Allt har fungerat bra. Fönsterputs samt tvätt. Lite problem med redovisning
Hemrex AB
Vi hjälper dig i vardagen. Alla våra anställda får internutbildning i kundbemötande, omfattas av kollektivavtal och bär tydligt synlig legitimation när de besöker dig. För oss är det viktigt att du känner dig trygg med våra hembesök. Och att du blir nöjd med vårt arbete såklart! Därför har du alltid en nöjd kund-garanti på...
1960 omdömen om Hemrex AB
Sedan starten hos Reco 2020
Fick en välbehövlig och mycket proffsig städning i min 3:a. Är helt och fullt nöjd. Kommer givetvis att kontakta Hemrex igen inom kort, ev få ett fast schema framöver. Tack än en gång för mycket gott arbete och mycket trevlig personal!
Extremt proffsigt bemötande direkt från första början. Kändes tryggt och seriöst. Sen att komma hem till ett otroligt bra städat hem! Inget snack fem stjärnor!⭐️
Allt fungerar väl. Proffsigt och trevligt bemötande av alla anställda som jag haft att göra med under åren. Det gäller allt från flytt, städning, fönsterputs, montering av möbler mm Kort sagt ett bolag att lita på i alla väder.
Bra. Vart mycket nöjd, med Storstäd av min lägenhet.
Köper städning privat en gång per vecka. Det fungerar bra.
Vi har städning 1 gång var 4:: vecka. Vi är mycket nöjda med resultatet. Alla är trevliga och det känns pålitligt. Vill man byta dag är det heller inget problem. Vid ett tillfälle bytte vi ut städning mot fönsterputs det var heller inget problem.
Bra, alltid trevlig personal på kontor och städare. Jag hade f förväntningar att få städat som jag gjorde själv- Det var nytt för mig att anlita städning.
Väldigt nöjd, trevligt bemötande och fint utfört arbete. Städning.
Trevlig bemötande, duktig kille som putsade fönsterna fint
Utmärkt städning Fick rengjort ytor "högt upp", ovanpå garderober och.d. Kom i tid och höll tiden Minus för att rengöring av ugn inte ingick
Sköter städningen mycket bra. Vi kan lita på att de kommer när de ska. Blir det ändringar så hör de av sig.
Ok, men att jag ska skriva minst 30 tecken är inte ok!!
Bra kundbemötande och bra service när man frågar om något så återkopplar de alltid.
Saknar återkoppling om icke utfört uppdrag i form av julstädning 17.12
Städningen sköttes på ett bra sätt
Mkt gott bemötande snabba svar av kontoret Välstädat , städerskan hjälpte till med lite av varje Beställde även extra fönsterputs Bra gjort Flexibel vid extra arbete
Service och bemötande var utmärkt dock ställer jag mig fortsatt tveksam till att tvätta mina tjockare ullkostymer i deras nya sofistikerade vattentvättmaskiner. Att fortsätta kemtvätta sina kläder i traditionella Perclor maskiner är inte heller en önskvärd hållbar strategi.
Trevlig personal , rent och snyggt när de var klara.
Vänligt bemötande. Höga förväntningar, som i princip infriades-Axel gör ett jättefint jobb. Jag har bokat in 3 fönster tvättar för 2025.
Vi blev trevligt bemötta. Hade bokat julstädning i fyra timmar. Tyvärr kom vår städare 10 min sent o gick 20 min för tidigt. Orsaken som gavs var svårighet m parkering samt att vi hade så rent redan när hon kom. Vissa saker var bra, andra delar lite sämre. Sämre var att vaskskåpet i köket missades helt, kakel i badrum våttorkades ej exvis. Bättre var att brunnen i duschen rengjordes
Bra bokning och bra genomfört jobb
Bara positivt.,trevliga, noggranna
Bra utfört arbete Kommer enligt utlovad tid Trevlig och effektiv
Dåligt städat fast vi påpekat det .
Hej Jessica, Vi beklagar att du inte är nöjd med utförd tjänst. Vi ber er att kontakta oss via info@hemrex.se alternativt på telefon 020-721 721 för att nå en bra lösning. /Hemrex Kundtjänst
Blev mycket bra bemött. Hade tidigare erfarenhet av Hemrex, i den stad jag bodde tidigare. Blev glad när jag fann att de finns i den stad jag bor i nu. Har haft en utmärkt hemstädning av trevlig personal och jag kommer att anlita Hemrex i fortsättningen,
Två män kom o klippte vår häck, på ett proffsigt sätt, så den blev vacker. Tänker använda den tjänsten igen. Kan rekommendera detta.
Dålig service, olika folk, oärliga folk. Dåligt bemötande
Hej Mattias, Vi beklagar att du inte är nöjd med bokad tjänst. Vi ser gärna att du kontaktar oss på info@hemrex.se, alternativt på telefon 020-721 721 för att få möjlighet att åtgärda det som du är missnöjd med. / Hemrex Kundtjänst
Tjej som inte kunde svenska, fick försöka förklara på engelska. Gick igenom vad hon skulle prioritera & vad hon inte skulle ta. Bra första intryck. Men, sedan upptäckte vi ex, alla element, lister inte var avtorkade. Ej tagit under fåtölj eller soffa. Våra speglar avtorkade men flammiga. Och det värsta, rostfria diskbänken, vet inte vad som används men ser som en hinna nu på den.
Städningen trädgården Allt har varit till belåtenhet
Trevligt bemötande! Mycket nöjda med vår fönsterputs och trevlig fönsterputsare!
På ett förtjänstfullt sätt Det blev över förväntan Vår julstädning gjorde så att vi fick mer tid till annat
Vi är mycket nöjda med vår städhjälp Marcelina. Hon gör ett bra jobb och är noggrann. Hon är alltid glad och trevlig. Vi är glada att vi har henne som hjälp Bengt och Gullevi
Professionellt och vänligt bemötande. Min ugn ser helt ny ut. Jag trodde faktiskt inte att resultatet kunde bli så fantastiskt!
Dom hittade en snabb lösning på ett akut problem! Väldigt trevligt bemöttande. Snabb och smidig flytt. Kan varmt rekommenderas!
Kund vänliga och snabb återkoppling. Haft hjälp med städning och fönsterputsning och resultatet blev som jag önskat.
Hemrex överlag rekommenderas ,dock var inte personen som kom bra på sitt jobb , personen kom försent, ,,gjorde inte allt som var beställt pga av att den skulle hämta barn på dagis ,,, förra gången hanns det med av den som kom då, jag hade beställt städning av kök och hall 4 timmar ,,,
Allt är perfekt mycket bra Hälsningar Uffe
trevliga artiga killar som putsade fönster. Rent och snyggt, väldigt noga.
Blev som vanligt väl bemött. Trevlig personal . Mina förväntningar blev uppfyllda.Jag köpte fönsterputsning.
Bra bemötande. Städar bra men blivit dyrare.
Jag köpte julstädning o blev mycket nöjd
Det var bra en trevlig kille som kom fönser blev rena ingalill
Magdalena är pålitlig, nogrrann och engagerad.
Jag är så nöjd. Min hemrexare är duktig och min lägenhet är så ren och fin när hon är klar med jobbet efter avtalade 2 timmar var 4e vecka. Hälsningar Eva Mannerstrand..
Blir rena och fina fönster. Trevligt bemötande
Flickorna är väldigt effektiva vänliga roligt när de även pratar med oss tänk vilket arbete de gör städar hela huset vi är så tacksamma bra gjort flickor En önskan om en God Jul och Ett Gott Nytt Är ,Hillevi och Per Sandqvist
Har köpt hemstädning och det har varit mycket strul med personbyte och faktureringsrutiner med obegriplig timpott. Nu har vi en mycket bra städerska, men det tog lång tid att komma rätt. Har köpt flytttjänst som var en total katastrof med mycket efterarbete och skadeståndsanspråk.
Bra bemötande! Stora förväntningar, för det mesta bra, men ibland lite slarvigt. Trädgårdsarbete.
En mycket duktig kvinna som städade till oss.