Hemrex AB

• BadgeSixYears
  • BestInSweden2025
2 021
4.3

Vi hjälper dig i vardagen. Alla våra anställda får internutbildning i kundbemötande, omfattas av kollektivavtal och bär tydligt synlig legitimation när de besöker dig. För oss är det viktigt att du känner dig trygg med våra hembesök. Och att du blir nöjd med vårt arbete såklart! Därför har du alltid en nöjd kund-garanti på...

2021 omdömen om Hemrex AB

Sedan starten hos Reco 2020

Visar 2021 omdömen med 4.3 i snittbetyg
Stefan F
Skrev om Hemrex AB

Har haft kontakt med er 2 gånger. ett är ett abonnemang via Novasol som vi ska börja med er städhjälp. tror att detta ska bli bra. vi har haft den första grov städningen här och den är jag nöjd med. Den andra kontakt vi haft med er är erbjudandet att ha trädgårds hjälp. Här har jag anmält mig via ert webb formulär som inte fungerar för de som vill ha ett långsiktigt program över tid med trädgårdstjänst, så jag fyllde i alla möjligheterna och sedan skulle ni återkomma. Jag har till idag inte hör något från er med denna tjänst. Väntar på återkoppling från er.

Pia B
Skrev om Hemrex AB

Alltid vänligt och respektfullt bemött. Gott utfört arbete. Klippning av buske.

David Olof Axel A

Mycket bra städ, bemötande och service. Kan varmt rekommendera.

Annita B
Skrev om Hemrex AB

Fönsterputs vån 2. Ytter o innerrutor. Jag förväntade mig rena fönster och ett vänligt bemötande, detta genomfördes till ett gott slutresultat. En vänlig person kom och utförde arbetet perfekt. Jag är nöjd med att jag vände mig till Hemrex AB för detta arbete. Hälsningar Annita

Pirjo Ö
Skrev om Hemrex AB

Trevligt bemötande och kompetenta tjänster!

Leif G
Skrev om Hemrex AB

Fantastisk service, både från kundservice, kontor och städpersonal. Noggrann och proffsig städning med ett varmt bemötande! Är så himla nöjd och kommer definitivt fortsätta att vara kund under en lång tid!

Anna Maria B
Skrev om Hemrex AB

Hemstäd utfört till belåtenhet!

Sara K
Skrev om Hemrex AB

Mycket nöjd med kommunikationen och bokningen inför städningen. Tydlig och bra. Vi kom överens om att vissa saker skulle prioriteras, jag kollade av checklistan som finns på hemsidan men där var några punkter jag inte riktigt var nöjd med i efterhand. Till exempel att det stod i listan att allt kakel torkas av i badrum men det var inte gjort, och då hade jag satt badrum som högst prio.

Bo V
Skrev om Hemrex AB

Ett trevligt bemötande och nöjd med städningen. En enda miss bara, på övervåningen. Här hade man inte torkat av släck/tänd-kontakterna. En småsak bara i sammanhanget. Den köpta tjänsten var städning.

Gunilla G
Skrev om Hemrex AB

Jag har blivit väl bemött - och blivit erbjuden hjälp ut till bilen med mina paket och det uppskattar jag mycket, då jag är vinglig och kraftlös. Köra bil går i alla fall bra! Vill oftast ha hjälp med tvätt av sådant, som inte går så bra att tvätta i min egen tvättmaskin, som tex.sängöverkast eller tvätt och mangling av stora vita dukar, som jag gillar att använda.

Michel R
Skrev om Hemrex AB

Vi har inte varit nöjda med att det hela tiden kommit olika personer, vilket i sin tur lett till att vissa städytor helt missats. Vi har även haft synpunkter på att det inte verkar finnas en fast dag vi får städat på. Båda dessa punkter har jag pratat med Renée om och för mig känns det som att de är åtgärdade. Nu är det upp till bevis, för att få ett högre betyg.

Christina Birgitta S

Endast haft det en gång. Tyckte Justina gjorde ett bra jobb Mvh Christina

Marie N
Skrev om Hemrex AB

Mycket bra bemötande. Glad trevlig kille som putsade fönster på förskolan samtidigt som han pratade och skojade med barnen. Skötte sig själv även om han aldrig varit här tidigare. Även bra utförd fönsterputsning.

Annika N
Skrev om Hemrex AB

Vänligt bemötande. . Kommer på utsatt tid. Gör ett snyggt jobb.

Gösta Reinhold H

Det fungerar bra för oss med Hemrex som städhjälp.

Lena T
Skrev om Hemrex AB

Ett bra bemötande fick en snabb offert.Arbetet som utfördes va mycket bra. Trevlig och artig personal .Köpet var att beskära ett mullbärsträd och detta utfördes till full belåtenhet.Kommer att anlita hemrex om behov finns.

Johan W
Skrev om Hemrex AB

Bokningsprocessen var smidig och kundtjänsten mycket tillmötesgående. Städaren utförde arbetet med hög professionalitet och noggrannhet. Helhetsintrycket av Hemrex är att det är ett seriöst och pålitligt företag. Att ha ett abonnemang ger en bekväm och trygg lösning för återkommande städning.

Kerstin H
Skrev om Hemrex AB

Anna som kom hem till mig och städade var super bra! Har skrivit till Hemtex Direk om det. Har berättat för mina vänner

Solvi J
Skrev om Hemrex AB

Jag har städning varannan vecka av Natasha som gör det på et utmärkt sätt, trevlig och glad. Det har fungerat bra med företaget. Jag är nöjd.

Britt P
Skrev om Hemrex AB

Jag är jättenöjd med allt! 😀😀😀

Mirja B
Skrev om Hemrex AB

Bemötandet alltid vänligt! Veckostädning var 14. dag har fungerat bra! Likaså fönsterputs vår och höst! ”Storstädning” har vi haft två ggr och de har också varit bra! Alla arbetat snabbt och enligt önskemål!

Peter S
Skrev om Hemrex AB

Bra dialog med ansvarig samt alltid trevlig personal ute på arbetsplatsen och de utför ett väldigt bra arbete.

Ann-Christin E

Passar mig bra. Nöjd med kvinnan som städar hos mig

Christina G
Skrev om Hemrex AB

Snabb kontakt och proffsigt utförande!

Steven D
Skrev om Hemrex AB

Första städningen hos oss var super!!

Olle H
Skrev om Hemrex AB

bästa städ, flytt, textillrengörings firma som finns jag är supernöjd. framför allt trevlig ,kunnig personal

Rickard N
Skrev om Hemrex AB

Bra bemötande, effektiv. Tycke hon han med mycket på dom timmarna hon var där.

Anita S
Skrev om Hemrex AB

Vänligt, proffsigt- kunde knappt bli bättre.

Stina E
Skrev om Hemrex AB

Kvaliten på städningen går upp och ner. Kan varier väldigt mkt beroende på vem det är som utför jobbet. När vi lämnade feedback i höstas (tidig vinter) så gjordes förändringar och det blev mkt bättre. Ni lyssnade verkligen och gjorde stora insatser. Men nu känns det som att det är på väg neråt igen.

Nicolina J
Skrev om Hemrex AB

Punktliga Hög kvalité Trevlig personal Supernöjd!

Thomas H
Skrev om Hemrex AB

Trevlig person som klippte våra träd. Kommer att anlita honom igen.

Eva S
Skrev om Hemrex AB

Rörigt ändring av tider pga av olika skäl. Olika personal som fått instrueraras väl då de haft väldigt låg nivå på svenska. Inte förstått att hitta till adressen. Slängt blandade sopor i soptunnans plastfack. Säger de torkar av fönsterblecket, men sker sällan. Konstig telefonitjänst, känns inte som om man prenumeration på en tjänst pga av ändringar och ovetande personal. Jag har prenumeration på hemstad som jag avslutade. Kommer avsluta fönsterputs också pga alla ändringar och dåligt utfört. Var en bra fönsterputsar från början.

Lena P

Nöjaktigt bemötande " utfört uppdrag

Carina S
Skrev om Hemrex AB

Bra service och trevlig personal

Lockly Kristina S

Trevlig personal som gjorde ett toppen jobb! Spisen och ugnen blev som ny! Toppbetyg

Hampus Michael André N

Var till en början otroligt duktiga städare, skötte dig finfint och resultatet vad helt fantastiskt. Det var så skinande rent oftast att vi inte fick ihop hur de kan ha hunnit med det. Men nu är vi inne på vår fjärde städerska på drygt ett år och hon blir tyvärr bara slarvigare för varje gång. Vi har under en tid tänkt på att ta upp det med arbetsledare på kontoret i Ystad för att förhoppningsvis få till en förändring framöver.

Gerd S
Skrev om Hemrex AB

Vi är absolut nöjda med Ilona. Hon är duktig Det känns så skönt när vi har fått hjälp med städningen. Hälsa henne att vi är mycket nöjda. Tack för hjälpen.

Christina R
Skrev om Hemrex AB

Punktlighet, snyggt och prydligt.

Sven Bertil L
Skrev om Hemrex AB

Flytt killarna var var super duktiga och service minded. Rekommenderar verkligen den servicen från ert företag.

Anders S
Skrev om Hemrex AB

Bra kundbemötande men den utförda flyttstädningen blev underkänd vid två tillfällen av besiktningsmannen. Även efter att fått instruktioner om vad som ska rengöras utförs inte detta. Har själv behövt lägga 8 timmar på städningen.

Urban S
Skrev om Hemrex AB

Kommer i tid och gör ett bra arbete

Allan Reidar W

Noggranna och trevliga medarbetare som gör ett utmärkt jobb.

Karl Erik Gustav Ogard P

Flexibilitet bemötande och bra städning.

Karin Britt-Marie N

Snabba, effektiva och informativa. Det enda som inte fanns någon praxis för var uppmärkning av flyttlådor.

Lars V
Skrev om Hemrex AB

Trevligt bemött både av kontorspersonal och utförare. Huset städat och ser fint ut. Nöjd kund

Karl Göran A
Skrev om Hemrex AB

Bra bemötande. Tjejerna som städade lyckades inte helt bra utan fick komma tillbaka dan efter

Rune M
Skrev om Hemrex AB

Vi är helt nöjda med det utförda arbetet

Lena C
Skrev om Hemrex AB

Alltid redo med vänligt leende!

Gertrud T
Skrev om Hemrex AB

Fönsterputsning. Jag är väldigt nöjd med resultatet och personen som utförde arbetet.

Anna H
Skrev om Hemrex AB

Besviken.Skräp,damm och smuts sågs efter städning.Badkarskanten inte ren,toalett invändigt inte ren.Tvålkopp ej ren.Avtorkning i kök ej fullständig.Matta i hall ej ren.Skräp och smuts under matta. golv smutsigt.Kanske hade jag andra förväntningar.Jag skulle ha servat städerskan och inte tvärtom.??Jämför med annan städhjälp.