Filip Savic

Filip Savic

Filip Savic är mäklare på Hjorth Fastighetsförmedling

Filip Savic har varit registrerad mäklare sedan 2019-08. Filip Savic har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 8 omdömen med ett betyg på 4.8. Filip Savic har haft 7 försäljningar sen 2024-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-08 - 2024-10

8 omdömen om Filip Savic

Sedan starten hos Reco 2024
Dario A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Filip Savic en del av Hjorth Fastighetsförmedling
Södermalm - Katarina Sofia

Snabb, tydlig, smidig och kunnig.

Alexander D
Sålde sin lägenhet med hjälp av Filip Savic en del av Hjorth Fastighetsförmedling
Täby Park

Andra gången jag använder mig Filip. Lägenheten såld på bara 3 dagar ( samma som sist ) Att våga lita på hans taktik är nycklen till en smidig och snabb försäljning med bra resultat. Det han har nu bevisat 2 gånger under en period där räntan förstört mycket i en tuff marknad. Rekommenderar Filip 10/10 gånger!

Felix A
Täby Park

Filip har inte bara sålt våran lägenhet utan han sålde den på rekord tid. 3 dagar! Dessutom över utgångspris. Jag är väldigt glad att vi använde Filip för våran försäljning, hans kunskap erfarenhet och proffessionalitet som mäklare är oslagbar. Tack Filip🔥

AnnCharlotte N
Kungsholmen

Det var mest min man som hade den personliga kontakten, men vid den kontakt jag haft med Filip så har jag bara positivt att säga om honom.

Rikard T
Vasastan

Filip är alltid tillgänglig och snabb på att svara. Har god kännedom om Vasastan. Vi kom till avslut inom en rimlig tid.

Hans K
Södermalm - Katarina Sofia

Filip är trevlig och lyhörd. Snabb och smidig i kommunikationen. Försäljningen gick utmärkt och slutpriset var över vår förväntan!

Mikael H

Filip är kort och gott ett proffs på det han gör. Mycket enkelt att kommunicera med och han håller en uppdaterad genom hela processen. Jag har jobbat med Filip tidigare och kan varmt rekommendera honom.

Lali B
Södermalm - Katarina Sofia

Filip har både professionalism, tydlighet, engagemang och effektivitet. Återkopplar, driver och har stenkoll på marknaden. Med det lilla extra och personlighet uppfyllde han mina högt ställda förväntningar.