Hemkomfort

hemkomfort.se
  • BadgeEightYears
1 014
4.7

På Hemkomfort hjälper vi dig att förbättra din inomhusmiljö. Det gör vi genom ventilation och sanering av radon i villor, flerfamiljshus och radhus. Efter att ha utfört tusentals saneringar med gott resultat har vi samlat på oss kunskaper som gör att vi enkelt kan lösa de utmaningar som kan dyka upp i samband med en radonsanering....

1014 omdömen om Hemkomfort

Sedan starten hos Reco 2018

Johan U
Skrev om Hemkomfort

Snabb och bra installation av spaltventil. Trevlig och kunnig montör.

Alexander W
Skrev om Hemkomfort

snabba, kompetenta och trevliga! lösningsorienterade när de är på plats och effektiva i utförandet. anlitat dem för ett antal uppdrag och kommer göra det igen framöver - rekommenderas!

Niklas B
Skrev om Hemkomfort

Jag blev lite överraskad av alla discipliner kom samtidigt: snickare, elektriker och montörer. Det var imponerande. Faktiskt över förväntan eftersom jag var osäker på om det var så de hade planerat. Det enda var väl att de kunde vara lite tydligare på att det var så de hade planerat. Arbetet blev snabbt genomfört. De var väldigt trevliga och kom med bra tips om hur jag skulle förbereda rördragning fram till radonfläkten. Alla var trevliga och serviceinriktade.

Mariette M
Skrev om Hemkomfort

Trevligt bemötande i telefon. Bra utfört jobb enl överenskommelse.

Ola S
Skrev om Hemkomfort

Utmärkt installation trots att vissa delar levererades lite senare. Personerna som gjorde installationen gör ett professionellt intryck. De boende är nöjda med resultatet vilket är det viktigaste.

Robel F
Skrev om Hemkomfort

Finns ingen bättre i branschen än Hemkomfort. Bra service, otroligt kompetenta och inga jobb är för små eller för stora för de. De löser och åtgärdar alla typer av ventilation problem.

Erik C
Skrev om Hemkomfort

Proffsiga, trevliga, duktiga. De installerade två fläktar och installatören hade trevligt bemötande och löste uppgiften väl utan att smutsa ner eller förstöra. Allmänt lyhörda.

Andreas B
Skrev om Hemkomfort

Snabbt och smidigt, vi är väldigt nöjda.

Martin W
Skrev om Hemkomfort

Snabba, pålitliga och rådgivande. Mycket bra service och tydliga instruktioner.

Katarina K
Skrev om Hemkomfort

Mycket positivt Kilarna är effektiva, trevliga , punktliga Arbete hos mig blev avslutat med mycket god resultat

Niklas B
Skrev om Hemkomfort

Mycket snabb återkoppling vid förfrågan. Teknikern kom enligt bokad tid och utförde rengöring och injustering av ventilationskanaler enligt överenskommelse. Priset stämde enligt offererat. Kan bara rekommendera!

Nicklas J
Skrev om Hemkomfort

Snabb och bra service! Arbetet utfört enligt överenskommelse i samband med hembesök.

Anita W
Skrev om Hemkomfort

Trevligt personal, dom som utför jobbet .👍

Pär E
Skrev om Hemkomfort

Byte av frånluftsfläkt och renglring sv kanaler. Seriösa. Först ett besök för att avgöra vad som behöver göras. Snabb offert och sen mycket trevliga montörer. Städade efter sig vilket är uppskattat. Rekommenderas.

Augin C
Skrev om Hemkomfort

👍 mycket bra jobbat och professionellt.

Svar från Hemkomfort

Hej Augin, Grattis! 🎉 Du är vårt 1000:e omdöme på Reco, och för att fira detta vill vi bjuda på det arbete vi har utfört hos dig! 🙌 Jag hör av mig inom kort för att gå igenom detaljerna. Stort tack för ditt förtroende – vi uppskattar det verkligen! Vänliga hälsningar, Oscar Krylborn Hemkomfort Svenska Hem & Miljö AB

Valentin R
Skrev om Hemkomfort

Fick två anmärkningsvärda efter en OVK som var lite kluriga att lösa. Hemkomfort löste det riktigt snabbt och bra. Tack!!

Mats E
Skrev om Hemkomfort

Proffsiga, trevliga och prisvärda. Rekommenderas starkt!

Didrik E
Skrev om Hemkomfort

Kunniga, vet vad de gör och städar efter sig.

Annkatrin L
Skrev om Hemkomfort

Montering av ny kåpa i köket. Trevligt bemötande rakt igenom. Fick möjlighet att välja tid som passade mig, de kom på utsatt tid. Lämnade rent och snyggt efter sig. Kåpan fungerar fint! 👍

Leif Roger B
Skrev om Hemkomfort

Professionell service och bra bemötande!

Paulo M
Skrev om Hemkomfort

trevlig och kunnig personal. Mycket väl utfört arbete.

David B
Skrev om Hemkomfort

Jag köpte orginalfilter till mitt FTX-aggregat och fick bra support redan från början tills jag fick mina filter. Väldigt trevlig personal som även är lyhörda och vill kundens bästa. Det kändes tryggt att köpa via Hemkomfort och jag kan varmt rekommendera att handla härifrån.

Peter S
Skrev om Hemkomfort

Bra och trevligt bemötande. Förväntningen var att arbetet skulle utföras under en arbetsdag för att sedan vara klart. Vad som skulle utföras var byte av fläkt på vinden samt byte av fläktkåpa i kök. Efter en arbetsdag konstaterades att fläktkåpan till köket var felbeställd (fel modell). Ny beställdes och monterades en annan dag. Installationen gick inte att slutföra då det fortfarande saknades komponenter. Efter några dagar kom ett samtal från Hemkomfort om att man konstaterat att det är fel fläkt som installerats på vinden....

Olle Y
Skrev om Hemkomfort

Trevliga och otroligt lätt att få kontakt med!

Benedikte W
Skrev om Hemkomfort

Väldigt trevliga , lydhörda och hjälpsamma,

Per S
Skrev om Hemkomfort

Blev bra bemött, tyvärr fungerar inte köksfläkten när man ska laga mat. Vet tyvärr inte vad det beror på. Med vänlig hälsning Per Sundberg Kvintettvägen 52, Skogås

Svar från Hemkomfort

Hej Per, Självklart hjälper vi dig att få spiskåpan att fungera som den ska! Jag hör av mig till dig under dagen, så ser vi till att en av våra tekniker kommer ut så snart som möjligt. Vänliga hälsningar, Oscar Krylborn Hemkomfort Svenska Hem & Miljö AB

Birgitta B
Skrev om Hemkomfort

Snabb återkoppling, trevlig personal, bra utförande av arbete.

Lina H
Skrev om Hemkomfort

Beställde till- och frånluft av Hemkomfort och har blivit väl bemött hela vägen. Det tog över två månader innan jobbet blev gjort efter att jag beställt det men när det väl blev gjort gick det snabbt och smidigt av trevliga hantverkare. Jag fick också snabb service från supporten via mejl.

Marie Helen S
Skrev om Hemkomfort

Punktliga och har ett trevligt bemötande, jobbar snabbt och effektivt.

Anders S
Skrev om Hemkomfort

Hög kunskapsnivå och generös med tid för kundens problem

Per Hampus A
Skrev om Hemkomfort

Supernöjd med installation av FTX av Hemkomfort i Skövde, och hjälpen jag fått av Nikko samt installatören Christoffer!

Fredrik S
Skrev om Hemkomfort

Kunniga och prisvärda. Skulle anlita dem igen.

Martin W
Skrev om Hemkomfort

Fixade lätt och kunnigt det problem som haltade i min köksfläkts ventilation.

Mathias G
Skrev om Hemkomfort

Jättebra bemötande. Gick igenom vad som skulle göras på ett bra sätt. Snabba och effektiva. Avslutade varje arbetsdag med att städa och plocka iordning efter sig. Vi är väldigt nöjda med installationen av FTX.

Anders W
Skrev om Hemkomfort

Snabbt och smidigt jobbet utfördes perfekt

Marcus P
Skrev om Hemkomfort

Mycket seriöst företag! Allt som skulle göras enligt offerten genomfördes på utsatt tid. Var också mycket imponerad över vikten de la på att det skulle vara rent och städat innan de gick hem för dagen. Alla som arbetade hade speciella inneskor. Mycket nöjd med hur allt genomfördes från hembesök till färdigställt!

Conny K
Skrev om Hemkomfort

Proffsigt och bra bemötande, snabb leverans. Kunnig ochntrevlig montör, allt OK

Erik P
Skrev om Hemkomfort

Bra bemötande och kommunikation kring uppdraget. Tydligt offertförfarande. Väl utförd injustering av ventilation med bra resultat.

Robert Ö
Skrev om Hemkomfort

Proffs på det dom gör, väldigt seriösa, som alltid.

Elisabeth B
Skrev om Hemkomfort

Superbra kundbemötande. Lugna och tyslåtna ( jag satt hemma och arbetade och satt i möte , de tog stort hänsyn till det ) Tog av sig skorna när de kom in. Kom på utsatt tid. Förklarade tydligt vad de hade utfört för arbete och hur medföljande "knappar" fungerar. Informerade även om vad som behövde göras ytterligare ( i flökten vid spisen ) och kom med förlsag på hur jag skulle gå till väga för att ågärda. Ett av förslagen var att de kunde hjälpa till , vilket jag också bad dem om. Jag är jättenöjd!

Cecilia W
Skrev om Hemkomfort

Bra och tydlig genomgång i huset. Installation av radonsug och ventiler snabbt och snyggt. Lämnade allt rent och fräscht.

Irfan K
Skrev om Hemkomfort

Snabb hjälp, väldigt kunniga och hjälpsamma

Hans K
Skrev om Hemkomfort

Bra kommunikation med killarna på plats, lyhörda och trevliga!

Peter S
Skrev om Hemkomfort

Hela processen gick utan problem, bra service av Mathias och tydlig förklaring på vad som var fel och behövde åtgärdas.

Dag W
Skrev om Hemkomfort

De gjorde ett bra jobb med att installera en ny radonfläkt till fastpris. De har mycket att göra så det blev dock väntetid. Detta kommunicerades på ett bra sätt.

Stig L
Skrev om Hemkomfort

Hemkomfort var väldigt tydliga med sin offert. De kom exakt som utlovat. Serviceteknikern var mycket trevlig och gjorde ett perfekt jobb. Det var en kanalrensning samt injustering av ett termowex aggregat.

Thomas B
Skrev om Hemkomfort

Ftx installation i äldre hus. Höll tidsplanen m bra. Bra och erfarna personer och som utförde jobbet, blev snyggare än planerat.

Carolin C
Skrev om Hemkomfort

Min mäklare Sofia beställde detta till oss inför försäljning, vi är nöjda med leveranstid och bra förklaring

Tomas E
Skrev om Hemkomfort

Hemkomfort installerade ett Ftx-system i vårt radhus. Vi är supernöjda med både kommunikation och hur själva arbetet blev utfört!

Linda O
Skrev om Hemkomfort

Mycket trevlig kille som utförde kanalrens av ventilationen!