Bara positivt att säga. Jättetrevligt bemötande och dom fixade allt jag frågade om. Supernöjd
Helgfrid Städ & Fönsterputs AB
Vi är Helgfrid Städ & Fönsterputs AB - ditt trivsamma val för städning och välbefinnande! Vi erbjuder flexibel och professionell städning och fönsterputs för hem och kontor på Västkusten. Vi har lång erfarenhet och anpassar städningen utifrån alla kunders unika önskemål. Vi erbjuder regelbunden städning av ditt hem eller kontor,...
8 omdömen om Helgfrid Städ & Fönsterputs AB
Sedan starten hos Reco 2024
Helgfrid Städ är verkligen lyhörda och anpassningsbara med tider efter kundens önskemål. Och har alltid lämnat ett rent och fint resultat.
Lätt att få kontakt Återkopplar snabbt Håller tiderna Vi är nöjda
Jag kan varmt rekommendera Helgfrid Städ & Fönsterputs AB, det är alltid ett vänligt bemötande när man har kontakt eller träffar på dem. vi får det vi beställer, ett rent och snyggt hem varje gång.
Städar bra. Dyker upp i tid . Säger till i god tid vid förändringar.
Återkopplingen är alltid snäll och trevlig, de är smidiga när det gäller att boka om. Städningen är fin, noggrann och gjord med omtanke. Jag rekommenderar dem verkligen!
Bra och smidiga att ha att göra med. Slutfakturan var till och med lägre än offertpris då det gick åt mindre tid än beräknat för jobbet. Kommer definitivt att använda dom igen när behov uppstår.
Helgfrid Städ & Fönsterputs utför ett fint arbete här på Taiga. Noggrannhet, servicekänsla & det lilla extra levereras samt en enkel och rak kommunikation. //Martin