Bra bemötande och omhändertagen. Bra information om behandling. Bra resultat.
Hälsokliniken i Luleå
UPPLEV RESULTATINRIKTADE BEHANDLINGAR SOM GÖR SKILLNAD - sedan 2005! Välkommen till Hälsokliniken i Luleå - Sari Johansson Hälsokliniken i Luleå erbjuder effektiva behandlingsmetoder för dig med besvär i rörelseapparaten. Jag arbetar med medicinsk massage, medicinsk laser, deep-tissue behandling, triggerpunktsterapi, käkledsbehandling,...
220 omdömen om Hälsokliniken i Luleå
Sedan starten hos Reco 2022
TACK Eva 💚 för att du tog dig tiden att ge mig ett så fint omdöme!
En lugn och fin miljö att kliva in i och ett trevligt bemötande. Kan varmt rekommendera Hälsokliniken.
Tack Kathrin 💚 för att du gillar det jag erbjuder!
Mycket bra. Jättenöjd. Blev väldigt bra bemött. Rekommenderas starkt
TACK Solveig 💚 för att du tog dig tiden att ge mig ett så fint omdöme!
Mycket bra bästa massör jag varit hos.
TACK 💚 Carina för att du gillar mig & de tjänster jag erbjuder!
Väldigt bra bemötande. Överträffade mina förväntningar. Professionell. Löste mitt akuta problem.
Hej Leopold 💚 kul att höra att du blivit hjälpt av mina behandlingar!
Mycket bra, både bemötande och massage. Sari är lyhörd och har bra kraft i sin behandling, jag gick på medicinsk massage.
TACK 💚 Jessica för ditt fina omdöme och en klockren beskrivning av hur jag är & jobbar.
Jag blev så bra bemött Mycket trevlig och kunnig! Jag kommer igen fler gånger och har rekommenderat många att gå dit!
TACK Theresia 💚 för att du tog dig tiden att ge mig ett omdöme!
Det var jättebra, kändes skönt/ont på ett bra sätt. Jag fick massage med fokus bäcken
TACK 💚 Ylva för att du tog dig tiden att ge mig ett omdöme!
Fick ett mycket trevligt bemötande !!! Bokade tid för mina problem i bröstrygg och nacke, som jag fick en mycket bra massage för!!! Har just bokat en ny tid för vidare massage-behandling. Det känns mycket bättre redan nu!!! Tack Sari !!!!!
WOW 💚 kul att höra Göran! Tacksam för att du tog dig tiden att ge mig ett omdöme!
Sari har starka nypor och oj vilken skillnad det blev i ländryggen efter två behandlingar! Mycket duktig på det hon gör, rekommenderas varmt!
Hej Laura 💚 och TACK för att du gillar mina tjänster! Skönt att höra att det gör skillnad.
Väl mött, snabbt att få kontakt behövde inte vänta länge. Kontaktade vården pga snarkningar, fick snabbt tid och träffa läkare och därefter tandläkare. Har nu fått en skena och ska på återbesök om två veckor. Trevlig personal i receptionen, man känner sig välkommen
Hej Britt-Inger, du går ju hos mig för massagebehandlingar o vet att du är nöjd. Men känns som att du eventuellt beskriver annat i din recension just nu 😀
Tack för din hjälp och ditt bemötande 💞! Din förmåga att hålla space har verkligen hjälpt mig att läka på många plan och det har stöttat mig att se mitt ansvar att släppa det som inte längre tjänar mig. Modet att sluta att utgå från bakvattnet av trauma och överlevnad. Vilken frihet 💃🏻! Tack igen från djupet av mitt hjärta 💖
TACK 💚 Anita för ditt fina omdöme & härligt att höra att det jag erbjuder fungerar på all plan!
Medicinsk massage hos Sari är det bästa jag provat, och jag har provat en hel del! Jag har fått hjälp med mina problemområden, ser en gradvis förbättring och håller mig ”på banan” mellan behandlingstillfällena. Ser redan fram emot nästa inbokade tid!
TACK Cathrine 💚 för att du uppskattar mina tjänster & det jag erbjuder! TACK för en fin recension.
Väldigt bra bemötande. Hade inga direkta förväntningar men den var helt magisk. Köpte massage 70 minuter. Hon var grym på det hon gjorde. Kände på en gång när man kom in att hon är inte bara en massör. Hon har något mer.
TACK Helen 💚 för att du tog dig tiden att skriva en recension! Och WOW vilket omdöme!!
Bra bemötande och professionell behandling. Jag har besökt Hälsokliniken i flera år för min onda rygg.Och behandlingarna är riktigt bra och smärtan släpper. Fortsätter gå hit då jag av olika anledningar har återkommande problem.
TACK Maria 💚 för ditt fina omdöme & att du tog dig tiden att skriva en!
Besökt MÅNGA massörer men har aldrig träffat på någon som är lika duktig som Sari. Hon är otroligt kunnig. Jag behöver inte söka efter en bra massör längre.
Hej Britt-Inger och TACK 💚 för ditt fina omdöme. WOW vilka lovord!
Duktig o avkännande!❤️👍Fick den hjälp jag behövde!
Hej Eva 💚 och TACK för att du tog dig tiden att ge mig en recension!
Otroligt duktig massör, den bästa jag gått hos.
TACK 💚 Helena för att du tog dig tiden att ge mig ett omdöme & att du uppskattar mina behandlingar!
Fantastiskt! Från smärtstillande varje dag till noll smärtstillande. Ett fantastiskt bemötande och förklarande.❤️❤️❤️❤️
Hej Ann-Louise och tack för förtroendet med mitt behandlingsupplägg, det funkar. TACK 💚 för din fina recension!
Har avhjälpt mig många gånger med både nack och rygg besvär, känns att man får en problemlösning med fokus på bakomliggande faktorer. Mycket nöjd.
TACK Daniel 💚 för ett fint omdöme!
Gå hit om du ha hjälp på riktigt!
WOW tack Magnus för ditt fantastiska omdöme!
Otroligt duktig, jag går på medicinsk massage, gillar ni inte ryggskott rekomenderar jag detta i förebyggande syfte.
TACK Johan 💚 för ditt fina betyg & att du tog dig tiden att ge mig ett omdöme!
Den var väldigt välkomnande och njutbar. Mycket skönt
TACK Inga-Britt 💚 för ditt fina omdöme!
Trevligt bemötande, mycket duktig, jättenöjd
TACK 💚 Annelie för ditt omdöme & skönt att höra att du är nöjd med effekterna av behandling!
Trevligt bemötande och Bra behandling
TACK Tomas 💚 för att du gillar upplägget!
Hej! Sari är super trevlig och är den bästa massören jag har varit på.
TACK Tina 💚 för ditt fina omdöme & att du tog dig tiden att ge mig den!
Proffsigt, vänligt, bra! 👍 kändes bra efteråt i kroppen.
Hej Katarina & TACK för att du tog dig tid att ge mig ett omdöme!
Jag hade tänkt mig en annan typ av massage, mer klassisk än den som levererades. Jag upplevde den för hård, med smärta flera dagar efteråt
Hej Mari, informerade dig om behandlingsvärken 2-3 dagar efter behandling, vilket bara är normalt vid hög muskeltonus och tight bindväv. Att du bör vänta med utvärdering till efter att det läkt ut. Vänligen, Sari
Högsta betyg på allt! Outstanding på alla fronter :)
TACK Karin 💚 för din fantastiska recension!
Sari är fantastisk, hon har hjälpt mig efter mitt diskbråck i nacken. Hon är systematisk och otroligt kunnig. Rekommenderar henne alla dagar i veckan
TACK Tony 💚 för ditt fina omdöme & TACK för förtroendet!
Den massage Sari ger mig är så fantastiskt välgörande! Det resultat jag känner i min kropp är inte bara bra för stunden, utan räddar mig från smärta på längre sikt. Stelhet efter tävling, muskelvärk eller en nackspärr… det är snabbt passé efter behandling av Sari på Hälsokliniken.
TACK fina Anneli 💚 för din recension & att du tog dig tiden att skriva den!
Mycket proffessionell och grundlig genomgång av mina krämpor vilket resulterade i en konstruktiv handlingsplan
Hehe Anders 💚 och TACK för att du tog dig tiden att ge mig en recension!
Lika nöjd varje gång man gjort ett besök hos Sari.
TACK Marie 💚 för din fina recension!
Jag blir hjälpt med mina smärtor och blir även rörligare. Bra och trevligt bemötande!
Hej Elisabet 💚 och TACK för att du tog dig tiden att ge mig ett fint omdöme!
Här går vi till botten med problemen. Låsta muskler blir omhändertagna och du blir av med allt från spänningar i käken till huvudvärk. Med kontinuerliga besök behövs ingen förklaring på problemet Sari hittar problemet och fixar det. Bara bäst!
TACK Anna 💚 för att du gillar det jag erbjuder & för ditt fina omdöme!
Helt suverän! Sari är super kunnig och något utöver det vanliga.
TACK Tanja 💚 för ditt fina omdöme!
Toppenbra och professionell behandling!
TACK 💚 Rolf för ditt fina omdöme!
Mycket nöjd med bemötandet och behandlingen !
TACK Katarina 💚 för ditt omdöme!
Mycket bra bemötande och professionell.
TACK Emma 💚 för att du tog dig tiden att ge mig ett omdöme!
Mycket professionell behandling. Saari kunde direkt lokalisera mina besvär och behandla så att jag nu är besvärsfri. Stort tack Saari!
TACK 💚 Ingrid för ditt omdöme & skönt att höra att det hjälpt!
Bra bemötande, väldigt bra behandling och trevligt.
TACK Calle 💚 för ditt omdöme!
Stressad och forcerad, betalade för 50 min behandling och fick 45 min.
Tack för din input Carolin. Trist att du upplevde det forcerat. Det är ju skillnad på vanlig massage och behandling hos mig. Så om du är van med 'mysmassage' så förstår jag att du reagerade. Och ibland går en behandling på 45 min eller 55/60 min hos mig fast du betalar för 50 min.
Det bästa som har hänt mig, jag mår så bra efteråt. Det har tagit tid och besöken var många i början men nu känns det bra. Medicinsk massage det bästa för kroppen och knoppen.
TACK 💚 Britt-Inger för ditt fina omdöme & att du tog dig tiden att ge mig ett!
Proffsig behandling och varit där så många gånger att det känns både familjärt och välkomnande.
Hej Lena 💚 och TACK för ditt fina omdöme & att du tog dig tiden att ge mig den!
Professionell och sakligt. Lyhörd
TACK 💚 Elena för ditt fina omdöme & att du tog dig tiden att skriva den!
Medicinsk massage hjälpte mig att få tillbaka full rörlighet i mitt ena ben efter lång tid av felbelastning, nu kan jag fara ut o jogga i skogen igen till sommaren🏃♀️. Så tacksam för hälsokliniken!
Hej Sofia och TACK 💚 för ditt omdöme!
Fantastiskt!! Helt plötsligt kan jag kram mig själv igen.. Önska så att ni fanns hör på österlen men jag kommer tillbax nästa gång jag besöker Luleå
TACK 💚 Susanne för ditt fina omdöme! Du är välkommen tillbaka när du är i Lulé igen.
God kunnighet och insatt i min problematik, bra behandling med gott resultat, hade höga förväntningar på att kunna få hjälp med mitt besvär vilket infriades. Enda negativa, 45 min behandlingstid på bokad 70 minuter, borde isf finnas kortare nybesök Men mycket nöjd i överlag
Hej Sven och TACK 💚 för ditt omdöme! Nybesöket är individuellt anpassat baserat på vad du behöver hjälp med, därav ca 70 min. Ibland behövs inte mer än 50 min för det behandlingstillfället och därav är också priset reducerat på nybesöken.
Proffsigt., lungt och trevligt
Hej 💚 Staffan och TACK för att du tog dig tiden att ge mig ett omdöme!
Massageterapi. Mycket trevlig och trygg miljö. Progfsig avslappnat bemötande. Bra behandling som gör skillnad för mig. Nu fungerar övningarna jag fått från fysioterapeuten.
Hej Andreas och TACK 💚 för ditt omdöme!