- Under all kritik när det gäller kommunikation. - Han som satte vår klinkers i vårt badrum satte upp söndriga plattor och var allmänt sur och otrevlig. - vårt fall i badrummet blev inte godkänt. - svarar ej på sms eller på samtal och bryr sig inte om sina kunder och är sjukt arrogant. - Han beställde fel mängd klinkers så vi fick vänta 3 veckor ytterligare på att vårt badrum skulle färdigställas
Gunnarssons Kakel AB
Välkommen till Gunnarssons Kakel, vi är en totalentreprenör som innehar våtrumsbehörighet. Med många års erfarenhet i branschen är ett helhetsansvar hela vägen från rivning till en schysst finnish en självklarhet för oss. Efter att ha renoverat över 700 badrum har punktlighet, noggrannhet och omsorg om dina önskemål våra ledord....
8 omdömen om Gunnarssons Kakel AB
Utan tvekan ett helt perfekt upplevelse! Henric var helt otroligt snabbt och service inriktad och vårt käk ser fantastiskt ut!
Patrik ägare till Gunnarssons kakel AB har inte utfört ett korrekt arbete med vårt badrumsrenovering då besiktningen inte är godkänd. De bygger upp ett förtroende och därefter tar inte ansvar för sina fel. Flera punkter är inte godkänt och värst är fallet. Vi kommer få bekosta annat byggföretag som rättar till deras fel då Patrik svarar ej och vill inte ta ansvar. Dem håller varken tider eller plocka undan efter sig. Anställda som inte vet vad dem gör pga av dålig kommunikation med oss som kund och deras chef. Plattsättare...
Vilka fina omdömen ... tom 2021. Jag vet inte vem är Svavar, men nu är det Patrik. Och företag grundades 2009 så 20 års erfarenhet 2009+20= 2029 kan det inte vara. Dubbelgångare? Värsta erfarenhet. 1. städar aldrig trots de lovar städa efter varje arbetsdag. Tre veckor utan städ. Hyresgäst bor på bygget. 2. otrevlig plattsättare som heter J.... 3. ingen personlig arbetsledare som lovad. Själva Patrik går inte få tag på. Härifrån missförstånd och dragning på tiden. Struntar i kunder och konflikt skapare. 4. Hoppade av projektet...
Seriösa och proffsiga! De har alltid haft en bra dialog före och under alla projekt vi haft. De håller också vad de lovar och har aldrig smygt in några extra kostnader eller andra tveksamheter. Anlitat dem till och från under många år.
Svavar och hans team har hjälpt oss med totalrenoveringen av badrum och gästtoalett. De är pålitliga och uppvisar en yrkesstolthet vilket är en ovanlig kvalitet nuförtiden. Mycket serviceinriktade och håller tiden som lovat. Jag kan rekommendera Gunnarssons Kakel utan tvekan.
Svavar och hans trevliga team helrenoverade badrum och toalett i min lägenhet i Malmö och resultatet blev strålande. De är professionella och håller vad de lovar i form av tid, kostnad och kvalitet. Rekommenderas varmt!
Anlitade Fasad & Interiör för renovering av badrum, väldigt glada över det beslutet! Enkel kommunikation och snabb återkoppling vid funderingar. Vi var hemma under hela projektet (ca 2 veckor - då var badrummet utrivet innan de startade) så träffade samtliga hantverkare som alla var trevliga och tillmötesgående. Särskilt tacksamma över proffsig kakelsättare som var noggrann och tänkte på detaljer. Deras samarbete med Lunds Kakelvaruhus även det klockrent!
Vi är mycket nöjda med Gunnarssons kakel; slutresultatet blev precis så bra som vi hade hoppats! De är trevliga och lätta att ha att göra med. De arbetade mycket effektivt och agerade professionellt. Den dagen vi behöver renovera vårt andra badrum kommer vi att anlita dem för att göra det!
Våra två nya badrum som nyligen renoverades av Gunnarssons kakel är andra gången vi anlitar firman. Vi har båda gångerna varit väldigt nöjda, både med slutresultatet, arbetet och förarbetet. Både första mötet, offerten och byggstarten skedde på överenskomna datum. Vi kan varmt rekommendera Gunnarssons Kakel till era renoveringar!
Supernöjda med vårt nya badrum! Det blev mycket stiligt. Gunnarssons Kakel AB håller hög kvalité och tidsramen. Det är ett företag att lita på. Vi rekommenderar varmt Gunnarssons Kakel AB. Elin och Mange, Malmö