Green Storage

Green Storage

www.greenstorage.se
  • BadgeTwoYears
4.4

Välkommen till Green Storage AB! Med hjälp av modern teknik har vi hittat ett sätt att hålla dina saker säkra samtidigt som det slipper kosta skjortan. Allt detta med fokus på hållbarhet. Hela kundresan har vi valt att lägga via mobilen. Slipp onödiga lås som sedan slängs. Våra förråd öppnar och stänger du enkelt via mobilen....

850 omdömen om Green Storage

Sedan starten hos Reco 2023

Mikael S
Skrev om Green Storage

Det är enkelt att hyra och enkelt att säga upp, det fungerar helt enkelt.

Mai N
Skrev om Green Storage

Det var ett mkt smidigt förfarande. Erfarenheten hitintills väldigt positiv. Rena och fräscha lokaler, bra skyltat och lätttillgängligt. Ett problem uppstod dock. Utfarten blockerades av en personbil vars förare missat eller ignorerat p- förbudet. Klarr problematiskt.

Anne D
Skrev om Green Storage

Smidigt. Smart. Rent. Torrt. Användarvänligt. Tydligt.

Mascot A
Skrev om Green Storage

Mycket bra, frächt och fint. Stor och bra hiss. ligger pefekt. Så jag är super nöjd.

Kent Ö
Skrev om Green Storage

Digitala lösningar som till en början såg lite krångliga ut MEN det var inga större problem. Efter första användningen var det t o m väldigt enkelt.

Kenneth E
Skrev om Green Storage

Enkelt att hyra och har en bra lösning gällande grindar, dörrar och lås

Chris G
Skrev om Green Storage

Snabb registrering, enkelt att komma åt sina saker.

Nurhaminah G
Skrev om Green Storage

Positivt: smidig och funktionell. Negativt: lbland svårt att hitta lediga vagnar att kunna lasta boxar på.

Zilla K
Skrev om Green Storage

Smidigt att boka och smidigt att komma in med appen, MEN…till det förråd vi fick är det en skyddsrumsdörr och två höga ”trösklar”, vilket gör att man inte kan köra in med vagnen utan måste bära grejerna sista biten. INTE bra!!!!

Tilo S
Skrev om Green Storage

Enkelt och bra pris, jag är så nöjd man kan vara!

Peter L
Skrev om Green Storage

Det var väldigt enkelt att skaffa förråd där när allt var och är online.

Roar B
Skrev om Green Storage

Otroligt smidigt att bli kund genom appen. Mycket enkelt att komma in i lokalerna samt till sitt förråd utan att behöva annat än sin telefon. Rekommenderar varmt!

Lena T
Skrev om Green Storage

Bästa förrådet! Så smidigt att bara använda mobilen för att öppna allt. Inga koder och nycklar så skönt. Inte läskigt att åka dit som ensam tjej. Fräsch anläggning och toalett. Helt klart bäst⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Marie B
Skrev om Green Storage

Smidigt, förrådet var precis så stort som vi behövde. Att dela med en person till var lätt och smidigt.

Erik S

Ett system som fungerar till 100%

Rose-Marie C
Skrev om Green Storage

Alldeles för liten yta för pengarna

Kerstin G
Skrev om Green Storage

Jag tycker det är mycket smidigt. Bra öppettider och appen fungerar mycket bra. Lite förvirrad skyltning när man kom ur hissen. Min nummerserie fanns inte. Inga problem det löste sig lätt, se det som ett förbättringsförslag. Även att jag skulle in i dörr A enligt appen, det fanns bara en dörr och den var inte skyltad. Inga problem det heller, man kikar bara runt en gång sedan vet man men en lite skylt är ganska lätt att sätta upp. Bra med vagnar mm.

Christian V
Skrev om Green Storage

Lätt att registrera sig på hemsidan och allt fungerar som förväntat. Rent och fräscht. Tyvärr så har det vid ett tillfälle uppstått att jag inte fick kontakt att låsa upp förrådet. I övrigt har allt fungerat tillfredställande.

Ian C
Skrev om Green Storage

Lätthanterligt rent snyggt. Inget att klaga på. Appen fungerar på bästa sätt.

Ann &
Skrev om Green Storage

Jag hyr ett förråd. Registrera och logga in och sen är det bara att välja storlek på förrådet. Då jag ringde företaget för att få svar en del frågor gick det snabbt och smidigt. Bra service.

Peter D
Skrev om Green Storage

Otroligt enkelt och smidigt! Lagret är i toppskick, och all access går via telefonen. Klockrent!

Henrik E
Skrev om Green Storage

Smidigt som förväntat.. Förråd enligt beskrivning.

Bertil Lennart B
Skrev om Green Storage

Enkelt att boka lagerutrymme. Lätt att komma in till utrymmet med hjälp av appen. Okomplicerade och ganska lättförståeliga instruktioner. Inga negativa överraskningar.

Martin H
Skrev om Green Storage

Fantastiskt fina anläggningar även om det tog sin tid att begripa hur man tog sig in och vilka förråd som var bäst lämpade för mig etc. Saknas ju närvarande personal, vilket med de priser ni tar borde generera enorma vinster, vilket känns problematiskt 🤥 Är ändå tacksam för att detta alternativ fanns att tillgå😅 Ett ”lager” hälsningar, Martin 👍🏼

M.z A
Skrev om Green Storage

God bemötande hjälpsamma personal:)

Charles R
Skrev om Green Storage

Extremt dålig kundservice och ovilliga att hjälpa sina kunder trots att Green Storage orsakar flertal problem för mig som kund.

Jonas R
Skrev om Green Storage

När jag skulle lämna saker i min förråd var hissen ur funktion så att förrådet inte var användbart. Ingen information tillhandahålls när problem är löst.

Carin A
Skrev om Green Storage

Enkelt, rent och fint samt lätt att hantera så länge man läser vad som står i beskrivningarna :-)

Tero K
Skrev om Green Storage

Snabbt enkelt o smidigt, toppen service av personalen

Pierre L
Skrev om Green Storage

Lätt hemsida. Samt Sundbyberg Storage är lätt att använda.

Lars B
Skrev om Green Storage

Enkelt att använda, tydligt och prisvärt!

Hanna F
Skrev om Green Storage

Nöjd med mitt förråd och lokalen.

Oscar Å
Skrev om Green Storage

Så smidigt å bra! Lite dåligt att parkera för att lasta ur dock

Lars H
Skrev om Green Storage

Fint förråd, centralt beläget. Annonsering lovade mycket billiga priser vilket dock inte var fallet i praktiken. Svårt att komma in med bil, särskilt med släp. Ibland inga tillgängliga transportvagnar. Behövde ha kvar ett tomt förråd mycket länge efter uppsägning, det var nästan som att säga upp en hyreslägenhet vilket känns helt orimligt.

Ingela L
Skrev om Green Storage

Jag är positivt överraskad, allt löpte på väldigt smidigt. Från bokning till tillträde till förrådet

Yvonne L
Skrev om Green Storage

Spånga Bra öppettider Bra system för att öppna Väldigt dyrt men rent och fint . Har 2 förråd inne och är nöjd . Har ett förråd ute och är mycket mindre nöjd då det är mycket svårt att öppna och det kommer in både möss och kryp under dörren . Ej nöjd med detta förråd . Det är ofta problem med att antre dörren står öppen i Spånga och det verkar som om ungdomar använder förråd till lustgas förvaring då jag mött dom när dom ska ut och leverera . Känns inte tryggt

Jan R
Skrev om Green Storage

Allt funkade klockrent. Inpassage/Tillgång förråd/Access/Utpassage.

Gunni O
Skrev om Green Storage

Mycket bra..fick hjälp via telefon att hitta mitt förråd, och förråden är superbra och stor hiss och bra parkeringsmöjöighet för av- och pållastning.

Lena T
Skrev om Green Storage

Smidigt att boka och hitta och nå sina förråd. Bra att ha "nyckel" och inpassering i mobilen och även kunna dela den med andra familjemedlemmar. Sedan hade jag extra tur att mina förråd är till och med på gångavstånd så jag måste inte ta bilen om det bara är något mindre jag behöver hämta/lämna

Ken S
Skrev om Green Storage

Snabbt att boka, enkelt att använda!

Sergio P
Skrev om Green Storage

Gillar självbetjäningen för onboarding. Appen funkar väldigt bra för hantering passage. Fräscha lokaler. Bra detalj med stora fönster vid hissarna, så det känns ljusare.

Equestrian A
Skrev om Green Storage

Jag behövde ett förråd snabbt. Det var både enkelt att få igång appen och få allt att fungera. Det är rent och snyggt på anläggningen och lätt att komma åt sitt förråd. Jag är jätte nöjd!

Ludmila H
Skrev om Green Storage

Bokningen snabbt och smidigt. Att öppna grinden, dörren till byggnaden och till förrådet enkelt och bra. Förfader var rent. Priserna är för höga.

Jenny H
Skrev om Green Storage

Smidigt! Lätt att komma in och ut, lättillgängligt förråd. Välfungerande app.

Jan V
Skrev om Green Storage

Det fungerar bra, var lite tveksam men det är jag inte längre.

Britt-Marie W
Skrev om Green Storage

Perfekt extrautrymme när det är för trångt i hemmet. Praktiskt när allt styrs via app. Utrymmena är rena och fräscha.

Sarah W
Skrev om Green Storage

Super smidigt och enkelt! Väldigt bra lösning på allt från betalning till access till förrådet och välskött område.

Medela A
Skrev om Green Storage

Lätt att komma i kontakt med med bra support. Enkelt och smidigt att hantera lagret med app.

Maria P
Skrev om Green Storage

Lätttillgängligt & rent & fint.

Åke V

-Kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk(kk