Grafitia Bygg & VVS AB

5.0

6 omdömen om Grafitia Bygg & VVS AB

Gunilla N
Escribió sobre Grafitia Bygg & VVS AB

Utmärkt på alla sätt, väldigt snyggt och gediget arbete. Bra kommunikation och lösningsorienterade förslag. Tidplanen fungerade fint och allt är genomfört med störta belåtenhet. Allt var snyggt städat och fritt från damm eller smuts i bostaden. Trevlig personal! Kan rekommenderas varmt!

Sponsor
Precision VVS & Byggteknik AB
4.8/5 i betyg av 43 omdömen 4.8 av 43 omdömen
Badge2022

Vattenblandare kök bra jobb bra bokad tid bra information produkt val fungerade helt ok

Maria S
Escribió sobre Grafitia Bygg & VVS AB

Köpte installation av tvättmaskin, duschhörna, takduschset, kommod, bänkskiva, tvättställ och blandare. Fick hjälp snabbt och trevligt bemötande.

Hej Maria! Tack för det fina omdöme! Bästa hälsningar Sorbage

Aksel S
Escribió sobre Grafitia Bygg & VVS AB

Superproffsigt och snyggt! Kan varmt rekommendera Grafitia!

Svar från Grafitia Bygg & VVS AB

Hej Aksel! Tack för de fina ord och att ni rekommenderar oss! Bästa hälsningar Sorbage

Reco tipsar!
2 Snickare AB
4.6/5 i betyg av 100 omdömen 4.6 av 100 omdömen
BadgeFiveYears

Vi gjorde en omfattande renovering av källare, kök och vardagsrum, med nytt värmesystem, badrum/tvättstuga i källare, ombyggnad av entré och

Anna-carin B Anna-carin B
Läs mer omdömen
Robin A
Escribió sobre Grafitia Bygg & VVS AB

Punktlig och förtroendeingivande från start till avslut. Nöjd med både resultat och bemötande.

Svar från Grafitia Bygg & VVS AB

Hej Robin! Tack för ditt fina omdöme och att ni rekommenderar oss! Bästa hälsningar Sorbage

Dirk E
Escribió sobre Grafitia Bygg & VVS AB

Väldigt trevligt och kompetent bemötande hela vägen från första kontakt och diskussion om projektet till utförandet. Sorbage har varit flexibel och pålitlig.

Svar från Grafitia Bygg & VVS AB

Hej Dirk! Tack för att vi fick hjälpa er med renoveringen, vi är jätte glada för det fina omdöme! Bästa hälsningar Sorbage

Reco tipsar!
PJ Parkettgolv AB
4.8/5 i betyg av 500 omdömen 4.8 av 500 omdömen
Badge2024

Seriöst företag. Mycket nöjd.

Sebastian R
Escribió sobre Grafitia Bygg & VVS AB

Super trevlig bemötande Alltid svarar på frågor Jag kan varmt rekommendera Grafittia

Hej Sebastian! Tack snälla för de fina ord om oss! Bästa hälsningar Sorbage