Violetta har nu snart klippt mig i 15 år. Hon är otroligt duktig.
91 omdömen om Violeta T
Glad, trevlig och lyhörd! Och ffa en duktig frisör!
Jag hade en väldigt bra upplevelse, fin salong, bra service och väldigt trevligt! Violeta kommer jag att besöka igen! :)
Violeta är en fantastisk frisör! Lyhörd, kunnig och enkel att prata med. Hon vill verkligen kundens bästa!
Kunde inte ha fått bättre bemötande, Violeta är väldigt lyhörd och trevlig. Min son har aldrig varit så nöjd efter en klippning :)
Väldigt trevlig, professionellt bemötande! Ser till att tillgodose kundens önskemål
Bästa Violeta fixar barret till yooerlighet
Violeta har ett hantverkskunnande som står ut i mängden. Hon har otrolig känsla för färg, form och texturer. Med personlig känsla för kundens behov utför hon sitt arbete med skicklighet. Dessutom är hon till sin personlighet oerhört lätt att tycka om.
Mycket snäll trevlig och duktig frisör.
Violeta var jättegullig! Jag ville klippa lugg men kände mig osäker och bad om hennes åsikt, hon var lyhörd och uppmuntrande men gav också förslag på att behålla mer längd än jag brukar innan jag själv hann fråga om det - då kände jag verkligen förtroende för att hon var uppriktig. Det kändes tryggt att bli klippt av Violeta och hon var proffsig i sitt utförande. Går gärna till henne igen!