Väldigt bra, duktiga personal, bra bemötande och tydligt beskrivet.
HarmoniQA SPA, behandlingar & kurser
Varmt välkommen till HarmoniQA! Vi erbjuder ljusterapi, IR-bastu och ett flertal olika spabehandlingar. Genom HarmoniQA Skola kan du även delta i kurser inom hälsa, spiritualism, kropp och själ. Vi erbjuder kurser både i lokalen och på distans. Hos oss finner du en mängd olika spa- och massagebehandlingar. Du kan exempelvis...
37 omdömen om HarmoniQA SPA, behandlingar & kurser
Sedan starten hos Reco 2024
Stort tack för ditt fina omdöme Viktor ❤️
Kan varmt rekommendera deras kurser med Tina som lärare , ska oxå nämnas att jag bara har haft henne som lärare. Tina är proffsig i att lära ut både i det praktiska o teoretiska . Har gått kurser i lymfmassage och hotstonemassage. Denna gång valde jag en distansutbildning i änglatarot.
Tack för dina fina ord Ulla, så glad att få vara din lärare genom dessa utbildningar ❤️
snabbt svar från läraren (Tina) och mycket tydligt bedömning och mycket mycket tålamod läraren Rekommenderar starkt
Tack Pavinee, du har gjort ett fantastiskt jobb, vilken fin utveckling det blev för dig. Stort tack till dig ❤️
Jag går en kurs i healing på distans och tycker att det är professionellt för att vara en sådan typ av kurs och att man får en ärlig återkoppling på det man gör.
Tack för ditt fina omdöme Anette, så glad att du är så nöjd med denna distansutbildning och med återkopplingen ❤️
Mycket bra men tyvärr fick jag ingen som kunde filma så jag kunde få slutbetyg
Så bra att du är nöjd med kursen i sig. Som jag skrivit till dig tidigare kan man även filma på egen hand med sin mobilkamera. Du kunde också välja på att komma till Kalmar och göra ditt praktiska prov, så just den delen ska inte vara några problem. Få se om du kommer tillbaka för att fullfölja utbildningen, så att du blir helt nöjd med allt 🌺
Tina är väldigt pedagogisk och lugn och har ett väldigt vänligt bemötande Mina förväntningar var höga och det är för att jag vet att Harmoniqas kurser har en väldigt hög standard och självklart levde dom upp till det. Jag gick kursen lymfmassör hos Harmoniqa och den var väldigt informativ, bra upplagd med praktik och teori. En väldigt bra kurs, jag återkommer för vidareutbildning
Tack för dina fina ord Evelina, så härligt att du är så nöjd och att du delar ditt fina omdöme här ❤️
Jag gick distansutbildningen i lymfmassage. Jag har enbart positivt att säga gällande kursen och Tina som lärare. En mycket gedigen, väl utformad kurs mötte mig. Djupgående teori, förslag på fördjupning och videolektioner både gällande massagen och specifika tekniker. Tina har gett snabb och utvecklande feedback under utbildningen, som jag i sin helhet upplevt som väldigt professionell och noggrann. Skulle varmt rekommendera Tina och HarmoniQA!
Stort tack för ditt fina omdöme Freyja! Jag är så glad att du är så nöjd ❤️
Det har vart en fantastisk kurs med bra upplägg och trevligt och bra utrustning och paket pris. Kan inte önska för en bättre utb och ledare allt vart underbart.
Tack Danni, för ditt fina omdöme. Så underbart att du är så nöjd ❤️
Jag läste Reiki 1 på distans. Kursen var upplagd på ett tydligt och pedagogiskt sett. Jag blev mycket vänligt bemött. Tina svarade snabbt på frågor och hade stort tålamod. Kursen var över förväntan bra.
Manuela, stort tack för dina fina ord. Jag är så glad att du är så nöjd ❤️
En mycket givande healing kurs på distans, med ett strukturerat upplägg där man själv väljer sin takt. Tina är en fantastisk och mycket kunnig lärare.
Tack Rina, för dina fina kommentarer. Jag är så glad att du gillade kursen och mina återkopplingar på ditt arbete ❤️
Tina är fantastisk i sitt lärande och kursen var otroligt lärorik! Kan verkligen rekommendera dem!
Stort tack för ditt fina omdöme Alexandra ❤️ Hot stone är en härlig massage som är både skön att få och att ge 😊
Mkt bra! Tina är otroligt duktig, lugn och pedagogisk. Det är 3 intensiva dagar med mkt praktik som är jättebra sen är det ju upp till individen själv att jobba vidare och fördjupa sig.
Tack för ditt fina omdöme Åsa ❤️
Blev rekommenderad kursen av en vän och kollega. Inbjudande atmosfär och välkomnande mottagande! Jag gick en kurs i lymfmassage. Man är inte så många i gruppen så det känns som om alla hinner får Tinas tid.
Tack för ditt omdöme efter utbildningen ❤️
Lymfmassageutbildning. Tina är mycket pedagogisk och lugn som lärare. Hon pratar tydligt och ger utförliga svar när frågor dyker upp. Hon fanns alltid nära när vi behövde hjälp i den praktiska delen som är ganska omfattande med mycket olika grepp och tekniker att lära in.
Stort tack för ditt fina omdöme, det var riktigt härliga kursdagar ❤️
Jag vill uttrycka min djupa TACKSAMHET till min LÄRARE TINA R. som har varit ovärderlig del av min utbildning som FOTVÅRDARE. Hennes engagemang. KUNSKAP & STÖD har varit avgörande för min framgång. varje lektion har varit en källa till inspiration och lärande. min lärare har inte bara delat med sig av sin omfattande KUNSKAP inom fotvård utan också vara empatisk och omtänksam vårdgivare. hon har hjälp mig att overvinna UTMANINGAR och växa professionellt och personligt..jag vill också lyfta hennes förmåga att inspirera. att...
Jag tackar allra ödmjukast för dina fantastiskt fina ord, jag blir djupt berörd 🙏 Jag är så glad för att du upplever ett så bra stöd för din utveckling under utbildningstiden. Stort tack och lycka till ❤️
Jag har blivit bemött på ett respektfullt sätt. Jag gjorde utbildningen i steg mindfulness-meditations instruktör och det var strukturerat och klokt upplägg. Ja de levde upp till vad jag förväntat mig. Jag är mycket nöjd och har gått flera kurser och kan tänka mig en ny kurs lite längre fram. Gick till Mindfulness-Meditations instruktör. Varma hälsningar! Anette Ahl 💕
Det gläder mig så att du känner att du blivit bemött med respekt och att du tycker att upplägget var bra och att du är så nöjd med utbildningen😊 Verkligen kul om du kommer tillbaka framöver. Stort tack ❤️
Tina med sitt lugn och sitt pedagogiska sätt att lära ut är fantastisk. Är alltid nöjd efter en kurs. Kommer att boka in fler i framtiden.
Tack för dina fina ord Jannice! Du är alltid så välkommen tillbaka ❤️
Pedagogiskt, informativt och bra stöd och feedback tips och inspiration av utbildningsansvarig!
Underbart med så fina ord om utbildningen, stort tack My ❤️
Kurs i lugn och skön atmosfär, med ett genomtänkt upplägg.
Så härligt att du gillade atmosfären och upplägget av utbildningen i energimassage ❤️
Mycket trevligt bemötande och proffsigt genomförd kurs. Kursen var helt enligt mina förväntningar. Jag gick regndroppsmassage utbildning!
Stort tack, så roligt att utbildningen motsvarade dina förväntningar ❤️
Jag gick kursen friskvårdsmassör på distans. Den var mer ingående och bredare än jag hade förväntat mig från början. Mycket tydliga instruktioner och jag upplever att man fick snabbt svar om man hade frågor och funderingar. Tina är pedagogisk och lugn i sitt lärande. Harmoniqa överträffade mina förväntningar och jag går gärna fler kurser hos dem. Rekommenderas varmt! Erika
Tack för dina fina ord Erika! Så glad att du är så nöjd och du är varmt välkommen åter framöver ❤️
Mycket bra! Jag gick en kurs på distans som var ganska praktisk men tack vare snabb återkoppling funkade detta betydligt bättre än jag trodde. Väldigt nöjd!
Härligt att du är så nöjd med återkopplingen och kursen Simon, så glad för att du är så nöjd ❤️
Jag älskar harmoni spa kurser har utvecklats super mycket
Tack Faris, så underbart att du utvecklats så mycket under kurstiden och att du älskar utbildningen i SPA-massage! Stort tack för dina fina ord ❤️
Jag tycker att Tina är en mycket tydlig lärare. Hon svarar snabbt på mina frågor och jag är väldigt nöjd med vad jag fick av utbildningen jag gick. Jag gick kursen som Meditation- och Mindfulnessinstruktör och min upplevelse av kursen överträffade mina förväntningar. Kursen var väldigt givande. Kan varmt rekommendera den.
Så glad för att du är väldigt nöjd med utbildningen och att den överträffade dina förväntningar. Så kul att få varit med dig under denna tid, då utbildningen pågått! Tack för dina fina ord ❤️
Gått en mycket bra kurs hos Tina, healing silvervioletta flamman och chakrabalansering med pendel och kristaller. Kursen var omfattande och jag lärde mig även husrening/platsrening och läste även avsnitten om dofttterapi, även om vi inte behövde avlägga delprov o de momenten så var det mycket givande och intressant. Pedagogisk upplagd och jag valde att läsa in teorisalen först för att få en helhetsbild av vad som förväntades av mig. Och idag fick jag mitt diplom, tusen Tack Tina för all hjälp och vägledning och för att du varit tillgänglig för frågor och funderingar under kursens tid.
Tack, så roligt att höra att du är så nöjd med de olika delarna i kursen! Så kul att ha få ha varit med dig under denna kurstid ❤️
Fantastiskt dagar där Tina proffesionellt lärde ut sina kunskaper i fotvård.
Tack för så fina ord Kristin! Stort lycka till med dina behandlingar framöver ❤️
Tydlig informativ och pedagogist upplagda kurser.
Tack för ditt fina omdöme Agneta ❤️
Reiki 1, underbar kurs! Jag har lärt mig så otroligt mycket, både om healing och mig själv. Tina är klockren och ger värdefull input och vägledning! Jag kommer gå fler kurser hos Tina. Rekommenderas varmt!
Så underbart att läsa att det varit en så bra kurs för dig ❤️ Tack för ditt fina omdöme och välkommen åter!
Enkelt att förstå upplägget och hänga med i ut
Tack för ditt omdöme Felicia! Förmodar att det ska stå att det är enkelt att hänga med i utbildningen 😊
Superbra utbildning som jag kan rekommendera 🙌 Jag gick Meditationskursen och den var fantastisk. Fundera på att gå fler kurser hos Harmoniqa,, tusen tack🌸
Tack, så mycket. Verkligen glad för att du är så nöjd och varmt välkommen åter ❤️
Jag är otroligt nöjd med kursen Reiki 1, väldigt bra upplägg med djupgående information i varje kapitel. Man jobbar lugnt i sin egen takt och får återkoppling på hemuppgifter direkt. Jag kan varmt rekommendera denna kurs. Jag känner mig redo för att starta en verksamhet.//Alexandra
Tack för ditt fina omdöme Alexandra! Underbart att du nu känner dig redo att starta din verksamhet. Lycka till ❤️
Jag tycker det är fantastiskt bra att kunna gå på distanskurser hos HarmoniQA SPA & Massageskola. Tina är alltid bra på att svara när du har frågor och bra feedback på proven. De kurser jag gått har varit bra och mina förväntningar är uppfyllda, bra kursmaterial, tydliga filmer och lätt att följa. Sammanfattningsvis har både Regndroppsmassagen både klassisk och mental varit jättebra. Och nu det sista har jag gått Klassisk massage, tog lite längre tid att lära sig men den har också gått jättebra. Skulle inte tveka att komma tillbaka om jag ska lära mig mer.
Stort tack för dina fina ord Marita ❤️
Mycket bra upplägg. Pedagogiskt arbetsmaterial med tydliga beskrivningar. Lätt att få tag på hjälp om man behöver. Rekommenderar verkligen att läsa kurser via HarmoniQA.
Tack för ditt fina omdöme Linn ❤️
Jättebra upplägg på kuren. Dock lite märkligt att betygsätta innan kursen är klar, eftersom den är resterande del på distans och självlektioner. Men som sagt hittills mycket lovande! Mvh Ylva H
Tack för ditt omdöme Ylva! Ja, lite märkligt blir det förstås. Recos omdömen är alldeles nya för oss och då skickades förfrågningar om omdöme ut till alla kursdeltagare samtidigt, oavsett om de gått klart eller ej. Härligt att du tyckte att första delen av kursen var bra ❤️
Jag kommer att gå en utbildning till lymfmassör senare i sommar. Pratade med ansvarig för utbildningen innan jag anmälde mig. Blev väldigt bra bemött. Ser fram emot utbildningen.
Tack Carina för ditt fina omdöme! Härligt att du ser fram emot utbildningen och du kommer inte att bli besviken ❤️
Roligt ,inspirerande .tålmodiga, trevliga! Lätt Språk i utbildningen ! Väldigt skönt för jag som har dyslexi!! ♡
Tack Ana, för dina fina ord om utbildningen ❤️
Jag utbildade mig på kursen till legitimerad fotvårdare. Helt fantastisk utbildning och grundläggande i arbetet.
Så glad att du är så nöjd med utbildningen Helena ❤️