Köpte en Kia av Arturas i juli och blev superbra bemött! Det var mitt första bilköp och jag kände mig trygg med Arturas. Bara positivt!
91 omdömen om Arturas Samasonok
Upplever otrevlig bemötande av säljarna.
Trevligt och snabbt bemötande.Provkörde en bil som jag fastnat för kunde ha varit renstädad men det fixade Arturas i efterhand.
Very helpful and polite throughout all the process!
Jag blev väldigt bra bemött av Arturas som hjälpte mig med allt ang inbyte och köp av bil. Då jag var osäker på några saker ang en bil så var Arturas och 2 kollegor till honom ute och provkörde bilen för att dubbelkolla så allt var ok. Jag kan verkligen rekommendera alla där.
Vi hade låga förväntningar då vi kom till Haninge bilpark för att titta på en bil vi sett på Blocket efter att vi vart runt i en månad och tittat på bilar hos flertalet andra bilfirmor i Stockholmsområdet så var erfarenheten inte bra. Hos Haninge Bilpark träffade vi den första bilsäljaren vi någonsin fått bra service av och samtlig önskad information ifrån. Artura ingav starkt förtroende var mycket serviceminded. Vi fick all information vi önskade och snabba svar både på plats och gällande de efterföljande frågorna. Vi...
Duktig och hjälpsam tusen tack
Mycket gott bemötande och vi fick ta god tid på oss att välja och testköra bilen.
Väldigt hjälpsam! Inget onödigt smörigt säljar snack, utan ren bra information om bil och hur allt läggs upp, fungerar vad som ingår och inte. Tveklöst den bästa säljare jag har haft att göra med! Märkbar erfarenhet och kunnighet. Byter han företag byter jag köpställe utan å tveka.
Trevlig, hjälpsam och fokus på mitt behov.