ok, bra fixad lägenhet, bra info, lämnad nyckel bra.
Handelslagret Sweden AB
Handelslagret Auktionsservice är idag Gästriklands största auktionshus. Vi är specialister på bostadstömning, flyttstädning och försäljning av arvegods samt kvarlåtenskap. Vi erbjuder ett brett sortiment av tjänster till våra kunder. * Tar emot auktionsgods till försäljning. * Värdering av lösöre. * Hämtar auktionsgods på...
143 omdömen om Handelslagret Sweden AB
Sedan starten hos Reco 2023
Bra bemötande , lätt att komma i kontakt med.
Kompetens och respekt för uppdraget
Trevligt bemötande, snabbt och enkelt.
Bra och väl fungerande helhetslösning!
Handelslagret är professionella och tillmötesgående.
Det var lite svårt att veta när varje sak inträffade och var klara då vi har en helhetslösning. Med andra ord så var det svårt att sköta om fastigheten medans arbetet pågick när inte tidsplanerna stämde. Annars har det varit bra upplevelse.
Hej, Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme om vårt arbete. Vi uppskattar alltid feedback då det hjälper oss att bli bättre. Vi förstår att det uppstod viss förvirring kring tidplanen och beklagar om detta har orsakat besvär för dig. För att klargöra, de tre datum som vi angav (13/8, 16/8 och 21/8) var specifikt planerade för själva utförandet av arbetet. Vår förfrågan om att besöka fastigheten den 11/8 var för att planera arbetet i samråd med mäklaren och säkerställa vilka möbler som skulle stå kvar inför visningen....
Snabba svar. Bra bemötande. Kanske lite högt pris.
Hej, , Tack så mycket för ditt omdöme och för att du valde att anlita oss! Vi är glada att du är nöjd med vår snabba respons och vårt bemötande. Vi förstår att priset kan upplevas som något högt, men vi vill gärna förklara att vårt pris speglar den kvalitet vi levererar. Vi följer noggrant gällande kollektivavtal, betalar rättvisa löner och har andra nödvändiga omkostnader för att bedriva en professionell och hållbar verksamhet. Detta är en viktig del i att kunna erbjuda en trygg och pålitlig tjänst till våra kunder....
Lätt att ha att göra med. Tydlig information.
Trevligt proffesionellt bemötande. Tömning, transport och flyttstädning. Löste snyggt städningen som blev ”förskjuten” en dryg vecka.
Bra bemötande Snabb hantering Andra gången vi anlitar Hl Bra betyg ?
Har erfarenhet av handelslagret sen tidigare. Och det gjorde att vi anlitade dom igen. Förutom att dom är snabba och duktiga så är dom trevliga.. har också rekommenderat dom till vänner..
Jag fick snabbt hjälp och det kom 2 killar på den tid som vi kommit överens om. Jobbet gick snabbare än vad som sagts, men jag betalade ändå för 2 timmar( tog 20 min), mindre bra. De skulle flytta en jättetungt skänk och hade inga hjälpmedel, kanske inte så bra för kroppen om de jobbar så. De hade all info innan från mig ang tyngden och placeringen. Men nöjd med snabb hjälp.
Tack för din feedback! Vi är glada att vi kunde hjälpa dig snabbt och att våra medarbetare kom på den tid vi hade överenskommit. Vi vill gärna förtydliga att vår debitering är per person och för påbörjad timme, vilket innebär att vi inte kan debitera på minutbasis. Att skicka ut två personer och en lätt lastbil medför en viss kostnad, oavsett hur lång tid arbetet tar. Angående hjälpmedel har vi sådana tillgängliga, men när det gäller att flytta tunga möbler i en trappa är det tyvärr inte alltid möjligt att använda dem på...
Jag köpte flytthjälp av diverse stora otympliga möbler för transport till tre olika destinationer. Det fungerade mycket bra. Jag blev mycket bra bemött av alla inblandade och allt skedde enligt plan och på de tider som bestämts. Kan varmt rekommendera.
Vi anlitade Handelslagret för att tömma min mors lägenhet,det fungerade väldigt bra,saker med värde läggs ut på auktion och annat till återbruk. Framförallt är det väldigt lätt att få kontakt vid frågor man kan ha under resans gång. Rekommenderas enligt mig.
Vi blev bra bemötta och våra förväntningar är uppfyllda så här långt. Vi köpte tömning och försäljning av dödsbo och hittills är vi nöjda med det.
Blev mycket trevligt o serviceminded bemött. Hade hört att Handelslaget i Sandviken var bra, och tycker att de levde upp till de förväntningar jag hade. Köpt tjänst - utplockning , nedmontering , bortforsel av dödsbo samt flyttstäd. Tycker att de har gjort ett mycket bra , snabbt och seriöst jobb, suveränt skött
Mycket nöjd med bord och stolar jag köpte via er.
Vi köpte tjänsten äldreflytt och har varit nöjd kring hur dem löste allt. Extra plus för att det alltid varit enkelt att komma i kontakt med dem när frågor har dykt upp.
Bra , har känts bra hela tiden .Lött och smidigt
Bra bemötande Bra återkoppling Nåbara
Bra utfört arbete men hade önskat bättre kommunikation under processen. Många saker var otydliga och oklara vilket gav upphov till en viss stress. Jättetrevliga flyttkillar dock, guldstjärna!
Handelslagrets bemötande var mycket proffsigt och de var väldigt kunniga och levererade precis itid
Bra bemötande snabbt utförande. Detta blev precis som vi ville att Handelslagret utförde allt vi hade begärt Hoppas att fortsättningen blir lika
Kunniga och professionellt genomfört uppdrag Kan varmt rekommendera dem
Mycket bra utförande av jobbet
Väldigt trevlig personal och snabb återkoppling . Väldigt positivt bemötande
Vill varmt rekommendera handelslagret en firma som erbjuder allt från flytthjälp, tömning till städning. Skönt att kunna boka via en och samma firma. Jag fick ett mycket bra bemötande och det var vilka tjänster som erbjuds. Jag bokade flytthjälp och städning via handelslagret när jag flyttade ur min villa. Fick all hjälp till ett väldigt bra pris. Killarna som hjälpte till med flytten kom på avtalad tid och utförde arbetet prickfritt dessutom så var de otroligt snabba. Städningen var väldigt bra och köparna hade inget...
Väldigt samarbetsvillig Snabba Effektiva Ett väldigt gott bemötande
Trevlig och serviceminded personal som med kort varsel flyttade och städade ur vår lägenhet. De uppfyllde våra förväntningar och vi skulle anlita dem igen om behov uppstår.
Bra bemötande och snabb tydlig information. Anlitat Handelslagret för tömning och försäljning av dödsbo samt städning av dödsboets bostad Hittills har allt fungerat mycket bra..
Ett fint bemötande på alla sätt! Rekommenderas varmt.
Jag fick ett trevligt och hjälpsamt bemötande när jag kontaktade Handelslagret Sweden AB. Den hjälp jag önskade var att de forslade bort och städade ur dödsboet samt att de sålde det som var möjligt. De fullgjorde alla sina åtaganden och hade genomgående ett väldigt bra bemötande.
Smidigt, snabbt och seriöst - föremål till auktion väldigt bra fotograferade och utlagda.
Helhetslösning. Städningen skedde mycket sent den dagen de var sagt att det skulle städas och företaget som skulle göra det kändes inte helt pålitliga när jag träffade dem. Själva tömningen gick bra men hört av grannar att dem som tömde slängde skruv och spik på gården vilket inte är okej. I övrigt bra bemötande och fix inför och även auktioner. Bra koncept med helhetslösning!
Tack för att du delar med dig av detta omdöme. Vi uppskattar verkligen all feedback, både positiv och negativ, då det hjälper oss att förbättra våra tjänster. Vad gäller tidpunkten för städningen, så var det inte kopplat till någon specifik tidpunkt utan endast att den skulle utföras den aktuella dagen. Ibland kan oförutsedda omständigheter påverka tidsplaneringen, men jag vill försäkra dig om att vårt professionella städteam alltid utför ett grundligt och omsorgsfullt arbete, oavsett när på dagen det sker. Angående...
Kan verkligen rekommenderas ! Trevligt bemötande , snabbt handhavande och uppdateringar löpande, så nöjd . Tog hjälp för tömning och städning av dödsbo, gick på rekommendation av andra som använt tjänsten och förväntningarna överträffades. Kommer att anlita Handelslagret vid behov även i framtiden.
Dom gjort ett grymt bra jobb. Det gick fort och smidigt
Arbetsamma och trevliga grabbar!
Trevligt och alert bemötande av alla i personalen. Är mycket nöjd och dom rekommenderas
Jag blev bemött på ett bra och trevligt sätt, det gav förtroende. Jag haft blivit rekommendera Handelslagret och fick ett positivt intryck. Jag var själv otydlig i våra samtal, vilket ledde till missförstånd.
Toppen! Enkel och snabb kommunikation super proffsigt utfört. Tömning och flyttstädning efter att min pappa flyttat till äldreboende.
Helt perfekt supernöjd, trevliga flyttkillar
Jättebra bemött. Trevlig personal bra kontakt. Snabba. Tog reda på ett dödsbo i skutskär Bortforsling städning etc.
Hade jag vetat det jag vet idag hade jag skött allt själv. Jag har själv jobbat på Erikshjälpen och Röda korset så jag vet att saker försvinner mystiskt och ingen vet nåt. Samma här saker försvinner och förklaring är att det troligen var dåliga.... Men det vet jag att dessa saknade saker inte var. Knappt använda. Inget förtroende för denna firma. Men är man i sorg kanske man har fullt upp och inte har koll på vad som säljs eller inte av dom. Jag hade koll.
Hej Susanne, Som vi nämnde tidigare, så fick din syster vår offert och accepterade våra villkor och rutiner i förväg, innan vi påbörjade uppdraget. Detta var en tydlig överenskommelse mellan oss. En viktig del av våra rutiner är att våra utbildade och erfarna värderingsmän gör bedömningen av vad som är säljbart på auktion. De har den nödvändiga kompetensen för att göra dessa professionella värderingar. När det gäller de begagnade kläder som du efterfrågar, så gjorde våra värderingsmän bedömningen att de inte hade tillräckligt...
Trevliga och glada killar, arbetade snabbt och effektivt.
Enda minuset var en kvarglömd portfölj i källaren vid ett av förråden
Trevliga flyttgrabbar och snabba med flytten. Bra kontakt och bra städat. Anlitade Handelslagret för flytt och flyttstäd och är mycket nöjd med båda tjänsterna.
Vi tyckte att Handelslagret gjorde ett mycket bra jobb. Från första kontakten, med Erik, och tills det hela var slutfört. Han informerade om de olika stegen på ett mycket bra sätt och när de skulle utföras. Allt utfördes sedan enligt plan. Tack för ett mycket bra jobb.
Mycket bra service. Trevlig personal. Humana priser.