Mycket professionell, och genom en väldigt strukturerad process fick vi sålt vårt hus extremt snabbt. Att Helins dessutom ombesörjde all administration gjorde det väldigt bekvämt för oss. Kan varmt rekommendera Lars-Åke Helin.
Helins Mäklarbyrå
Vi på Helins mäklarbyrå brinner för att hjälpa dig få en härlig start i din nya bostad och ett bra avslut i din gamla. Hos oss får du en personlig och engagerad service, vi vet att varje bostadsaffär är unik och vi vill ha en öppen dialog kring hur du vill att din bostadsaffär ska gå till. Vi kan våra områden och följer alltid...
349 omdömen om Helins Mäklarbyrå
Sedan starten hos Reco 2016
Jag har blivit bemött på ett mycket bra sätt. Mäklaren har varit tydlig med vad som gäller och hur det fungerar att sälja ett kolonihus. Mäklaren har också varit noga med att informera om visningar. Det har också varit positivt att mäklarfirman har kunskap om kolonihus. Jag hade trott att huset skulle säljas lite snabbare men har förstått att marknaden är på ett helt annat sätt idag. Jag blev informerad om detta. Jag är mycket nöjd med val av mäklare.
Tackar för omdömet. Det är viktigt för oss att bli uppfattade som tydliga och korrekta vad som händer.
Toppen Benötande, väldigt vänlig och tålmodig ( jag hade tusen frågor? Svarar snabbt på sin telefon. Inget verkar besvärligt. Jag är mycket imponerad av LarsÅke och sätter han på topp bland agenter jag har haft att göra med både här i England och andra länder. Han är väldigt både personlig och proffesionellt och jag hoppas han kommer på grill kväll när vi flyttat in i vår lilla koloni stuga nästa sommar!!
Tack Inger för ditt fina omdöme om min tjänst. Grill till sommaren låter trevligt!
Lars-Åke varit mycket trevlig och tillmötesgående. Han har omgående och tålmodigt besvarat alla mina frågor. Eftersom jag saknade erfarenhet av vad som gäller för kolonier hade jag många frågor. Kort sagt, jag är nöjd.
Trevlig, kunnig, bra information.
Bra kontakt och info under hela processen.
Lars-Åke har ett proffsigt och trevligt bemötande, ett vasst minne och tar på ett lugnt sätt oss igenom processen att köpa vår drömstuga.
Mycket duktig, ambitiös och kunnig.
Trevligt och proffsigt är mitt intryck, han kan sin sak!
Sakligt och bra bemötande under hela försäljningsprocessen.
Kunnig och stor erfarenhet om försäljning av kolonistugor.
Det tog lite längre tid än förväntat och blev även lite lägre pris, men kul att ni är nöjda med min prestation. Tack
Förtroendeingivande och bra bemötande, hanterade försäljningen på ett smidigt sätt med hög servicenivå vilket uppskattades väldigt mycket då jag sålde en stuga på distans.
Tackar, det är precis så jag vill uppfattas
Snabb återkoppling och svar på de frågor vi ställde !
Trevligt och bra bemötande av Lats-Åke. Han var hjälpsam och kunnig samt lätt att få tag i.
Fungerat bra , lyhörd och hittat köpare. !
Väldigt proffsigt och bra bemötande vid kontraktsskrivningen och allt hittills runt den. På visningsdagen var jag så fokuserad på huset&tomten att jag inte tänkte så mycket, mer än att Göran var välkomnande.
Hoppas att stugan blir till belåtenhet efter lite renovering
Bra bemötande och Engagerad i vårt fall.
EN BRA MÄKLARFIRMA MED OMTANKE .
Bra bemötande proffs i sitt arbete
Bra, personlig men professionell, snabb, gott bemötande.
Tackar, det är så man gärna vill uppfattas
Mycket trevlig och kunnig i området i Välen, det blev en snabb försäljning som gick mycket smidigt.
Smidig och lätt att få kontakt med. Skönt att lämna över till ett proffs.
Tackar, det är precis så vi strävar efter att vara
Trevligt bemötande,lätt att prata med.Hade inga förväntningar Tänkte inte på det,skulle bara titta på två stugor.En trevlig mäklare som verkade känna mycket folk på Askim.Alla hejade så glatt på honom
Christer är vänlig, kunnig, tydlig och erfaren. Han har glimten i ögat, vilket bidrog till en bra helhetsupplevelse av försäljningen. Hans insats överträffade mina förväntningar och jag är mycket nöjd med försäljningen. Mäklarens tillgänglighet och lugn ingav förtroende under processen, som gick fint och snabbt.
Tack Monicaför fina ord. Det var kul att få hjälpa dig med försäljningen av din fina stuga. Christer
Blev mycket bra bemött av Lars-Åke Helin. Han levde upp till alla förväntningar. Lätt att prata med alltid trevlig proffsig. Är mycket nöjd.
Jag har blivit bemött mycket bra av mäklaren. Då detta är mitt första bostadsköp hade jag inga direkta förväntningar. Min totala upplevelse har varit mycket bra.
Känner mig trygg och får allt förklarat klart och tydligt.
Tack Ulrika, det är viktigt med bra information.
Så nöjd med mitt val av Lars-Åke som mäklare. Tydlig, erfaren, effektiv och närvarande under hela processen.
Tack Donica för ditt fina omdöme.
Lars-Åke har varit mycket tillmötesgående, informativ och sakkunnig med försäljningen av min kolonistuga.
Mycket kompetent och erfaren. Snabbt och effektivt avslut utan problem.
Tack Peter, det samma kan jag säga om dig!
Strålande bemötande. Tålmodigt förklarande och genomgång av processer då det var många sådana då försäljning var helt ny erfarenhet för mig.
Tack Stefan, det har varit ett nöje att göra en fastighetsaffär med dig.
Avslappnad attityd men samtidigt allert och effektivt.
Trevlig , påläst och lätt att ha att göra med !
Tillgänglig, servicmindid,trevlig,
Ett fint och proffsig bemötande allt från styling, möten och försäljningen Vi är supernöjd med företaget
Gott bemötande och bra rådgivare 😊
Tack, vad bra, precis så vill jag bli uppfattad.
Trevlig och lätt att ha att göra med..Var positiv och engagerad. Vi ville få sålt huset och det lyckades snabbt. Göran var realistisk och ärlig och gav inga ossanolika förhoppningar ang. utgångspriset. Han har ett glatt och trevligt bemötande.
Tack, precis så vill jag bli uppfattad
Kan det han gör vänlig väldigt professionell
Tillmötesgående och snabb att återkoppla.
Erfaren mäklare. Väldigt trevlig och professionell försäljning i en svår marknad. Annonsutförandet kunde varit bättre, men det är kommunicerat och hörsammat. På det hela taget, väldigt nöjd.
Har fungerat bra. Varit lätt att få kontakt med.
Tydlig o enkel. Trovärdig och utstrålar ärlighet, vilket flera av hans kolleger saknar.
Trevlig, aktiv och hjälpsam. Förväntningarna var att jag skulle få den såld, och det gick fortare än jag trott. Lars - Åke har varit mej väldigt behjälplig.
Proffsig, trevlig och förtroendeingivande.
Kunnig och trevlig i allmänhet. Vi fick i stort sett den information vi behövde. Nu i slutet av köpet var han tydlig med information och vad vi skall göra.
En mycket duktig och driven mäklare Högsta betyg
Väldigt nöjda med både vänligt bemötande och ett proffsigt genomförande vid försäljning av vår bostad. Kan varmt rekommendera Helins!
Lugn, personlig, kunnig. Tog tag i ärendet vid tvivel och styrde upp det!
Lars-Åke imponerade med sin expertis och noggrannhet. Han visade hängivenhet till frågor och funderingar, oavsett om det var en enkel fråga eller en mer komplex juridisk fråga. Han visade upp en hög professionell standard och jag kände mig trygg och välinformerad genom hela processen. Jag skulle utan tvekan rekommendera honom till alla som söker en seriös och kunnig fastighetsmäklare.
En bra, snabb och pålitlig mäklare!