Haninge Trafikskola AB

Haninge Trafikskola AB

www.haningetrafikskola.se
  • BadgeThreeYears
4.9

Välkommen till Haninge Trafikskola! Året var 2009 då Haninge Trafikskola grundades. Sen dess har vi utbildat 100-tals personer. Vi på Haninge Trafikskola är ditt trygga val när det är dags för dig att ta ditt körkort! Vägen till ett körkort är inte alltid spikrak. Oavsett vilka eventuella hinder du möter på vägen under din...

232 omdömen om Haninge Trafikskola AB

Sedan starten hos Reco 2019

Evay B
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Haninge Trafikskola AB levererade en helt fantastisk upplevelse! Från det ögonblick jag kontaktade dem blev jag bemött med värme, professionalism och genuint engagemang. Personalen var otroligt hjälpsam och pedagogisk, vilket skapade en trygg miljö för att lära sig köra. Mina förväntningar var höga eftersom jag hört mycket positivt om deras rykte, och de överträffade dem på alla sätt. Lärarna var kunniga, tålmodiga och hade en fantastisk förmåga att anpassa undervisningen efter mina behov och min nivå. Oavsett om det...

Tilda L
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Trafiklärarna på Haninge Trafikskola ser verkligen föraren framför sig och ger individanpassad undervisning. Konstruktiv och rak feedback som hjälpte mig otroligt mycket på min körkortsresa! Körde med Anil som var en fantastisk lärare men även person! Hela gänget på trafikskolan var alltid trevliga och glada och det märks att dom brinner för det dom gör! Tack snälla för hjälpen!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Tilda, för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Ann Kristin A
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Jag kände att alla på körskolan alltid bemötte mig på ett fint, trevligt och smidigt sätt. Min körlärare Talip är verkligen är en mycket bra lärare som jag varmt kan rekommendera. Stort tack Talip till vägen till körkortet!!! 😁💐💐. Och resten av gänget.

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Ann Kristin för ditt omdöme och dina ord. Återigen Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna !

Gustav S
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Bästa trafikskolan!! Så bra hjälp på vägen. Gustav solklart bästa läraren också

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Gustav, för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Marcus O
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Köpte ett 10 lektioners paket med risk ettan och risk tvåan samt 3 extra lektioner. Otroligt trevliga och pedagogiska lärare, bidrar med bra och tydlog kritik. Snabba med att svara på frågor och lösa problem.

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Marcus, för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Defne B
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Den bästa trafikskolan med sympatiska och duktiga trafiklärare!!!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Defne, för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Lulia H
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Blev bemött på ett väldigt bra sätt, min körlärare Talip gjorde så att jag kände mig säker i min körning. Jag har tidigare haft problem med andra trafikskolor men Talip var definitivt en duktig och erfaren lärare. Med hans hjälp klarade jag uppkörningen på första försöket :)

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Lulia, för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Hacer K
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Jag är oerhört nöjd med mina körlektioner och den fantastiska service jag fick från hela teamet. Ett särskilt stort tack till min lärare Gustav, som alltid var lugn, pedagogisk och mycket konstruktiv, vilket hjälpte mig att känna mig trygg och självsäker bakom ratten. Jag kan varmt rekommendera den här trafikskolan till alla som vill ha professionella och engagerade lärare.

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Hacer, för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Salina G
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Jätte engagerade lärare som vill att du ska klara dig!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Salina, för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Bedirhan A
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Klart och tydligt den bästa körskolan på planeten med den bästa läraren talip 11/10

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Bedirhan för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Emil K
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Min upplevelse var bra och jag blev bemött bra och vänligt av alla, jag köpte 5 lektioners paket och de var jättebra

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Emil för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Deborah A
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Blev tipsad om haninge trafikskola från en kompis och kan klart säga att det var helt över förväntan! Kom hit bara någon vecka innan mitt körprov och kan lungt säga att jag inte skulle klarat det utan dem. De hjälpte mig att finslipa min körning på bästa sätt och var otroligt pedagogiska i sitt lärande. Hade kört på en annan trafikskola sedan innan och det var massvis med saker som de inte hade nämnt som lärarna här på haninge hjälpte mig med. Stor eloge till Anil som är en otrolig lärare och person. Han såg bland annat...

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Deborah för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Sofia L
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Kan verkligen rekommendera Haninge Trafikskola! Tack till Gustav som var min lärare som var professionell och pedagogisk, och var den som hjälpte mig fram till ett körkort!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Sofia för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Jens E
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Ett helt underbart gäng som verkligen lägger hjärta och själ i din utbildning – kan inte rekommendera dem nog! Jag hade förmånen att ha Gustav som körlärare, och han överträffade alla förväntningar. Grym, lugn och riktigt härlig att sitta i bilen med!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Jens för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Rasmus N
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Köpte 5 lektioner och körprov med trafikskolans bil, funkade alldeles utmärkt! Blev väldigt bra bemött, förväntningarna överträffades och jag skulle starkt rekommendera!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Rasmus för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Valter N
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Jag kan varmt rekommendera denna trafikskola! Med hjälp av deras professionella och trevliga personal lyckades jag ta körkort på första försöket. Min lärare, Gustav, var fantastisk – han var otroligt pedagogisk, tålmodig och hade en förmåga att lära ut på ett sätt som gjorde att man kände sig trygg och säker bakom ratten. Hans metodiska tillvägagångssätt gjorde att jag snabbt kunde utvecklas som förare och känna mig redo för uppkörningen. Dessutom var hela personalen väldigt hjälpsam och vänlig, vilket skapade en positiv och avslappnad atmosfär. Stort tack för all hjälp!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Valter för ditt omdöme och dina ord. Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna !

Melis C
Skrev om Haninge Trafikskola AB

En riktigt bra upplevelse. Blev bemött jätte bra av Haninge Trafikskolan och är nöjd med alla mina lektioner. Rekommenderar starkt.

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Melis för ditt omdöme och dina ord, Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Marcus R
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Riktigt bra trafikskola med trevliga och kunniga lärare där man lärt sig mycket!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Marcus för ditt omdöme och dina ord, Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Nilay A
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Jag blev bemött på ett jätte bra sätt av Haninge trafikskola. Jag lärde mig nya saker vid varje körlektion och kände mig allt mer säker under varje körtillfälle. Jag vill tacka både Talip och Anil för all hjälp jag fick. Hade enbart hört gott om Haninge trafikskola och kan definitivt säga att mina förväntningar möttes. Jag rekommenderar verkligen denna trafikskola.

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Nilay för ditt omdöme och dina ord, Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Hampus T
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Jag är extremt nöjd med min tid med Haninge Trafikskola, alla jag har bemöt har varit väldigt trevliga och hjälpsamma i min process att ta körkort. Det känns verkligen som att personalen ville vara hjälpsamma i utlärningen och ville att man skulle lyckas, till skillnad från tidigare trafikskolor jag har varit hos där dem inte kändes lika engagerade i att jag skulle lyckas. Jag tyckte att alla mina förväntningar möttes, och med tanke på resultatet så verkar det som att allt gick som det skulle och om jag behövde göra om det så skulle jag med glädje återvända för hjälp

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Hampus för ditt omdöme och dina ord, Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Thim F
Skrev om Haninge Trafikskola AB

De va bra, dom va schyssta, förstående bra på att förklara och lära ut.

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Thim för ditt omdöme och dina ord, Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Ture N
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Jätte bra! väldigt proffesionellt och helt klart värt det, klarade första försök på uppkörning i farsta pågrund av dem!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Ture för ditt omdöme och dina ord, Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Kaniz F
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Jag har kört med Daniel och han är en jättebra lärare. Jag rekommenderar honom. Stor tack för hjälpen!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Kaniz för ditt omdöme och dina ord, ska hälsa Daniel. Återigen Stort Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

William S
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Kunde inte valt en bättre trafikskola att köra med. Nöjd med alla lektioner och Talip är nog den bästa läraren/instruktören man kan be om. Tack för allt!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack William för ditt omdöme och dina ord. Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Emil S
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Härliga och kompetenta lärare. Tack för hjälpen påväg till körkortet!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Emil för ditt omdöme och dina ord. Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Rabia B
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Tack vare Haninge Trafikskola tog jag mitt körkort på ett smidigt och tryggt sätt. Lärarna på trafikskolan var väldigt pedagogiska, hjälpsamma och duktiga. Vidare var varje körlektion mycket lärorik och allsidig. Därmed rekommenderar jag Haninge Trafikskola starkt till alla som vill ta körkort. Jag vill även tacka Anil, Gustav och Yavuz för deras värdefulla insatser och stöd på vägen mot körkortet!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Rabia för ditt omdöme och dina ord. Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Madelyn L
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Trevligt bemötande och bra personal. Rekommenderar!!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Madelyn för ditt omdöme och dina ord. Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Isak S
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Haninge Trafikskola AB har varit en riktigt bra körskola som har hjälpt mig ta körkortet och lärde mig allt inom körning utifrån de grundläggande reglarna till smådetaljer som man kan tänka på när man kör bil. Personalen är dessutom väldigt trevlig som bemöter en på ett mycket trevligt och omtänksamt sätt. En fantastisk körskola som jag starkt rekommenderar. //En mycket nöjd kund

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Isak för ditt omdöme och dina ord. Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Tanja R
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Jag och min mamma gick handledarkursen hos Haninge trafikskolan och han som höll i den va så tydlig och klar språklig. Vi gick verkligen därifrån med riktig bra information som kommer behövas. Vi kommer gå via deras hjälp till körkortet. Hade massa frågor som jag fick bra svar på också dagen efter när jag bokade risk 1an och risk 2an via dem 👏🏼👏🏼

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Louise för ditt omdöme och dina ord, vi önskar er lycka till med övningskörningen hemma.

LOUISE O
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Haninge Trafikskola bemötte mig vänligt och professionellt men samtidigt personligt. Jag fick otrolig stöttning i min resa mot körkortet. All personal är supertrevlig, receptionist, körlärare samt chef. Allt gick smidigt och min utbildning anpasades så att lektionerna fungerade med mitt jobb mm. Jag kände mig alltid välkommen. Den bästa delen var uppkörningen och jag klarade den på första försöket. Jag rekommenderar starkt Haninge Trafikskola.

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Louise för ditt omdöme och dina ord. Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Louise B
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Trevligt och oerhört professionella och pedagogiska körpedagoger/lärare. Kan verkligen rekommendera körskolan. Betyg: 🚘🚘🚘🚘🚘/5

Sladjana M
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Trevlig bemötande av alla som jobbar där. Gustav var absolut bästa lärare. Tack ni alla😊

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Sladjana för ditt omdöme och dina ord. Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Jacqueline M
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Engagerade lärare som sätter sig in i elevens situation och låter en ställa frågor utan att man känner sig dum. Körde nog 26 lektioner minst och känner mig verkligen välutbildad som bilist. Stort tack framförallt till Gustav och Anil!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Jacqueline för ditt omdöme och dina ord. Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Berken C
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Jag körde med Talip, bästa läraren. Rekommenderar starkt. Tack för allt.

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Berken för ditt omdöme och dina ord. Grattis till körkortet, vi ses där ute på vägarna!

Tilde B
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Haninge Trafikskola hjälpte mig hela vägen fram. Körde med Talip och han är BÄST!! Hjälpte både min syrra och mig. Båda lyckades ta körkort på första försöket, med hjälp av Talip. Tack tack tack

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Tilde för ditt omdöme och dina ord. Grattis till körkortet. Vi ses ute på vägarna!

Katja W
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Fantastiskt engagerade lärare. Trevliga och pedagogiska. Alltid tillmötesgående och flexibla. Tack för allt! /Katja

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Katja för ditt omdöme och dina ord. Grattis till körkortet. Vi ses ute på vägarna!

Stephanie F
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Så trevligt gäng! Kompetenta lärare och hjälpsam personal.

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Stephanie för ditt omdöme och dina ord. Grattis till körkortet. Vi ses ute på vägarna!

Lovisa A
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Min lärare Gustav var super bra! Fantastisk körskola!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Lovisa för ditt omdöme och stort Grattis till körkortet. Vi ses ute på vägarna!

Melisa E
Skrev om Haninge Trafikskola AB

En av de bästa trafikskolorna jag varit på. Perfekt upplevelse och inlärning! Rekommenderar starkt!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Melisa för ditt omdöme och Stort Grattis till körkortet. Vi ses ute på vägarna !

Melis A
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Väldigt bra och proffsiga lärare, duktiga som får en o lyckas med körkortet.

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Melis för ditt omdöme och Stort Grattis till körkortet. Ut och kör nu och upptäck vårt vackra land. Vi ses ute på vägarna !

Luis C
Skrev om Haninge Trafikskola AB

I got my driver license!! and I couldn’t have done that without the help of Haninge Trafikskola. Thanks to all the staff there for the great service. Thanks to Daniel, my instructor, I felt confident with my driving skills. The lessons are given in a personalized way which helps you to improve on your weaknesses with constant feedback. I can not recommend this school enough, regardless if you are a beginner or has some driving experience, you will get your DL sooner than later with their help.

Svar från Haninge Trafikskola AB

Thank you very much for your review Luis. Congratulations on your driver's license drive carefully!

Julia B
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Mycket bra trafikskola, hade inga direkt förväntningar innan men blev mycket överraskad på hur smidigt allting kunde gå. Kunniga och pedagogiska lärare.

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Julia för ditt omdöme och Stort Grattis till körkortet. Vi ses ute på vägarna!

Linnea N
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Väldigt duktiga på att lära ut och förklara, extremt trevliga och pedagogiska. Rekommenderar starkt!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Linnea för ditt omdöme och Stort Grattis till körkortet. VI ses ute på vägarna!

Zerdan I
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Idag tog jag mitt körkort hos Haninge Trafikskola, mina lärare Anil och Gustav var väldigt tydliga och hjälpsamma, rekommenderar starkt!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Zerdan för ditt omdöme och stort grattis till körkortet. Vi ses ute på vägarna!

Emil L
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Jag tog automatkörkort med Haninge Trafikskola 2021 och manuellt körkort 2024. Bra bemötande, bra lärare, bra service!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Emil för ditt omdöme och Stort Grattis till körkortet. VI ses ute på vägarna!

Hayley P
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Otroligt bra trafikskola!! Lärde ut i bra tempo, alla är jätte trevliga! Rekommenderar starkt!!!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Hayley för ditt omdöme och Stort Grattis till körkortet. VI ses där ute på vägarna.

Deniz E
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Bemött väldigt bra, hade 2 olika handledare vid olika tidsperioder. Både Talip och Gustav hade lärosätet som jag förstod saker och ting bättre. Jag fick körkortet tillslut 2023 slutet av Oktober. Tack så mycket för allt!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Eren för ditt omdöme och Stort Grattis till körkortet. VI ses där ute på vägarna.

Fatima A
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Jag hade en fantastisk och pedagogisk körlektion på Haninge Trafikskola AB. Instruktören motiverade mig verkligen att ta körkortet. Jag kände mig inspirerad och redo att ta nästa steg mot körkortet efter lektionen. Rekommenderar starkt skolan för alla som letar efter en engagerande och motiverande körupplevelse!

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Fatima för ditt omdöme och Stort Grattis till körkortet. VI ses där ute på vägarna.

Dennis G
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Jag tog körkortet tack vare en bra körlärare på denna trafikskola. Min upplevelse/kännnsla av skolan var att ägaren var girig och inte tillmötesgående.

Svar från Haninge Trafikskola AB

Hej Dennis, tack för ditt omdöme. Vi strävar efter att våra elever ska klara sitt körprov på första försöket vilket som du gjorde efter en väl planerad utbildning. Kör försiktigt och VI ses ute på vägarna.

Vidar R
Skrev om Haninge Trafikskola AB

Bra lärare, trevliga bilar och man lär sig snabbt

Svar från Haninge Trafikskola AB

Tack Vidar för ditt omdöme och Stort Grattis till körkortet. VI ses där ute på vägarna.