mycket bra jobb och snabbt färdiga. Mycket nöjd
Trevlig och mkt kunnig personal. Bra pris. Kan rekommendera Göteborgs Stubbfräs till alla som vill ha fräsning mm av riktigt yrkesfolk. Hasse Berglund
Bra bemötande, snabb leverans, proffsigt utförande
Bra jobb. Gick fort från första kontakt till utförande. Vi var mycket nöjd med resultatet.
Vi kontaktade Göteborgs stubbfräsning AB för att få en offert gällande fräsning av 3 stubbar i trädgården. Vi fick återkoppling samma dag med prisförslag och en inbokad tid för att fräsa bort stubbarna. Tre dagar senare var stubbarna frästa och vi är supernöjda med resultatet.
Behövde bli av med en stubbe. Ringde till Göteborgs stubbfräsning en fre förmiddag. Några timmar senare var jobbet klart. Snabbt, enkelt och utmärkt!
Trevlig personal som var snabba och effektiva
Jättenöjda! Snabb återkoppling på offert och snabbt utfört jobb. Blev kanon!
Snabb respons. Snabbt utförande. Minimal påverkan på närliggande häck. Topp betyg