Om jag hade sluppit klicka i den första hade jag gjort det.
Katastrof!
Lämnar in min Chrysler för att åtgärda två fel. Det ena går att åtgärda ganska omgående, det andra gick inte. Varför? Jo, verkstan ringer upp mig och säger att den delen finns inte att få tag på och dessutom tillverkas den inte längre! Det är alltså en Chrysler 2008! Hela USA är fullt av bildelar till Chrysler 2008!
Jag frågar och det bara är att skrota den då? Ja, blir svaret.
Han ger mig dock möjligheten att själv leta upp delen och han ger mig numret... på delen. En gammal god vän till mig, som är trogen kund hos ett annat Hedin, får höra talas om detta och erbjuder sig att hjälpa mig hitta delen. Han hittar delen i Tyskland och det tar några veckor för att den ska levereras.
Noteras att från första början fick jag en offert på ca 22.000 kr för hela kalaset och då hade de inte ens meddelat att de inte fick tag på delen! Hur f*n kan de ge en offert om de inte ens vet vad inköpet av denna del kostar?
Nu blev det så att delen levererades från Tyskland och den kostade mig 4.300 kr. Min goda vän lämnade in den till Hedin så att de kunde sätta in delen.
De ska även besiktiga bilen åt mig.
När de ringer och säger att den är klar ska jag hämta den och notan ligger på i princip samma som jag fick en offert på ifrån början.
Jag ifrågasätter det då jag personligen betalat 4.300 kr för delen de påstod inte fanns och heller inte tillverkades längre!
Då säger de att de satt in den delen och att de själva skaffat den. Delen jag skaffat från Tyskland ligger kvar i verkstan och har inte används!
De debiterar mig över 5.500 kr för delen, sen drar de av 4.300 för delen jag skaffat själv.
Detta betyder att jag får, utöver de 4.300 kr jag betalat för delen, dessutom får betala ca 1.800 mer! Är det någon som fattar vad jag pratar om?
Bilen har totalt stått i sex månader på Hedins Bil Argongatan! Det dröjde över två månader innan de behagade höra av sig och tala om att delen inte fanns!
I mina ögon är det gangsters! Aldrig någonsin mer tänker jag ha med Hedins Bil att göra och jag har spridit ordet till alla jag pratat med.
Efter kontroll visar det sig att inget finns registrerat att de skulle ha besiktigat den.
Oh my God!
Undvik i det längsta!