Professionella, snabba, tillmötesgående. Och glada!
Hansson Thyresson AB
Vi är en europeisk patentbyrå med erfarna jurister och patentingenjörer som har djup kunskap inom svensk, europeisk och global immaterialrätt. Genom vårt internationella nätverk hanterar vi ansökningar, processer och tvister globalt. Som medlemmar i flera internationella föreningar och branschorganisationer, följer vi branschens...
4 omdömen om Hansson Thyresson AB
Det som utmärker HanssonThyresson är förmågan att möta kunden där kunden finns. Det innebär bla att intressera sig för kunden och att förmå ringa in vad som måste göras i förhållande till vad som kan göras. De gör ett komplext rättsområde begripligt och gör det lätt för mig att fatta beslut och välja rätt insatser för mig här och nu. Jag får också en förståelse för vilka signaler jag ska ha utkik efter när min business fortsätter. Jag får hjälp att balansera risk ock kostnader utan att känna mig skinnad.
Min upplevelse under de 3 åren jag haft förmånen att interagera med Hansson Thyresson är att det är ett företag med stort, genuint, intresse som brinner för de patent relaterade utmaningar som du har. Oerhört gott och professionellt kundmottagande med balanserad approach till vad du behöver, stor som liten kund. Jag har också haft förmånen att vara med i de nätverksträffar som anordnats, med experter för att driva utvecklingen av patent frågor inom företaget såväl som hos kund, för att vara i framkant och på bästa sätt hjälpa kunderna. Kan varmt rekommendera Hansson Thyresson Patenbyrå AB.
I alla kontakter under mer än två år har jag av Hansson Thyressons redning blivit bemött skyndsamt, professionellt, innovativt och trevligt. Jens Hoffmann
Tack Jens! Det gläder oss att höra. Vi är också tacksamma att få ha stöttat dig på din resa.