Snabb leverans och produkten motsvarade mina förväntningar
Hjälpmedelscentralen.se
Välkommen till Hjälpmedelscentralen.se! Vi har alla tänkbara hjälpmedel för dig eller anhörig. I vår webshop hittar du hjälpmedel inom kategorierna hörsel, fot & sko, hem & arbete, gå & förflytta, ortoser, sängkläder, käppar, kryckor, inkontinensskydd, hörapparat, öronproppar och mycket mer.
1923 omdömen om Hjälpmedelscentralen.se
Sedan starten hos Reco 2021
En månads leveranstid för produkterna var verkligen inte bra. Men produkterna vara helt ok
Snabb leverans, bra paketerat och lätt att beställa. Det som drar ner är bristen på information när man anmält retur - därefter slutar informationen att man tagit emot returen och även brist när återbetalning gjorts.
Jag är jätte nöjd av mitt köp och jag rekommendera till alla folket handlar från hjälpmedelscentralen.
snabb leverans, jag köpte hjälpmedel för att få upp flask korkar
Bra produkt Hjälpsam personal
Jag köpte smalare som satt fast på en platta med gummifötter. Väldigt bra produkt som fungerar utmärkt! Lätt att beställa
Det har fungerat bra med Hjälpmedelscentralen men jag har inte kunnat få hjälp med alla saker jag hade önskat.
Snabb expedition och bra varor!
Enkel beställning och snabb leverans.
Bra webbsida, enkel beställning, snabb leverans, bra produkt, bra pris🤓
Snabb leverans av en rullator
Jag beställde, varan kom till en konstig Schengen-plats, svår att hitta, inte i Limhamn, som sedan bpmbhotades enligt Tv- sändning. Konstig leverans.men varan var ok.
Allt till full belåtenhet 1 Med Vänlig Hälsning Richard
Det var snabbt och enkelt att handla.Det var inte mycket jak handlade, två par varma hall strumpor nu på vintern. Men dom var sköna.
Snabb leverans och bra utbud av produkter
Det var enkelt att beställa och sedan betala den vara jag önskade: en vikbar mönstrad käpp. Den fungerar utmärkt. Är nöjd med utseendet och kvaliteten på materialet. Lätt att förstå hur jag ska ställa in höjden. Och vikningen av käppen går bra.
Snabb leverans, bra pris bara +++++ men bara en 4a i betyg :) för att INGEN är så bra att dom INTE kan bli bättre :)
Jag är helt nöjd med kontakten med Hjälpmedelscentralen . Jag köpte en korg till min rollator, lås samt reflex också . Alla saker till full belåtenhet . Kommer att rekommendera dem samt handla utav dem igen om jag behöver något mera . Vänliga hälsningar. Lena Wallin .
köpte en pyjamas.Blev imponerad av hjälpmedelcetralens tanke att respektera de som behöver hjälp. Men när jag förstår vad det innebär att ligga i kläder som jag själv inte kan klä av mig så blev jag rädd. Det är ju som att ligga fastbunden. Pyjamasen jag köpte har jag helt enkelt. vänt på med dragkedjan fram. Jag tycker ni ska uppfinna kläder som personen själv rår på- Om inte uppfinn något klädesplagg som bara handlar om frihet. jag är 84 år men vill inte ligga inlåst i en pyjamas-
Det var lätt att handla av Hjälpmedelscentralen.Gjorde en efterbeställning och det fungerade. Köpte en rollator och den levererades hem till dörren.
Rullator perfekt! Allt enligt utlovat. Bra pris!
Har inte utforskat det. Visste precis vad jag skulle ha. Fast jag betalade extra tog det längre tid att få det.
är nöjd med varan men väntar på fakturan.
bra produkter snabb leverans fint utbud
Jag har inte fått min beställning än.m och det tycker jag är dåligt. Det var länge sen jag beställde. En kniv med tjockt skaft till min 92åriga mamma. Som förlorat sin. Kommer inte beställa från Er någon mer gång.
Långsam hantering av påstod lagervara.
Det var enkelt att hitta på sidan och det var bra beskrivet om produkten. Snabb och smidig betalning och leverans
Snabbt svar bra utbud kanske lite lång leveranstid
Dyr hyra av hjälpmedel sätter ned betyget
Fick mina varor och dessutom snabbt svar via mail.
Ingen återkoppling om leverans trots upprepade mail. När jag väl fick tag i dem på telefon efter 2 veckor så hade de inte ens skickat varan men skickade den sedan samma dag bara för att jag ringt.
Jag tycker dom är bra. Trevliga och man får snabbt hjälp
Snabb leverans och bra kvalitet på köpta produkter
Allt var positivt.Beställningen kom inom rimlig tid och man kunde följa leveransen i en app. Trevligt att få ell tack för betalningen.
Ni levererar varor snabbt .tycker jag är bra..
Jag handlade s.k höftbyxor och fick dem skickade till min Mamma på omsorgsboendet. Allt gick fint med logistiken. Nu hoppas vi att byxorna ska hjälpa och förhindra ev fall eller liknande. Tack.
Snabb leverans. bra produkt. totalt sett en bra upplevelse. Rekomenderas.
Bra rullator och snabb leverans.
Lätt att hitta det jag behövde. Snabb leverans Bra och billiga batterier till hörapparaten
Mycket bra,och fina grejer.Hjälpsam personal
Fungerade bra men fel bild på kartongen så det blev lite missförstånd
Positivt att man får kontakt , även nöjd med produkten
Snabb leverans och bra med fakturering Så bra så bra
Tacksam för Snabb och bra leverans Har dock ej fått någon faktura
Jättebra service. Levde verkligen upp till mina förväntningar!!! Jag köpte två stycken sensus warm sulor i ull, en i storlek 39 och en i storlek 42.
Snabbt levererat utan störningar. Sulorna verkar fungera bra för mina fötter, de ligger alltid i mina skor. Är nöjd.
Beställning och leverans helt ok
Lätt att handla batterier och vaxfilter. Snabb leverans men fel batteri storlek. Åtgärdades på ett bra sätt men bättre lycka nästa gång.
Jag beställde nyligen en inomhusrollator, , Let´s go TRUST CARE, med teak-sidor. Den fungerar utmärkt, är snygg tack vare Swedish design, och är ett bra stöd och hjälpmedel i lägenheten. Det gick bra att beställa den, och det tog bara några dagar, så kunde jag hämta ut försändelsen. Jag betalade i förskott med mitt MasterCard GOLD, och det fungerade bra, efter några försök. Det var enkelt att handla hos Hjälpmedelscentralen som har ett stort utbud av produkter...