Superproffsigt bemötande av både Jennie och Claudia! Jag kände mig trygg hela processen och för mig är det oerhört viktigt. Jag fick snabb återkoppling både innan, under och efter visningar; samt att det gavs en ärlig bild av det aktuella läget. Rekommenderas varmt och det självklara val när det kommer till mäklarfirma!
Jennie Hallonqvist
Jennie Hallonqvist är mäklare på Hallonqvist fastighetsbyrå AB
.Jennie Hallonqvist har varit registrerad mäklare sedan 2004-01. Jennie Hallonqvist har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-11 och har fått 381 omdömen med ett betyg på 4.8. Jennie Hallonqvist har haft 29 försäljningar sen 2023-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
Jag garanterar mitt starka engagemang, noggrann hantering av alla papper och en presentation som höjer din bostad samt en tydlig närvaro vid visning som förenklar för din kommande köpare.
Tänker att det bästa är att låta mina tidigare uppdragsgivare berätta om deras erfarenheter, så läs vidare på reco.se :-D.
Hur skulle du beskriva dig själv som mäklare?
Jag har ett extra driv och ett stort behov av att prestera. Helt enkelt för att kunna leverera det bästa för både säljare och köpare.
Vad vet vi inte om dig?
För att orka hålla ett högt tempo så är jag mån om att motionera - oftast löpning eller raska & friska promenader med min hund. En stor bonus är att man då rensar huvudet och får en extra bra känsla av välbefinnande.
Utöver det så coachar jag tonårstjejer i Malbas basket, som ger mig mycket glädje och energi.
2023-12 - 2024-11
381 omdömen om Jennie Hallonqvist
Hon var jättebra och trevlig. Det gick snabbt och smidigt.
Tack snälla för din reco Robin, dessutom med högsta betyg. Jag bugar och tackar... :) Vill passa på att önskar er en riktigt fin julhelg. /Jennie
Väldigt proffsig och vänlig. Man får mycket värdefull information utan att behöva fråga efter det.
Louise, tack för din återkoppling. Den är mycket värdefull för oss. För oss är det även viktigt att ni som köpare känner att ni är välinformerade och känner trygghet genom hela processen. /Önskar er en fin julhelg. Jennie ...
Jennie went above and beyond for us in selling this apartment with an unprecedented attention to detail. During my seven years in Sweden and the three apartments we sold, I have never seen a real estate agent work this hard and efficiently. As a result, she sold our apartment in record time (less than a week from the first viewing) at a challenging time of year (just before Christmas).
Attentions to detail, hard and efficiently work. Wow, that is very strong feedback. We are happy to reed that you recognise the difference, and you have a couple of sell processes to compare with. 😊 Thank you so much Andreas for giving us your feedback after selling your apartment. /We wish you a lovely Christmas, Jennie & Claudia
Jennie and Claudia have been amazing in selling our house. Exceptional attention to details, great communication and impressive knowledge of the market.
Laureline, thank you so much for giving us your feedback after selling your apartment. It has been our pleasure to work with you and your home. /We wish you a lovely Christmas, Jennie & Claudia
Jennie har med skicklighet, noggrannhet, engagemang och ett mycket stort mått av energi hittat precis rätt köpare till vårt lite kluriga hus. Vi är mycket tacksamma! Susanne och Magnus!
Det är med ett stort leende på läpparna som jag läser den fina responsen. Bugar och tackar vänligast för att du/ni lämnar oss en så fin reco. /Vi på Hallonqvist önskar er en fin tredje advent. /Jennie & Claudia
Bästa mäklaren i stan Har många lägenheter och hus försäljningar bakom mig och kan verkligen rekommendera Hallonqvist
En mycket engagerad, lojal och serviceinriktad mäklare. Inga frågor känns dumma och hela processen från visning till kontraktsskrivning har känts proffsig, trygg och strukturerad!
Clara, tack för din återkoppling på utfört arbete. Vi är ett starkt team, jag och Claudia. Som vi brukar säga, "teamwork makes the dream work". Claudia som du har haft mest kontakt med hälsar och tackar också för din fina feedback. /Jenni & Claudia
Så trevligt och proffsigt bemötande ifrån mäklaren. Hon var grym på att återkoppla och va ohört noggrann med allt under processen.
Stort tack för din feedback Kristian. Tack även för fint samarbete. ... ännu ett tack för din rekommendation med högsta betyg. Den uppskattar vi verkligen. / Jennie & Claudia
Jennies synliga närvaro, otroliga engagemang och höga kompetens gav som vanligt resultat i en bra och välskött affär. Rekommenderas å det varmaste...
Håkan, jag blir verkligen glad av att läsa din reco. En summering efter utfört arbete som jag verkligen uppskattar. Tusen tack! /Mvh Jennie Hallonqvist