Hiltima Golv AB

4.0

4 omdömen om Hiltima Golv AB

Linda H
Skrev om Hiltima Golv AB

Pålitligt och noggrant - från första mötet till slutprodukt! Hiltima Golv AB levererar ett väldigt proffsigt arbete. Dessutom med trevligt bemötande och tillmötesgående personal, vilket gör det självklart att varmt rekommendera. Hiltima Golv AB har öga för detaljer. Skulle utan tvekan anlita företaget igen!

Reco tipsar!
FP Badrumsspecialisten AB
4.6/5 i betyg av 104 omdömen 4.6 av 104 omdömen
BadgeFourYears

FP Badrumsspecialisten hjälpte oss med en totalrenovering av vårt badrum. Lätta att få kontakt med och gav ett seriöst och kunnigt intryck v

Andréa H Andréa H
Läs mer omdömen
Tina E
Skrev om Hiltima Golv AB

Fantastiskt bra arbete, professionell och serviceboendet som få😊 Kommer alltid anlita Hiltima Golv och kan verkligen rekommenderar dem.

First-Name L
Skrev om Hiltima Golv AB

Lång historia kort; stressat, oseriöst, och slutprodukten blev så usel att jag fick göra om halva jobbet. I det slarviga arbetet, hade man utöver slarv i det utförda arbetet, skadat flertalet ytor och föremål i bostaden. Om ni ändå mot förmodan skulle få för er att välja Hiltima Golv, kräv att ni får ett skriftligt avtal med att de står för eventuella skador som uppkommer i lägenheten i samband med deras arbete, samt ett avtal om överenskommet pris och vad priset ska avse. Riktigt riktigt dåligt! Utöver att arbetet blev...

Sponsor
Nordiska Göteborg Byggentreprenad AB
4.5/5 i betyg av 49 omdömen 4.5 av 49 omdömen
Badge2020

Fick satt kakel i mitt nya kök och är toppen nöjd med resultatet! Trevligt bemötande och fin kommunikation! Tack till Tony som utförde ar

Daniel  A
Skrev om Hiltima Golv AB

En otroligt seriös och service inriktad golvläggare med många års erfarenhet. faktiskt duktig på sitt.