Bästa städbolaget vi har haft att göra med vid flytt! Vi hade en ovanligt rörig situation med ett bostadsbolag som anmärkte dom mest absurda sakerna, och jag är enormt tacksam för den fina kommunikation och allt extraarbete t.o.m ägarna själva lade ner för våran skull när det i slutändan egentligen blev mer jobb än vad som ingick i avtalet. Tack vare er slapp min Mamma bli debiterad för höga belopp som hade blivit omöjligt för henne att betala.! Ett stort tack till er på Haynes från hela familje ! 🙏❤️
Haynes Cleaning
Välkommen till Haynes Cleaning! Vi Haynes Cleaning hjälper tusentals privatpersoner och företag att hålla rent och fint. Vi utför all typ av städning, allt från fönsterputs, hemstäd, flyttstäd, kontorsstäd, byggstäd mm. Vi på Haynes satsar alltid på att skapa långsiktiga relationer till våra kunder genom att alltid utföra...
554 omdömen om Haynes Cleaning
Sedan starten hos Reco 2021
Proffsigt bemötande, bra service och väldigt trevlig städerska som var väldigt engagerad att göra ett bra jobb. Nöjd med slutresultatet och bra pris.
Bra, snabbt och effektivt och trevligt bemötande……………
Fantastiskt bra service och kommunikation vid beställning av jobbet. Väldigt nöjda med städningen.
Punktliga och effektiva och ett trevligt bemötande
Fint bemötande och ett utmärkt utfört arbete. Tjänsten jag köpte var fönsterputsning. Mvh Gunnel
Mycket nöjd med de som städade hos oss
Vi har alltid fått ett bra bemötande men tycker inte alltid att fönstren blir så rena som vi önskar. Fönsterbläcken torkas inte alltid av och det förekommer ränder i kanterna på fönstren. I övrigt bra.
Fönsterputsningen fungerar perfekt! 👍
Snabb service. Nöjda. Vi behövde ha våra fönster putsade inför en visning och det var inga problem. Tack.
Fick tid redan dagen efter, vilket jag var tacksam för. Trevliga och professionella killar som gjorde fönstren jättefina. Har använt Haynes förut för fönstertvätt och kommer med glädje göra det igen!
Trevligt bemötande! Snabbt och bra genomförande
Har fönsterputs sen 20 år tillbaka.. Har alltid varit helnöjd. Aldrig varit ngt problem.
Effektiva på plats vid fönsterputsning utvändigt och rimligt pris.
Jag är en super nöjd kund. Allt trevliga och gör ett fantastiskt jobb
Fantastisk service och resultat!
Smidigt och bra genomförande. Trevlig personal
Helt okej. Alltid i tid och bra resultat
Alltid trevlig personal med ett leende på läpparna. Noggrannt och välpustat varje gång. Har varit kund i över 10år!!
Vi har fått våra fönster putsade på utsidan fyra gånger om året i snart 20 år. Vi är mycket nöjda med utförandet och personalen är trevlig och korrekt. Vi är så nöjda att vi gett vår ena dotter ett likadant abonnemang i julklapp de senaste fem åren.
Heynes är väldig bra tycker jag. Funderar på att be dem om städhjälp.
Bra men har blivit ganska dyrt då kostnaden ökad de senaste åren. Om kostnadsökningen fortsätter så kanske jag kommer avsluta tjänsten.
Vi är kunder sedan många år med fönsterputsning. Supernöjda med deras tjänster som alltid utförs till belåtenhet. Vi har även använt företaget till att flytta vårt piano, lika nöjda med den tjänsten. Kan varmt rekommendera Haynez!
I snart 15 år har vi haft Haynes putsa våra fönster och alltid blivit vänligt bemött. Dom är dessutom snabba och duktiga att hålla tiderna. Kan varmt rekommendera dom (vilket jag redan gjort!)
Jättetrevlig personal. Noggranna men ändå snabba. Haynes har kommit till oss i flera år.
Enkelt i kontakten o noggrann städning. Inget att klaga på!! Väldigt nöjd!
För kort framförhållning om när de kommer 1 dygn). Kommer oftast tidigare en bestämd tid. Putsar noga när det gäller ut och invändigt, lite snabbt när det endast gäller utvändigt.
Alltid ett bra jobb! Fina fönster efter deras besök!
Jsg har redan skrivit vad jag tyckte om de jag mötte nu senast Jag tyckte killarna var glada och trevliga och de gjorde ett bra jobb. Vänligen Anita Eklund
Toppen på alla vis, använt Haynes vid flytt, flyttstädningen och veckostädning.
Haynes gör ett bra jobb. Killarna som kommer och tvättar fönstren är alltid väldigt trevliga.
Efficient and thorough. Friendly guys also.
Trevligt bemötande och nöjd med mina rena fönster
Allt smidigt. Bra kommunikation. Trevligt bemötande. Ypperlig service
Jag var anlitat Haynes cleaning i flera år för fönsterputsning utomhus och har alltid varit nöjd med deras tjänst. De är pålitliga och professionella och gör alltid ett bra jobb.
Effektiva, bra resultat. Hade önskat att man torkade av spill på fönsterbleck utomhus på bottenvåning
Trots att ni putsar i mörker så blev det mycket bra.
Fungerar alltid utmärkt Har anlitat dem i många år! Gunvor L
Håller vad dem lovar och är punktliga med mycket gott resultat.
Jag har städning vid enstaka tillfällen och bokar ofta med kort varsel. Haynes brukar alltid hitta tid för mig, vilket uppskattas. Flickorna som kommer brukar göra ett bra jobb.
Både fönsterputsen & hemstädet är riktigt bra.
Vi är mycket nöjda med deras arbete
De 2 män som kom kände jag var lite stressade,engelska som språk är väldigt. Nöjd med de putsade fönsterna.
Mycket bra! Proffsiga, trevliga och noggranna.
Bra bemötande, håller vad de lovar, utmärkt jobb
Blir alltid bra bemött av personal på kontoret och av fönsterputsarna. Lätt att ändra tid eller få extra tvätt om det behövs. Sista fönster tvätten den 16 dec gick tyvärr lite väl fort. Många ränder på fönstren. Men dom hade väl bråttom …..
Effektivt och bra utfört arbete
Alltid snabb service, bra utförda jobb och trevligt bemötande.
De båda städarna var trevliga och mycket professionella. Vi är mycket nöjda med deras arbete. Det hade uppstått missförstånd i kommunikationen vid beställningen. Men det löste sig, inte minst tack vare de båda anställdas goda vilja. Vi prenumererar även på fönsterputs och är nöjda i stort med Haynes.
Glad att åter fått kontakt med Haynes.Lika nöjd nu som då