Green Storage

www.greenstorage.se
  • BadgeThreeYears
1 126
4.4

Välkommen till Green Storage AB! Med hjälp av modern teknik har vi hittat ett sätt att hålla dina saker säkra samtidigt som det slipper kosta skjortan. Allt detta med fokus på hållbarhet. Hela kundresan har vi valt att lägga via mobilen. Slipp onödiga lås som sedan slängs. Våra förråd öppnar och stänger du enkelt via mobilen....

1126 omdömen om Green Storage

Sedan starten hos Reco 2023

Ann H
Skrev om Green Storage

Mycket smidigt och enkelt 👍 gick lätt att få tillgång för att kolla lämpligt ledigt förråd. Mycket bra att styra med appen

Ulf R
Skrev om Green Storage

Bra service och lätt att använda!

Carl C
Skrev om Green Storage

Tjänst: Föråd medelstort Bra föråd, bra åtkomst till föråden, tillgång till lastvagnar. Dörröppnings automatiken har hittils funkat mkt bra

Liiban M
Skrev om Green Storage

Bra bra bra bra det var fint rent

Mats W
Skrev om Green Storage

Allt funkar fint! Men jag har haft problem med att obehöriga försökt ta sig in när ytterdörren varit öppen vid lastning! Naturligtvis något som är svårt för er att kontrollera när lagret är obemannat.

Asbed W
Skrev om Green Storage

Jag har hyrt hos Green Storage flera gånger och det är ett bra förråd.

Per G
Skrev om Green Storage

Bra och lätthanterlig tillgänglighet. Nackdelen är att det är liten parkeringsplats.

Daniel N
Skrev om Green Storage

Enkel app att använda. Förrådet är välfungerande och där finns gott om vagnar att nyttja för att transportera saker. Lyfthiss finns på plats. Enda problemet jag hade var att kartan över förrådetnintw innehöll numret på mitt förråd så dst tog tid att hitta. I övrigt rent, snyggt och bra.

Sebastian S
Skrev om Green Storage

Bra men lite dålig skyltning på plats för att hitta sitt förråd.

Patricia B
Skrev om Green Storage

Väldigt bra! Vi är riktigt nöjda!

Anna M
Skrev om Green Storage

Enkelt, smidigt, billigt och tryggt. Bonus att allt går att styra via appen.

Christer K
Skrev om Green Storage

Bra förrådsutrymme som är uppvärmt. Hyfsat enkelt att öppna med App. Enkelt att byta förråd är ett stort plus då det råkade bli fel i första försöket.

Rickard C
Skrev om Green Storage

Så lätt och smidigt, förvara saker blir något lätt 👍🏻

Karl-Oskar K
Skrev om Green Storage

Långt över förväntat! Allt fungerade skitsmidigt, appen var smidigt, det enda svåra var första gången man skulle in att fatta vart man skulle och hur man låste upp, men instruktioner fanns, det gäller att läsa dem bara...

Anders L
Skrev om Green Storage

Enkelt, bra med info när förrådet används.

Bengt F
Skrev om Green Storage

det var många plus ock enkelt att komma in ock ut

Ann-Charlotte C
Skrev om Green Storage

Bra enkelt att komma åt sina saker

Sofia &
Skrev om Green Storage

Fick lov att hyra ett förråd väldigt akut. Det fanns ledigt och jag fick tillgång direkt! Så himla smidigt och bra. Och oj vad med saker förrådet svalde, helt otroligt. Lättillgängligt och säkert. Jag är mer än nöjd.

Anna B
Skrev om Green Storage

Lätt och smidigt hemsida vilket gjorde att vi valde just Green Storage. Närheten spelade också stor roll samt att vi kan komma och när vi behöver.

You A
Skrev om Green Storage

Precis vad jag behövde för att underlätta livet mellan två flyttar. Enkelt med appen, lättåtkomligt och prisvärt, jag har förråd L. Tack för att ni finns! :)

Jenny E
Skrev om Green Storage

Hyr ett stort förråd Enkelt och väldigt smidigt med att både att skaffa och att använda appen . Supernöjd !

Hans J

Carina S
Skrev om Green Storage

Rent, snyggt och praktiskt. Men eftersom priserna på förråd går lite upp och ner så får man hålla lite koll på priserna.

Jens O
Skrev om Green Storage

Bra priser för ett bra magasin anser jag iallafall.

Lilian N
Skrev om Green Storage

Bra förråd önskar att det kunde vara billigare

Agnes R
Skrev om Green Storage

Fräscht och smidigt. Tyvärr är tröskeln till byggnaden nästan omöjlig att köra över med vagnarna. Dålig design.. men i övrigt fungerar allt som det ska!

Ana M
Skrev om Green Storage

Att handla hos green storage var enkelt. Lätt att förstå. Vi var lite oroliga för hur man skulle få upp div dörrar och grindar men när vi påbörjade vår inlastning så fungerade allt över förväntan. Vi hyr ett förråd av Green storage. . Mycket nöjd kund så här långt..

Michael A
Skrev om Green Storage

Superlätt att boka förråd och en underbar personal på supporten. 😁😁👍👍

Peter G
Skrev om Green Storage

Proffsigt, rent, snyggt och ett bra bemötande

Marie S
Skrev om Green Storage

Lättillgängligt, rent och fräscht. Enkel app. Jag hyr ett litet förråd för mitt bohag.

Per G
Skrev om Green Storage

Bra med plats fungerade mycket bra. Tyckte om att man öppnade och stängde med en app och det har alltid fungerat för mig. Tyvärr låg det lite för långt för mig annars hade jag haft kvar det.

Jacob S
Skrev om Green Storage

Mycket smidigt och enkelt att teckna sig för ett förråd, och anläggningen (Alvik) ligger bra till för mig. Ska jag hitta något negativt så var det under stora delar av 2024 byggarbetsplats utanför på gatan, med väldigt begränsade parkeringsmöjligheter..Där tycker jag att ni kunde ha hört av er och reducerat förrådshyran under byggtiden. Det var mycket svårt att komma åt anläggningen periodvis. Sen kan det vara lite ostädat utanför anläggningen och någon gång har porten inte gått igen ordentligt. Skulle rekommendera att...

Per B
Skrev om Green Storage

Lätt att använda rent och fräscht

Monica S
Skrev om Green Storage

Hyr ett förråd, 18 m3. Tycker allt har fungerat bra och det mesta är enkelt, men det borde finnas ett ”akutnummer” som man kan ringa när man behöver snabb hjälp vid förrådet, inte behöva göra en massa val för att komma fram till nån som kan hjälpa en.

Sofia A
Skrev om Green Storage

Utan belysning i flera veckor och både jag och en förrådsgranne får svaret att ”det snart ska åtgärdas” samt att de ”inte kompenserar för detta”. Får ta med mig sällskap med ficklampa för att kunna lasta in något och ändå är det SVÅRT.

Camilla E
Skrev om Green Storage

Enkelt o smidigt från att boka, betala, öppna 8 avsluta.

Kerstin E
Skrev om Green Storage

Det var svårt att hitta, annars bra

Albin A
Skrev om Green Storage

Har inte fått tillgång till mitt förråd än

Catarina H
Skrev om Green Storage

Lätt och smidigt att komma in i förråden

Mikael L
Skrev om Green Storage

Stor smidig parkering och enkel app att öppna grindar och förråd.

Linda W
Skrev om Green Storage

Rent, snyggt o smidigt! Dyrt dock....

Michael S
Skrev om Green Storage

Enkelt att boka, lika enkelt och smidigt att använda förrådet. Hyfsade priser, men inte billigast.

Jan R
Skrev om Green Storage

Rent,fräscht och enkelt att använda

Ninni R
Skrev om Green Storage

Ökar priset varje gång? Ganska dyrt men fint och funkar bra

Infinity A

Automatiserat, processorienterat, enkelt

Gun M
Skrev om Green Storage

Jättebra service vid kontakter med er personal. Toppenbetyg.

First-Name L
Skrev om Green Storage

Service i världsklass och fantastiskt bra bemötande. Gick så enkelt att boka upp ett förråd. Allt sköttes digitalt.

Kimona S
Skrev om Green Storage

Enkelt och lättillgängligt. Rent och snyggt och känns säker.

Mikael L
Skrev om Green Storage

Enkelt att hyra, enkelt att använda både app och förrådet. Ganska dyrt.

Adnan K
Skrev om Green Storage

Bra och rent förråd som man kan säkert förvara sina saker.