Hemstädaren Strängnäs

Hemstädaren Strängnäs

Ring 070-253 59 82 hemstadaren.se
4.9

Vi är en certifierad städfirma i strängnäs som tar hand om såväl hemstädning som storstädning och flyttstädning. Vi kan självklart också lokalvård. Utöver det har vi såklart tilläggstjänster så som fönsterputsning.

14 omdömen om Hemstädaren Strängnäs

Emmely S
Skrev om Hemstädaren Strängnäs

Så underbart att får eran hjälp att städa upp hela mardrömmen av kiss och bajs i hela huset plus era presentkort ni är så bra och blev så fint 😀 och bra bemötande väldigt omtänksamma

Sponsor
Hemfrid Norrköping
4.1/5 i betyg av 532 omdömen 4.1 av 532 omdömen
Badge2022

Städningen bra, lite svårt med telefonkontakten, när man vill måhot

Marianne S Marianne S
Läs mer omdömen
Maria E
Skrev om Hemstädaren Strängnäs

Är jättenöjd med flyttstädningen.

Calvin E
Skrev om Hemstädaren Strängnäs

Efter att en annan städfirma avslutade våran flyttstädning utan att börja efter de kollade i lägenheten och bestämde att det var för mycket jobb och skulle kosta tredubbel så mycket som var lovat när vi bokade in jobbet, var vi tvungna att hitta en annan i väldigt kort tid. Som tur var, hittade vi Hemstädaren Strängnäs som kunde komma nästa dagen. De var professionella och noggranna, och utförde ett suveränt bra jobb som fick inga anmärkningar av hyresvärden. Tack vare Hemstädaren kunde vi fokusera på flyttet till Australien...

Svar från Hemstädaren Strängnäs

Men Calvin tusen tack, din hälsning värmde rakt in i hjärtat! Lycka till med er nya bostad och allt vad det innebär.

BA Prima Care AB
4.5/5 i betyg av 162 omdömen 4.5 av 162 omdömen
BadgeSixYears

Hade svårt att utsätta någon för städningen av vårt stökiga, katthåriga hem, men jag borde inte ha oroat mig. BA Prima Care tog hand om allt

Lisa F
Skrev om Hemstädaren Strängnäs

Snabbt och trevligt bemötande. Flexibla och tillmötesgående angående särskilda önskemål.

Enilia D
Skrev om Hemstädaren Strängnäs

Väl utförd städning och snabb och enkel kommunikation!

Jordgubbsprinsen Flytt och Städservice
4.7/5 i betyg av 2773 omdömen 4.7 av 2773 omdömen
BadgeTenYears

Superbra. Punktliga, vänliga och noggranna. Sasha och Serhii som hjälpte mig i flytten rekommenderas varmt. Lika så Legaite, Ohla och Vol

Nina L
Skrev om Hemstädaren Strängnäs

Proffesinelt och trevligt bemötande! De kom på uttalad tid och grnomförde jobbet snabbt och smidigt. Att själv kunna boka online fungerar utmärkt för oss som inte behöver hjälpen hela tiden. De tog med egna städprodukter och jag upplevde inga starka dofter efteråt som vissa brukter kan ge. Så de är plus I kanten från mig som astmatiker med känslighet mot dofter. Testa deras onlineboknking!

Kristina C
Skrev om Hemstädaren Strängnäs

Hemstädning. Vi är mycket nöjda med både utförare och resultat!

CaMa Service Flytt & Städ Stockholm
4.7/5 i betyg av 1368 omdömen 4.7 av 1368 omdömen
Badge2024

Flytt transport o flyttstädning av hus. Allt fungerade perfekt från början till slut. Alla höll överenskommen tid o var hjälpsamma. Kanon

Stefan R

Proffsig och välstädat och trevligt bemötande. Hälsa David Mvh Stefan Roos

Svar från Hemstädaren Strängnäs

Men tack så jätte mycket Stefan, det var väldigt roligt att höra /David

Björn P
Skrev om Hemstädaren Strängnäs

Väldigt proffsiga och fint blev det 👌

Svar från Hemstädaren Strängnäs

Tack så mycket för ditt fina omdöme 😃🙏

Städgiganten AB
4.5/5 i betyg av 524 omdömen 4.5 av 524 omdömen
Badge2024

Jag har anlitat Städgiganten under flera år för båda städning och fönsterputs. Jag är väldigt nöjd. När jag har klagat på nåt har detta gena

Kerstin P
Skrev om Hemstädaren Strängnäs

Jag beställde en flyttstädning. Jättebra kontakt, och kunde inte blivit mer nöjd. Så jätteglad att jag valde Hemstädaren

Svar från Hemstädaren Strängnäs

Tack snälla Kerstin 🙏 Vi blir så glada!

Skistar A
Skrev om Hemstädaren Strängnäs

Har fungerat bra. Snabba och effektiva.

Svar från Hemstädaren Strängnäs

Vi längtar tills nästa säsong 😃

Pribaltika
4.9/5 i betyg av 213 omdömen 4.9 av 213 omdömen
BadgeSixYears

I ordered an apartment relocation service. I was so busy with my relocation routine, and Pribaltika saved lots of my time. The people that c

Föreningen Ö
Skrev om Hemstädaren Strängnäs

Hemstädaren utför den dagliga städningen av skolan samt tar hand om storstädningar enligt beställning. Trevligt bemötande. Snabb återkoppling och smidig kommunikation.

Svar från Hemstädaren Strängnäs

Tack snälla ni ☺️ det är enkelt att ha en bra kommunikation med en sån fin ledning som eran. ☺️

Gunilla W
Skrev om Hemstädaren Strängnäs

De är superduktiga. Glada och trevliga. Snabba och gör ett jättefint jobb. Jag har städning 1 gång i månaden och köper till arbete om det behövs. Är SÅ nöjd med hemstädarna. Gunilla

Du är alltid så snäll Gunilla, tack så mycket 🙏

Hygienteknikerna i Stockholm AB
4.6/5 i betyg av 483 omdömen 4.6 av 483 omdömen
BadgeSixYears

Bra och smidigt arbete. Dessutom ett vänligt bemötande.

Hans Göran R Hans Göran R
Läs mer omdömen
Mats N
Skrev om Hemstädaren Strängnäs

Fixat o klart o rent till ett rimligt pris

Tack så hemskt mycket för din fina recension Mats 🙏