Positiv upplevelse i en stressig situation. Bra service i alla delar, kundorienterade, smidiga och effektiva. Håller vad man lovar. Vi valde att ta hjälp med både packning och flyttning men också flyttstäd. Klarade tunga lyft galant. Rekommenderas.
Guldhedens Flyttexpress AB
Guldhedens Flyttexpress är en väletablerad flyttfirma i Göteborg med anor från 1946. Vårt kontor och magasin är beläget i Sisjöns industriområde. Vi är stolta över att vara auktoriserade hos SMF, Sveriges Möbeltransportörers Förbund, och vi värnar om vårt enastående rykte. Vi hjälper både privatpersoner och företag. Vi lägger...
850 omdömen om Guldhedens Flyttexpress AB
Sedan starten hos Reco 2016
Mycket proffsiga flyttkillar. Och trevliga! Planerade snabbt hur de skulle bära ut allt mitt bohag, packade säkert i bilen, inga skador och sen bar in allt, inklusive tunga möbler till våning 2. Tömde även min vind samt garage i ösregnet och stuvade in i mitt nya förråd. Hela flytten gick väldigt smidigt pga de har stor erfarenhet och jag hade oroat mig i onödan! Jag kan varmt rekommendera detta fina företag.
Duktiga killar som kämpade i många timmar med att bära bohaget 6 våningar upp.
Snabba effektiva och trevliga flyttgubbar 🙂👍🏻
Jättetrevlig upplevelse, även det regnade när vi flyttade . Stor tack till Mattias och Martin.
Fungerade smidigt och bra. Trevliga flyttkillar
Professionella killar, otroligt trevliga och snabba. Supernöjd! Jag var lite orolig över ett par möbler men de hanterade dem varsamt och såg till att de var bra skyddade under transport.
Mycket trevligt bemötande när jag kontaktade dem och de kunde snabbt och enkelt (inom få dagar) hjälpa oss att lyfta in ett stort skåp via en balkong. Vi hade aldrig fixat det utan hjälp!
Dom va trevliga, effektiva, service på hög nivå. Möblerna o all porslin va hela 😂😂 Om jag flyttar igen bli de Guldhedens Flyttexpress🌸
Allt fungerade helt enligt plan / beställning.
Toppenleverantör, pålitlig, effektiv och inte minst med väldigt trevliga och duktiga medarbetare!
Bra bemötande och vi fick städning utförd på önskat datum och tid. Städningen var bra utförd
Toppen duktiga killar och väldigt proffsiga! Rekommenderar starkt blir inte bättre 👌
Tack Jenny för din fina recension!
Hej! Min upplevelse att även denna gång flytta med er en god och trivsam flytt med vänlig och tillmötesgående personal. Allt har fungerat som det ska trots besvärliga trappor har allt flutit på väl. Jag är mycket nöjd med att flyttat med er igen.
Första gången jag anlitar flyttfirma. Allt gick jättebra. Snabbt o smidigt och väldigt trevliga o duktiga killar som kånkade och bar mina saker.
Jag möttes av positiva flyttkarlar som förstod mitt behov av hjälp i samband med min inte så långa men för mig nödvändiga flytt från tredje till första våningen. Inga speciella förväntningar men positivt överraskad av hur effektivt flytten genomfördes från det att lådorna och informationen lämnades tills lådorna lämnades tillbaka. Trots en viss oro inför flytten gick det bra och jag fick information om att jag kunde erhålla hjälp med uppackning om så hade behövts.
Jättenöjda med flytten som gick snabbt och smidigt. Trevliga killar som hanterade allt proffsigt. Vi kan starkt rekommendera Guldhedens Flytt och vid behov kommer dem att vara förstahandsvalet./ Hans J
Bra service. Proffsiga bärare. Håller tid!
Utmärkt , bra service och bra priser.
Allt fungerade klanderfritt. Flyttgänget var snabba, engagerade och trevliga så vi är mer än nöjda med vår flytt.
Jag har Guldhedens flytt på mitt bolag samt privat. Alltid bästa service!
En flyttfirma att lita på! Dock var flyttkillarna stressade, så min flytt blev inte fullt så smidig som jag hoppats! Flyttlådor som stod 5 ovanpå varann istället för som jag föreslog att fler lådor skulle bäras upp på andra våning i bostaden. Jag fick litet kompensation för detta i efterhand, men gjorde flytten mer slitsam för mig än den borde varit!
Professionellt och helt enligt förväntning. Får återkomma efter del 2 av flytten.
Trevligt bemötande och ett bra utfört arbete
Mycket bra jobb av de som var här men dyrt
Lätta att ha att göra med. Noggranna och snabba
Flytt och bemötande fungerade brs
Toppengossar! Sliter och släpar och fixar det mesta.
Bryr sig om sina kunder och ser till att alla är nöjda och har en bra känsla:)
Vi fick hjälp av tre killar som flyttade vårt bohag från lägenhet till radhus. Allt flöt på bra och smidigt. Killarna var väldigt tillmötesgående och schyssta vilket gjorde flytten enklare. De följde våra önskemål och tog väl hand om våra möbler, tavlor mm. Skulle verkligen rekommendera dem!
Trevlig personal, tillmötesgående, lösningsfokuseroch effektiva.
Snabbt och enkelt utan krusiduller.
Är mycket nöjd! Pålitlig flyttfirma med trevlig personlig service. Flyttkillarna som hjälpte mig hette Holst och Dennis, de var mycket bra!
Trevliga och pålitliga men jobbade väldigt långsamt.
Mycket fint bemötande av Guldhedens flytt. Det gick undan, men aldrig att man kände sig orolig för att något skulle gå sönder.Rekommenderar Gluldhedens Flytt varmt.
Snabb och professionell service, noggranna flyttgubbar.
Alltid trevligt bemötande och snabba svar vid frågor. Levererar det dom lovar.
Ett väldigt trevligt flyttbolag som vi har använt flera gånger under vårt 50 åriga äktenskap. Ja vid alla våra flyttningar. Ni är snabba,vänliga,ordentliga och smidiga. Ibland har ni hjälpt oss mer saker utanför boxen t ex sätta upp taklampor. Allt är toppen med Er. Linda Alarik
Vänligt och professionellt bemötande. Toppenbra!
Vi har anlitat er vid 2 tillfällen med kort mellanrum och vi är super nöjda. Killarna har varit duktiga och mycket trevliga. Ann o Anders
Vi anlitade Guldheden Flytt och allt gick verkligen toppen! Flytten gick smidigt, personalen var både professionella och trevliga, och de tog hand om våra saker på ett väldigt varsamt sätt. Vi är supernöjda med hela upplevelsen och skulle absolut rekommendera andra att använda deras tjänster. Tack för ett fantastiskt jobb!
Vi flyttade den 12/11 med Guldhedens Flyttexpress, alla involverade i flytten gjorde ett kanonjobb och vi är supernöjda! helt klart den bästa flyttfirman! allt har gått fantastiskt bra! allt från packning till flytt o till städ! kommer absolut använda guldhedens flytt igen vid nästa flytt!
Bästa flyttfirma! Hela vägen från första samtal/mail till själva flytten. Så skickliga, snabba, starka, proffsiga och supertrevliga! Inte en skråma på grejorna! Enormt tacksamma för vår dubbelflytt idag! Har anlitat Guldhedens flyttexpress för många år sedan och minns att firman var bra, så anlitade dem igen. Men idag slog de alla rekord! Top notch! Vilka stjärnor! De är värda minst 10 stjärnor! Stort tack till superteamet Fredde, Lappen, Awas! Rekommenderas varmt!
Trevliga och proffsiga. Lätta att kommunicera med! Toppen helt enkelt!
Otroligt nöjd! Gjorde att min flytt gick snabbt och smidigt. Löste problemen som uppkom med ett leende på läpparna och var försiktig med alla mina saker. Kan varmt rekommendera!
Enkla, service, fixar allt! Mycket nöjd!
Otroligt snabba på att svara, samarbetsvilliga och trevliga! Kontoret var lyhörda och killarna som flyttade supertrevliga. Prisvärda och effektiva. Alla rätt! Så tack för en superfin upplevelse Kan varmt rekommendera er! //
Flyttkarlarna kom i rätt tid, flyttade snabbt och var noga med att emballera känsliga detaljer, och slutstädningen var mycket bra. Vi har använt dem tidigare och var precis lika bra som vi förväntade oss sedan förra gången.
Trevliga och tillmötesgående herrar. Vore att föredra om arbetat började vid bostaden i stället för hos er.
Trevligt, smidigt och enkelt bemötande i alla kontakter. Själva flytten var smidig och personalen lätt att samarbeta med. Guldheden levde mer än väl upp till förväntningarna.