Trevligt personligt möte med ett bra arbetets resultat.
Headlines Kalmar
Välkommen till Headlines Kalmar! På Kaggensgatan 32 i Kalmar hittar du Headlines Kalmar. Vi ger dig en helhetsupplevelse när det kommer till hårvård och styling. Våra ledord är kreativitet, professionalitet och inspiration. Tjänster: Klippning, färgning, fransförlängning, bruduppsättning, hairtalk, balayage, folieslingor...
1074 omdömen om Headlines Kalmar
Sedan starten hos Reco 2021
Mycket trevligt och bra resultat!
Toppen!! Supernöjd, kommer fortsätta gå till den frisören framöver.
Lyhörd för sina kunder och alltid ett leende på läpparna!
Superduktig och kompetent. Alltid nöjd efter ett besök hos Linnea :)
Trevligt bemötande och lyhörda för hur jag önskade att bli klippt. Så nöjd med resultatet
Jag är ALLTID väldigt nöjd när jag har varit hos Linnea. Jag blir alltid otroligt väl omhändertagen och blir galet fin i håret. Alla borde ha en frisör som Linnea!
Mycket kompetent å trevlig . Jag färgade botten, nyanserna, klippning och färg ögonbryn. Allt blev till belåtenhet
Noggrann. Lyssnar till det jag säger. Rekommenderar bra produkter. Alltid lugn och trevlig.
Mycket nöjd med såväl klippning som färg. Dessutom mycket trevligt bemötande.
Rebekka är väldigt trevlig och proffsig i sin yrkesroll. Hon gör allt väldigt noggrant och är mån om att man har det bra och är nöjd med resultatet som kund.
Fantastiskt bemötande och en mycket duktig elev som genomförde min permanent. Är så nöjd. 🥰
Väldigt trevlig och duktig, lyssnar på vad man vill ha och petig och noggrann med klippningen.
Fantastisk frisör som vet precis hur mitt hår funkar och fixar det efter konstens alla regler. Supertrevlig!
Rebecca var den bästa jag kunde tänka mig. Hon är otroligt noggrann och duktig. Jag blev helnöjd. När jag kom var jag mycket osäker och rädd att det inte skulle bli så bra och att jag därför skulle bli missnöjd. Rebecka var lugn, trevlig och förklarade allt så att jag kände mig nöjd och trygg. Hon gav mig en mycket behaglig stund. Allt perfekt. Rebecka är otroligt duktig och säker. Jag blev helnöjd😊. Behandlingen var blekning av ett begynnande grått hår. Hon får 10⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ av 10 möjliga🤩
Profesionellt och trevligt bemötande. Är nöjd och kan varmt rekommendera Elin.
Alltid lika trevligt att bli friserad o klippt av Rebekka N
Härlig, duktig, varm och jag rekommenderar alla att låta Rebekka ta hand om en ❤️
Noggrann, kunnig och har ett trevligt bemötande.
Rebekka gör alltid håret perfekt!
Allt blir superbra med Rebekka! Färgerna blir precis som man tänkt och man går alltid därifrån nöjd
Den är god kommer nog komma tillbaka. Bra samtal om klippningen och kommande resultat. Lagom med prat och inget tjat om att köpa produkter
Hon fick fria händer att göra en ny frisyr som passar mig, kom med lite nya idéer som resulterade i en frisyr som jag inte kommer ihåg senast som jag blivit så nöjd med. Toppklass!
Så välkomnande, full av energi och idéer. Mitt hår är inte lätt men det klarade hon galant 👌
Hon bemöter en på ett väldigt trevligt sätt. Jag var på klippning och klippningen blev helt som jag tänkte mig.
Färgning och klippning. Linnea är duktig, kunnig, noga, inlyssnande, förberedd och kommer med nya förslag, trevlig och positiv. Ja helt enkelt såååå bra. :)
Mycket trevlig och kompetent frisör. Känner mig alltid väl omhändertagen och får verkligen lära mig hur jag ska göra för att ta hand om mitt hår. Går alltid ut från salongen med ett stort leende!
Den bästa frisör jag någonsin haft 🤗. glad , professionell.på sist jobb. Alltid lika nöjd när jag går därifrån.
Ville ha brunt hår efter flera år av att bleka det. Elin K tog fram en färg som passade mig väldigt bra och lyssnade på mina önskemål. Hon gav också väldigt bra tips på vård och skötsel av mitt hår för att behålla färgen så länge som möjligt. Är supernöjd.
Väldigt nöjd med mitt besök! Trevligt o proffsigt bemötande. Upplevde henne som både noggrann och kunnig. Hit kommer jag tillbaka.
Mycket bra bemötande, utmärkt utfört jobb,
Hon var väldigt omtänksam och noga och professionell. Min dotter kände sig trygg hos henne och berättade att hon hade blivit väldigt fint bemött och skulle gärna komma tillbaka.
Emmy är trevlig positiv och inlyssnande. Dvs lyhörd för det man uttrycker och på så sätt blir resultatet såå bra. Att både kunna sin profession och bemöta kunderna så moget gör henne till en klar femma. Nöjd kund återkommer🤎
Linnea är helt klart stans bästa frisör! Så lyhörd och duktig på att förklara. Får en att våga testa nya frisyrer! ALLTID supernöjd när jag går därifrån!
Hon är både lyhörd och kunnig, precis vad du vill ha hos en frisör.
Ett riktigt proffs som verkligen hjälper en att förstå sitt hår, är inkännande och inlyssnande kring önskemål och ger bra feedback för att du själv ska kunna ta hand om ditt hår på bästa sätt. Verkligen tryggt att gå till Rebekka och dessutom väldigt trevligt!
Trevligt bemötande och bra klippning, perfekt
Trevlig och bra tålamod, två nöjda grabbar lämnade med snygga frisyrer och glada miner.
Rebekka är skicklig med både sax och färgning. Hon är mycket engagerad i sina kunder och mån om att göra ett bra arbete.
Skönt med samma frisör. Har koll på vad som behövs Vi har en plan tillsammans. Mycket nöjd.
Trevligt bemötande o engagerande. Jag beställde en puts pga att jag vill att håret ska växa ut o köpte ett struktur spray Orribe.
Pigg, hungrig o engagerad frisör
Match made in heaven - på alla sätt
Supernöjd med resultatet samt proffsigt bemötande och trevlig!
Gått hos Rebekka N vid flera tillfällen och har alltid varit supernöjd efter dessa besök. Kan varmt rekommendera henne som frisör.
Jättebra jobb, snabbt och trevligt bemötande
Jag hade en härlig tid med Elin på Headlines i Kalmar! Hon lyssnade på mina önskemål, var väldigt uppmärksam och klippte mitt hår precis som jag ville ha det. Salongen var fin och schampo/hårbottenmassagen var mycket avkopplande. Att prata med henne under tiden hon klippte mitt hår var också trevligt. Tack för din service!
Mycket bra! Noggrann, trevlig och kunnig
Som vanligt väl mött av Rebekka, helt underbar personlighet som smittar av sig. Förstår precis hur man vill ha sitt hår, och kommer ihåg gång från gång. Mvh Magnus
Det är alltid en fantastisk upplevelse att träffa Linnéa, jag lämnar henne alltid 100% snyggare (och nöjd!) än när jag kom. Fantastisk kunnig i sitt yrke och sprudlar med idéer.