Blir inte tagen på allvar och behandlad med respekt. Blev lovad att få en remiss till en specialist om besvären kvarstod vid återbesöket en vecka senare, som var det tredje besöket för mitt högra öra, där hörseln plötsligt blivit kraftigt nedsatt, samtidigt som ett högt tjutande, vinande ljud uppstod. Mina besvär kvarstod, men läkaren som uttalade att en remiss skulle skrivas, om besvären inte gått över efter en vecka, jobbade hemifrån då, så någon remiss till en specialistläkare som kunde göra en noggrannare undersökning,... och ge mig en förklaring och förhoppningsvis bota mina besvär, blev inte skriven. Förtroendet för vården jag fått på vårdcentralen Östertull, har fått sig en rejäl smäll, efter dessa besök. Tanken, att personalen på vårdcentralen, som nu jobbar för det privatägda bolaget KRY, sätter bolagets och sin egen anställning i bolaget före den vårdsökandes bästa har fått nytt bränsle. Tid för att verkligen lyssna, förstå och försöka hjälpa den vårdsökande, verkar inte finnas. Tid är pengar för bolaget. En vårdsökande är bara en vara, en produkt, som man kan göra vinst på, inte en medmänniska som skall få hjälp med sitt problem och besvär, det är känslan jag fått efter mina besök på vårdcentralen Östertull.