Gick snabbt och trevlig personal trots vissa språksvårigheter.
Haynes Flytt
Varmt välkommen till oss på Haynes Flytt AB. Vi erbjuder våra kunder professionell och trygg flytthjälp av all dess former. Med god planering, en väl utarbetad flyttrutin och ert brinnande intresse för service så ser vi till att ditt flyttprojekt går så enkelt och smidigt till som det bara går. Vi på Haynes Flytt AB står för...
111 omdömen om Haynes Flytt
Sedan starten hos Reco 2022
Allt fungerade klockrent, duktig och trevlig personal. Haynes tog hand om packning, flytt och städ. Kan varmt rekommendera Haynes.
Enkel och snabb offert samt beställning av flytt. Lätt att få tag på firman. Mycket trevliga och noggranna flyttgubbar som var enkla att prata med under flytten. Bra pris!
Otroligt bra bemötande och jättefina killar som nu har hjälpt oss vid två flyttar. Rekommenderas varmt!
Trevliga och hjälpsamma, de hjälpte mig med en oplanerad bortforsling i sista minuten under flyttstädet. Det blir tyvärr inte en 5a i betyg dock för att efter flyttstädet var klart hade jag frågor om att det inte var städat bakom spis och badkar, samt att ett fönster missat av fönsterputsen, men fick aldrig svar på detta före det var dags att betala fakturan, trotts påminnelser och bilder. Så den goda servicen försvann helt så fort fakturan var utskickad tydligen. Trist när jag fick så himla bra bemötande fram tills dess.
Bra service och trevlig personal.
Mycket punktliga och noggranna! Ni överträffade mina förväntningar och jag kommer absolut att rekommendera er till vänner och bekanta! Tack så mycket för att ni levererade ett jättetungt piano till oss!
Allt gick så jättebra! Trevliga, duktiga killar,som snabbt och varsamt och på rekordtid fixade hela flytten. Flyttstädningen var också helt perfekt Jag är så nöjd och glad!
Ställde upp på kort varsel, visade stor respekt mot mig som äldre och mina ägodelar
Mycket bra och trevliga killar
Det mesta var jättebra. Tyvärr blev det skador på ett bord och en lampa.
Snabbt och Smidigt väldigt nöjd med Haynes Flytt
Återigen kunde vi inte vara mer nöjda med valet av flyttfirma. Killarna kommer in och gjorde allting så smidigt och snabbt. Vi kände oss i trygga händer från start till slut. Tack Haynes!
Professionella, lugna, trevliga, lyhörda och välorganiserade.
Killarna var toppenbra! Skötte flytten åt oss med bravur!
Allt har fungerat väldigt bra med flytt till mellanlagret shurgard, så hoppas att det flyter lika bra till vår lägenhet i oktober
Smidigt och bra. Blev bra bemött och fick en flyttid som passade mig den dagen jag önskade. Möbeln som flyttades fraktades väl och kontakten med flyttfirman var friktionsfri.
Trevligt bemötande. Effektiva.
Två trevliga och effektiva killar kom med en bra bil. Flytten från Hjo till Trollhättan tog 4 timmar. Jag rekommenderas Haynes Flytt å det varmaste.
Bästa flyttupplevelsen nånsin! Trots tyngsta flytten jag behövt hjälp med var det den bästa. Fantastiskt fint bemötande av killarna och inte en enda sak blev skavd eller skadad. Jag var orolig sen tidigare dåliga upplevelser (med många skador och knappt ingen ersättning) och kommer aldrig anlita en annan flyttfirma. Billigast och bäst!!
Jättenöjda med både flytthjälp och flyttstädning. Trevligt bemötande av alla och smidigt att kunna låna flyttkartonger. Allt gick smidigt, vi rekommenderar Haynes!
Mycket nöjd med Haynes. De höll tid och utförde uppdraget på ett utmärkt och trevligt sätt
Kan varmt rekommendera Haynes Flytt. Fantastiskt kundfokus och alltid trevligt bemötande. Mycket seriösa, bra pris och perfekt utfört arbete på både flytt och slutstäd. Ett företag som ligger steget före sina konkurrenter i stan
Fantastiska, positiva killar, redan från 1:a början. Tog in det kunden ( jag nu då ) frågade. Gjorde allt och lite till
Högsta betyg till Haynes på både flytt- och städhjälp! Vi beställde med kort varsel. Alla inblandade har varit fantastiska… hela vägen från förfrågan till utförande. Otroligt bra team som hjälpte oss. Ni är bäst! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Supertrevliga killar som gjorde vår flytt så otroligt smidig enkel! Seriösa och pålitliga hela vägen från offert till genomförande till fakturering. Rekommenderas!
Vi är mycket nöjda med både kontakt innan och flytt samt städ.
Trevligt bemötande, effektiva, vi är väldigt nöjda.
Vi använder Haynes fönsterputs tjänst och är mycket nöjda med företaget. Nu fick vi även hjälp med att slänga ett piano via Haynes Flytt, vi är mycket nöjda även med den hjälpen. Snabba, pålitliga och trevliga!
Enkla att ha att göra med och både flytthjälp och flyttstäd gick smidigt och snabbt. Det enda som drar ned betyget är att det tog lite tid att få svar på mail samt att det blev ett litet missförstånd om dag för flyttstäd. Överlag mycket bra!
Super professionella och en väldigt smidig flytt. Rekommenderas verkligen. Kommer anlita dom igen vid nästa flytt.
Blev så fint och bra bemött av både Edvin och Vinsenth , från 1a samtal till att sista dalahästen stod inne i min nya lya. Även deras anställda som plockade ur min lägenhet som slog mig en signal för att fråga om utemöblerna var mina och skulle med på flyttlasset. Tog även med min post. Städen gjorde oxå sitt jobb så bra att jag inte behövde höra från min fd hemska hyresvärd . All denna fina vänlighet och bra jobb från Hynes Flytt gör att jag kan varmt rekommendera dem. Vänligen Åsa Bjesse
Oerhört trevliga att ha med att göra. Fantastiskt snabba & effektiva. Städningen var perfekt. Allt sammantaget smidigt och mycket prisvärt,
Otroligt proffsigt personal och ett trevligt bemötande. Kan varmt rekommendera dem. Och kommer att använda dem igen om det behövs.
BÄSTA! Rekommenderar varmt och kommer välja igen!
We booked flytt and flyttstädning together. Everything went well, i.e. time, communication, professional personnel, price, approval after cleaning by old landlord. Can highly recommend!
Allt fungerade som förväntat Serviceinriktade killar och trevliga o hjälpsamma Punktliga
Flytt från Falkenberg till Frölunda gick snabbt och utan strul. Väldigt proffsigt utfört. Vi var jättenöjda!
Genomförde vår kontorsflytt på ett utmärkt sätt. Flexibla för att hitta bra lösningar på detaljer som inte uppkommit innan.
Det var väldigt service inriktat och trevligt när jag bad om ofert ,tillmötesgående och bra på alla sättJag är nöjd med flytten men först kom dom 45 min för sent vilket dom sa att det är för att dom startar på firman, vilket dom kanske borde sagt vid planeringen. Sen blev det lite språkproblem, inget jätte men nog för att störa min plan. Dom som kom var jätte trevliga och en av 3 kunde flyrande engelska. Sen när jag packat upp märkte jag att det fattas en kartong men det är noll bemötande av detta och bara lägger över det på mig som kund.så något kundfientliga känns det som.
Haynes flytt har varit extremt hjälpsamma i hela processen och väldigt tillmötesgående. Jag som aldrig anlitat en flyttfirma tidigare visste inte exakt vad jag skulle vänta mig men i kontakten över mail har jag blivit extremt bra bemött, killarna som gjorde flytten var supertrevliga och galet effektiva samtidigt som dom var väldigt försiktiga med flyttlasset. Kommer med glädje outsourca allt vad flytt innebär till Haynes framöver. Jätteduktiga och väldigt prisvärt för allt.
Fick märken/ skador på några av möblerna. Personerna som flyttade, försökte vara hjälpsamma men lite svårt med språket emellanåt.
Trevligt och proffsigt bemötande genom hela processen. Mycket nöjd med alla inblandade i vår flytt till Hemsedal.
They were half an hour late and some audio equipment was not properly packed. Other than that, communication was great and we were able to create a plan that fit my needs.
Bra bemötande från början till slut, professionella och tillmötesgående samt effektiva.
Snabba och effektiva killar, helnöjd kund är jag!
Mycket duktiga enterprenörer-Rwkommederas
Jag är jättenöjd med servicen. Har bokat flytt och sedan stöd. De har varit snabba och hade en trevlig bemötande. De svarade inom kort tid. Planerar anlita dem definitivt i framtiden!!!
Mycket bra att ha att göra med. Snabba, ordentliga och inte alls dyra. Trevliga killar som kommunicerar bra och öppet. Rekommenderar!
Riktigt smidig flytt. Väldigt nöjd!