👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Green Glow Cleaning AB
Green Glow Cleaning AB är en modern städfirma i Huddinge kommun som erbjuder professionella och pålitliga städtjänster i hela Stockholms län. Vi levererar städning av högsta kvalitet och på vår hemsida kan du snabbt och enkelt få ett prisförslag , det tar mindre än 1 minut. Vårt erfarna team har gedigen kunskap inom alla typer...
13 omdömen om Green Glow Cleaning AB
Tack! Det var jätte bra stor stämning ni hade gjort hos mig! Jag är tacksam till dina personal som hade varit på städningen 😊
Jag är jättenöjd med Glow Cleaning AB – ett pålitligt företag med kunnig och professionell personal.
Hej Nawar, Tack för ditt omdöme och för tiden du lagt på det. Vi är alltid glada att hjälpa er med hemstädningen och vi uppskattar verkligen våra kunder!
Mycket bra, kontaktpersonen Tim var mycket trevlig och proffsig
Hej Sofia, Tack så mycket! Vi hälsar Tim så klart. Vi är väldigt glada att du upplevde fin service från oss!
Mycket proffsig och pålitlig städfirma. Noggrant utfört arbete och trevlig personal. Jag är väldigt nöjd och kan varmt rekommendera dem. Mvh
Väldigt bra och snabb hantering. Vi är mycket nöjda med städningen! Rekommenderas!
Jag är nöjd, tack för hjälpen!
Vi hade en krävande hyresvärd som ville att städningen skulle följa en strikt checklista. Vi anlita Green Glow Cleaning och de utförde ett utmärkt jobb. Vi är mer än nöjda och kan varmt rekommendera dem till alla.
Tack för en trevligt städning ! Ni är grymma ! Jag tackar jättemycket ! Vi ses igen snart
Väldigt bra firma! Verkligen resonerar! Personal ä fantastiska och trevliga! Tack för k trevlig och uppmärksam städning
Bra och lyhörda, gjorde ett flyttstäd jobb
Mycket nöjda med hemstädningen. Alltid noggrant och fräscht.
Jag är supernöjd huset blir ren och fint efter städningen. Duraid