Johan var extremt tillmötesgående och mycket vänlig och kommunikativ. Nu när jag har fått huset kan jag tycka att det vore bra ifall han hade märkt att all elen var ojordad. I övrigt inget att anmärka på och han hade annars fått allra högsta betyg. Dock är elen en kostnadsfaktor som hag behöver ta i nu. Jag skulle ändå gärna använt Johan igen!
33 omdömen om Johan Emet
Hej Marion! Kul att Ni uppskattade mitt sätt att arbeta, och att ni orkade stå ut med mitt eviga pratande☺️ När det gäller din undran rörande elen i huset så är det naturligtvis tråkigt att det medfört extra kostnader för er när ni renoverar huset ni köpt. Men jag måste tyvärr informera er om att installationer som t.ex elsystemet inte ingår vid den här typen av besiktningar (vilket framgår av besiktningsförutsättningarna). För att få besiktiga t.ex elsystem så måste man vara utbildad besiktningstekniker på just el. Samma...
Mycket bra bemötande och väl utförd besiktning.
Hade köpt en besiktning av mitt hus. Johan Emet fick uppdraget av min mäklare på Husman och Hagberg i Kungälv. Blev väldigt väl bemött och fick en utförlig information om vad som skulle ske på ett lugnt och detaljerat sätt. Själva besiktningen utfördes på ett professionellt sätt utifrån det som jag kund kunde förstå. Hade inga förväntningar utan ville bara ha uppdraget utfört inför min försäljning av mitt hus.
Kunnig, lyhörd och hjälpsam. Skulle absolut rekommendera Johan!
Mycket kunnig, lugn och ödmjuk. Rekommenderas!
Johan gjorde besiktningen av huset innan försäljning och han var väldigt tydlig och noggrann vilket även köparna tyckte var bra!
Proffisonellt och kunnigt utförd besiktning
Väldigt pedagogisk och grundlig genomgång
Kung o saklig kan sitt jobb trevlig
Väldigt bra bemötande, kändes tryggt och man fick en ordentlig genomgång som anpassades till mina kunskaper som kund. Väldigt lyhörd och enkel att ställa frågor till och få utförliga svar.