Alltid bra service och snabba leveranser. Bra prisnivå👍
gräsklipparknivar.se
På gräsklipparknivar.se hittar du knivar och tillbehör till robotgräsklippare! Vi har sedan 2012 erbjudit ett brett sortiment av gräsklipparknivar och tillhörande produkter för robotgräsklippare. I vårt produktutbud hittar du gräsklipparknivar i olika material som passar till ett flertal robotgräsklippare såsom Husqvarna Automower,...
383 omdömen om gräsklipparknivar.se
Sedan starten hos Reco 2021
Snabb leverans ,mycket bra E handel
Helt suveränt o snabb leverans 😊
Jag fick en snabb leverans och bra pris
Bra pris, snabb leverans. Knivar var inte helt lätt att skruva fast. Själva skruvar är inte utformade som originala skruvar från Husqvarna. Det var svårare att hitta rätt vinkel och behövdes skruva om 2-3 gånger innan man hittade rätt.
Snabb och mycket god service. Materialet utmärkt.
Bra produkter och snabba leveranser har bara gott att säga om företagrt.
Positivt och snabb leverans Första gången jag handlade och nöjd Blad till robotklippare, får utvärdera när det gått en tid men nöjd så här långt
Snabb leverans och bra pris. Har dock inte utvärderat knivarnas hållbarhet än
Snabb och fraktfri leverans.
Lättförståelig hemsida och snabb leverans.
Lätta att byta. Bra att man kan vända och slita alla sidor Mvh Håkan
Jag köpte en ask knivar till automowern .Lätt att beställa. Snabb leverans. Har beställt flera gånger och varit nöjd. Har rekommenderat företaget till vänner.
Väldigt snabb leverans efter beställning
Fungerar jättebra bekvämt att få hem det i brevlådan
Mycket prisvärda, snabb leverans och dessutom fraktfritt! /Lasse R
bra snabb leverans som alltid och bra produkter
Knivarna som jag har köpt tidigare har varit bra. Den här gången blev leveransen kraftigt försenad - kanske pga otillräcklig frankering. Jag fick dock kompensation, så jag är nöjd.
Mycket Bra pris Mycket Snabb leverans
Snabb leverans och fraktfritt. Mycket bra!
Handlat hos dom några gånger bra priser och kvalitet.
Lätt att lägga order, bra leverans, bra pris, bra råd.
Smidigt att handla. Önskar dock lite mer info om knivarna ang vikt mm Inga problem med beställning, betalning, leverans mm Knivar till HQ Automower 430X. Skulle vilja ha knivar med lite längre livslängd och med den skärpan som kolstålsbladen har. Titanbladen är inte alls lika vassa som kolstålen.
Mycket snabb leverans. Bra kvalitet billigt.
Fungerar mycket bra! Också ett bra pris för dessa knivar
Har handlat förr o vet stt de är både snabba o billiga+fraktfritt👍🇸🇪glad midsommar☀️☀️
Enligt mina förväntningar Lätt att beställa
Snabb återkoppling, snabb leverans.
Bra produkter till bra priser. Snabb leverans. Lätt att hitta vad jag sökte och beskrivningarna stämmer väl överens med produkterna.
Dessa knvarna är bäst kommer köpa flera gånge
Bara positivt intryck av beställning och frakt. Gick snabbt att få hem knivarna i brevlådan. Har inte provat produkterna ännu.
Enkelt, snabbt och bra!
Knivar till automower.. snabb och bra leverans
Bara positivt. Bra urval, bra pris, gratis porto och snabb leverans. Full pott.
Snabbt och bra, precis som det ska va
Superordning på ordermottagning! Otroligt bra leverans. Ingenting kan bli bättre!!!
Köpte knivar till min McCulloch S600. Snabb leverans utan krångel; bra knivar till bra pris.
Levererar som förväntat. Prisvärt
Allt funkar som det skall inklusive snabb leverans
knivar till automower mkt snabb leverans!
Snabbt expiderat. Knivarna var förpackade men lite svåröppnad plastlåda. Allt fanns med och min robotklippare, som fått namnet Gullspira" efter berättelsen om Barnen från Frostmofjället, är nu inne på sin femte säsong i trädgården. Själv kan jag luta mig tillbaks i vilstolen och jnjuta av en välansad gräsmatta.
Kan ju inte säga något om knivarna ännu, men hela affären jag gjorde får en femma. Knivarna såg/ser ju riktigt fina ut hittills.
Alltid ok grejer ,snabb och helt ok grejer
Bra och snabbt leverans!. Saknar Lina i kortar längd, 100 meter är väl mycket!
Allt funkade fint. Bra produkter till ett bra pris, snabb och smidig leverans. Har handlat där tidigare och är en nöjd kund.
Funkar alltid perfekt! Finns inte mycket mer att säga. Varför skulle man vända sig till någon annan?
Bra produkter, bra priser och snabb leverans
Jättebra priser, snabb leverans och fraktfritt!!!
Har inte haft ngn upplevelse med knivarna???!!!
Bra klippar knivar, rekommenderas! Snabb leverans!