Götmars Hallstahammar (Fd Mats Koijan)

Götmars Hallstahammar (Fd Mats Koijan)

En del av Götmars www.gotmars.se
4.9
Ring 0220-100 23 Dela

8 omdömen om Götmars Hallstahammar (Fd Mats Koijan)

Berit S
Skrev om Götmars Hallstahammar (Fd Mats Koijan)

Jag är mycket nöjd med hjälpen jag fick Allting fungerade bra Ett fint bemötande av alla inblandade Ett härligt tack till Mats mvh Berit Sjöberg

Svar från Götmars Hallstahammar (Fd Mats Koijan)

Hej Berit. Det värmer att läsa dina ord och då speciellt om vår kollega Mats. Tack för att vi fått ditt förtroende att hjälpa och stötta. Bästa hälsningar.

Lena L
Skrev om Götmars Hallstahammar (Fd Mats Koijan)

Vi blev väldigt bra bemötta av Mats Koijan som tog tid på sig för våra önskemål. Vi är väldigt nöjda med begravningsceremonin och allt omkring den . Tack! Lena , Annelie , Thomas

Svar från Götmars Hallstahammar (Fd Mats Koijan)

Hej. Varmt tack för att du tagit dig tiden att skriva till oss. Det känns fint att läsa dina ord. Särskilt om vår Mats. Tack för att vi fick förtroendet att hjälpa och stötta. Bästa hälsningar.

Anita B
Skrev om Götmars Hallstahammar (Fd Mats Koijan)

Mycket bra bemötande.Bra hjälp med förslag.

Svar från Götmars Hallstahammar (Fd Mats Koijan)

Hej Anita. Tack för din feedback och för att du tagit dig tiden att skriva till oss. Vi vill också tacka för att vi fått förtroendet att hjälpa till. Varma hälsningar.

Peter S
Skrev om Götmars Hallstahammar (Fd Mats Koijan)

Hej! Jag känner mig väldigt trygg med götmars ni skötte er utmärkt Mvh Peter Sandvik

Svar från Götmars Hallstahammar (Fd Mats Koijan)

Hej Peter. Så fint att läa det du skrivit. Tack för att du tagit dig tiden och tack för att vi fått förtroendet att vara till hjälp och stöd. Bästa hälsningar.

Annica S
Skrev om Götmars Hallstahammar (Fd Mats Koijan)

Jättefint o bra bemötande av Mats vid planering och genomförande vid begravning. Hade även bouppteckningen där också jättebrs

Svar från Götmars Hallstahammar (Fd Mats Koijan)

Hej Annica. Fint att läsa att vår Mats hjälp till på ett bra sätt. Tack för att du tagit dig tiden att skriva. Dina ord blir värdefulla i vårt fortsatta arbete. Tack för att vi gavs förtroendet. Varma hälsningar.

Eva H
Skrev om Götmars Hallstahammar (Fd Mats Koijan)

VI MÖTES MED VÄNLIGHET, VÄRME OCH RESPEKT. ENGAGEMANGET GJORDE ATT VI KÄNDE STORT STÖD. VI KÄNDE LUGN OCH RO OCH EN TRYGGHET INFÖR BEGRAVNINGEN OCH STUNDEN I KYRKAN BLEV MYCKET LUGN OCH FIN.

Svar från Götmars Hallstahammar (Fd Mats Koijan)

Hej Eva. Det känns fint att läsa det du skriver. Tack för att du tagit dig tiden och tack också för att vi fick förtroendet att vara till hjälp och stöd i en svår tid. Varma hälsningar.

Ann-Sofi K
Skrev om Götmars Hallstahammar (Fd Mats Koijan)

Vi fick det väldigt bra, och en fin begravning för vår pappa. Vi anlitade Mats när vår mamma gick bort för 20 år sedan, så det kändes bra att anlita honom igen.

Svar från Götmars Hallstahammar (Fd Mats Koijan)

Hej och tack för att du skrivit till oss. Det känns fint att läsa det du skriver om oss och särskilt om vår kollega Mats. Tack för att vi fick förtroendet i en svår tid. Varma hälsningar.

Reijo A
Skrev om Götmars Hallstahammar (Fd Mats Koijan)

Vi fick ett trevlig o saklig bemötande.vi visste redan om Mats Koijan sedan tidigare så vi visste att han är trovärdig.

Svar från Götmars Hallstahammar (Fd Mats Koijan)

Hej. Fint att läsa att vår kollega Mats tagit hand om er på ett bra sätt. Vi tackar för att vi fått förtroendet att vara till hjälp och stöd. Varma hälsningar.