Patrik Lindqvist

21 omdömen om Patrik Lindqvist

Sedan starten hos Reco 2024
Konstantinos K
Skrev om Patrik Lindqvist en del av Help Besiktning Väst AB

Bra bemötande och professionell samt lätt att få tag även efter att jobbet var utfört!! Hela helhetsintrycket var väldigt tryggt!! Mvh greken

Toni Kristian K
Skrev om Patrik Lindqvist en del av Help Besiktning Väst AB

Hej. Jag och köparna blev trevligt bemötta av Patrik redan vid ytterdörren. Patrik kom in och hade en bra genomgång och förklarade på ett pedagogiskt sätt hur besiktningen skulle gå tillväga. Vi ville att Patrik så utförligt som möjligt skulle gå igenom husets beståndsdelar för att minimera ev. problem i framtiden samt att vi skulle kunna åtgärda ev. problem innan övertagande. Det tycker vi han lyckades bra med. Patrik gjorde ett bra intryck, han pratade lugnt och pedagogiskt med oss, vi tycker att han var professionell...

Mattias G
Skrev om Patrik Lindqvist en del av Help Besiktning Väst AB

Han var trevlig och kunnig och väldigt tillmötesgående

Svenska Folkbyggens Brf

Kompetent och ett bra bollplank även i frågor som kanske inte tillhör hans expertområde.

Elisabeth L
Skrev om Patrik Lindqvist en del av Help Besiktning Väst AB

Patrik inspekterade vårt hus inför försäljning. Han gav ett seriöst och kunnigt intryck och gjorde en noggrann inspektion och förklarade sedan vad den skrivna texten betydde. Patrik hade dessutom ett trevligt bemötande.

Samer E
Skrev om Patrik Lindqvist en del av Help Besiktning Väst AB

Trevlig bemötande, kan sitt jobb som en proffsig, förklarar vad han gör och varför

Glenn L
Skrev om Patrik Lindqvist en del av Help Besiktning Väst AB

Patrik är noggrann och förklarar bra på kundens frågor!

Tobias N
Skrev om Patrik Lindqvist en del av Help Besiktning Väst AB

Proffesionell och saklig i kontrollen av byggnationen han fått uppdraget att kontrollera och besikta.

Rasmus L
Skrev om Patrik Lindqvist en del av Help Besiktning Väst AB

En kunnig och trevlig man som med sina långa erfarenhet kunde svara på alla frågor. Tillgänglig över Mail och telefon för efterföljande konsultation

Fabian M
Skrev om Patrik Lindqvist en del av Help Besiktning Väst AB

Bra på att förklara och är väldigt trovärdig. Säger som det är och talar klarspråk.