De 2 män som kom kände jag var lite stressade,engelska som språk är väldigt. Nöjd med de putsade fönsterna.
Haynes Cleaning
Välkommen till Haynes Cleaning! Vi Haynes Cleaning hjälper tusentals privatpersoner och företag att hålla rent och fint. Vi utför all typ av städning, allt från fönsterputs, hemstäd, flyttstäd, kontorsstäd, byggstäd mm. Vi på Haynes satsar alltid på att skapa långsiktiga relationer till våra kunder genom att alltid utföra...
512 omdömen om Haynes Cleaning
Sedan starten hos Reco 2021
Mycket bra! Proffsiga, trevliga och noggranna.
Bra bemötande, håller vad de lovar, utmärkt jobb
Blir alltid bra bemött av personal på kontoret och av fönsterputsarna. Lätt att ändra tid eller få extra tvätt om det behövs. Sista fönster tvätten den 16 dec gick tyvärr lite väl fort. Många ränder på fönstren. Men dom hade väl bråttom …..
Effektivt och bra utfört arbete
Alltid snabb service, bra utförda jobb och trevligt bemötande.
De båda städarna var trevliga och mycket professionella. Vi är mycket nöjda med deras arbete. Det hade uppstått missförstånd i kommunikationen vid beställningen. Men det löste sig, inte minst tack vare de båda anställdas goda vilja. Vi prenumererar även på fönsterputs och är nöjda i stort med Haynes.
Glad att åter fått kontakt med Haynes.Lika nöjd nu som då
Alltid bra utfört o trevlig personal.
Lämnar platsen ganska sölig efter sig. Får själv gå ut och torka runt om.
De utför sitt jobb till belåtenhet. Har haft deras tjänst i 20 + år
Jag blev nöjd med det utförda arbetet av Haynes personal
Mycket proffsigt utförande och en mycket kundvänlig personal Vi har aldrig varig missnöjda med deras arbeten M V H Christina och Bengt
Snabba, gör ett bra jobb och kommer som dom skall
Kund hos Haynes Cleaning AB sedan många, MÅNGA år. Kommer som utlovat. Har missat adress någon gång, men har gått att lösa. Är nöjd kund. Åke Ladström Sparrgrensgatan 13
Anlitat dem i över 10 år och jättenöjda med servicen och resultatet.
Olika kvalitet , noggrannhet på de som tvättar fönstren
Snabba Noggranna Mkt prisvärt
Vi har haft dem för fönsterputs i väldigt många år och de är alltid trevliga och gör ett jättefint jobb!
En klar upplevelse! Bra att man kan flytta på datum när ni skall komma.
Vi är mycket nöjda med hur vi blev bemötta. Förväntningarna infriades. Fönstren blev mycket fina. De var snabba och effektiva. Kan varmt rekommenderas.
Fönsterputs. Haynes levererar oklanderligt och fönsterputsarna är trevliga, duktiga och snabba.
Bra och snabbt jobbat.Lite sen till adressen men trevligt bemötande
Jag har anlitat Haynes för fönsterputsning i många år och är mycket nöjd med deras tjänster. Vid ett tillfälle tidigare i år putsades fönstren på fel hus (någon granne blev säkert glatt överraskad), men annars har det fungerat utmärkt.
Bra överlag, hade dock velat ha en avisering innan varje gång för att kunna boka av om man önskar.
Fick erbjudande om provtvätt. Dom var snabba och gjorde bra jobb.
De som bokar är lätta och bra att ha att göra med trevliga och fixar det som behövs. Städarna är lite ojämna en del är bra men oftast saknas fingertoppskänslan. Den är pricken över iet på en super städning. Tyvärr är det få som talar svenska. Fönsterputs är outstanding.
Jag har städ hemma 2 ggr/månad med Haynes. Mycket bra kvalitet på städningen och proffsigt bemötande från alla jag haft kontakt med.
Väldigt proffsigt, smidigt och trevligt. Jag har varit kund i tio år nu och är jättenöjd!😃
Bra och trevlig personal., Kommer på avtaklad tid och gör bra jobb
Mycket bra .utfört arbete och trevligt bemötande
Vi har haft hjälp av Haynes Cleaning sdan vi,flyttade ini huset för drygt 18 år sedan. Har funkat bra.
Oftast är städningen väl utförd. Dock ingen vidare kommunikation kring när de byter städare eller tider. Också svåra att få tag på om man vill diskutera när något gått sönder eller blivit gjort fel…. Men prisvärda
De putsar fönstren utvändigt på mitt hus. Några gånger har de slarvat mer fönsterblecken och glömt några fönster. Efter att jag klagat har de kommit och åtgärdat sina misstag.
Vänligt bemötande. Väntade oss rena fönster. Resultat , fina putsade fönster
Jag är helt nöjd med arbetet, väl utfört av hövliga trevliga unga män. Fick också jobbet utfört med kort varsel.
Jag är nöjd, har kvartalsabonnemang.
-………………………………………..aaaaaaaaaaaa aaaaa
Alltid trevligt bemötande! Ibland har fönsterputsarna lite bråttom - det syns på resultatet, det kan vänligen randigt eller slarvigt. När det händer är det bara att höra av sig till Haynes så fixas det hur lätt som helst.
Alltid bra städat och snabb, enkel kommunikation :) Inga problem med nånting nånsin.
De är trevliga och och gör ett mycket bra arbete
Bra utfört arbete.trevligt bemötande.
Snabbt och lätt med 3 glada grabbar . Jag är nöjd
Har haft dem i ca 20 år, det säger väl allt MVH Classe o Lillemor
Kommer på utsatt tid för att putsa fönster, är trevliga och gör ett bra jobb!
Trevligt bemötande utförde arbete mycket bra. Supernöjda. Vi köpte tjänsten fönsterputsning för andra gånger och kommer att använda denna tjänst igen.
Har prenumererat på Haynes fönsterputs i över 15 år. De kommer regelbundet en gång i kvartalet och vi är alltid nöjda med resultatet. Trevlig personal som utför sitt uppdrag snabbt och bra. Det fungerar smidigt med sms om dag för utförande och sedan kommer fakturan via mail. Enkelt, precis som det ska vara.
Trevlig personal. Mina förväntningar var att fönstren skulle bli skinande rena! De tvättade mina fönster på utsidan och det blev bra, kanske någon liten rand eller sudd! På det stora hela....nöjd!
Blir bra bemött och alltid bra service. Aldrig några problem att ändra eller lösa städ eller fönsterputs om ngt händer om den vanliga rutinen ändras
Mycket trevlig service o bra utfört arbete.