FY för guldsmedjan Två Hjärtan i Örebro.Har aldrig mött sämre service,usla argument och osympatisk kvinna (butikschefen?)någon gång!
Min mor köpte,lite för hastigt,ett guldhalsband för 3600:- och gjorde misstaget att sätta det på sig på en gång.Träffade henne i ca.50 min & hon kände sig osäker på sitt köp.Dessutom besviken på att hon inte ens fick en ask till sitt dyra smycke.Vi kontrollerade om det var öppet köp, och enligt kvittot var det öppet köp 8 dar.Går tillbaka på en gång för återköp,men får EJ göra det, pga att... ask saknas!!"Det är samma sak som att ta på sig en tröja i en klädaffär & sen ångra sig, eller köpa ett par skor, gå längs gatan & ångra sig". DET TYCKER INTE JAG!
Även om hon fått en ask,så kan man väl ha på sig smycket 50 min. någon gång under de 8 dagar man har öppet köp..Eller?!
Till slut får vi tillgodokvitto, och kvinnan tycker att hon är jättesnäll och att hon går emot deras regler som ens ger oss tillgodokvitto.
Jag vet att Öppet köp är ett frivilligt åtagande från butikens sida, men har man öppet köp så har man!
USELT!KÖP ALDRIG SMYCKEN DÄR, UTAN STÖD NÅGON ANNAN!(Jag som annars brukar gilla att stödja de mindre butikerna/Kedjorna).