Mäklare på Södermalm

12 rekommenderade mäklare på Södermalm, Stockholm

Vi förstår att du är ute efter en duktig mäklare på Söder som kan hjälpa dig genom en trygg och enkel bostadsaffär. På Södermalm finns det flera mäklare att välja mellan. På Reco.se ger vi dig en lista till de bäst rekommenderade och mest aktuella mäklarna på Söder just nu. Vi hoppas att du hittar en mäklare du trivs med och som förstår sig på dig och din situation. Välkommen!

Läs mer »
  • Fastighetsbyrån Södermalm

Verifierat företag
    3,949 omdömen
    Välkommen till Fastighetsbyrån på Södermalm! Vi guidar dig till ditt nya område här i ett av Stockholms populäraste områden!
    Marianne G
    Marianne G: Jag rekommenderar varmt Fastighetsbyrån om du/ni planerar att köpa en bostad. Allt fungerade tillfredställande! Trevligt bemötande och saklig information lämnades av de tre mäklare på Fastighetsbyrån som jag har haft kontakt med via någon av kontaktvägarna mail, sms, telefon eller personligt möte.
  • Driver du mäklarfirma i Södermalm?

• Kom gärna in till oss på kontoret och berätta om dina bostadsplaner!
    Mikael S
    Mikael S: Jerry är mycket kunnig, drivande och initiativrik. Jag har jobbat med honom i flera försäljningar och alltid varit nöjd.
  • Välkommen till oss på Svensk Fastighetsförmedling Södermalm! Vi är mäklarfirman som har koll på bostadsmarknaden här på Söder - kontakta oss!
    Tarja H
    Tarja H: Jag är supernöjd med Isaac som mäklare vid min försäljning. Inget krångel, allt gick smidigt och snabbt. Han är engagerad och pålitlig, ingenting är omöjligt. Önskar honom all lycka och framgång fortsättningsvis.
  • André B
    André B: Mattias är fantastisk. Våra vägar har korsats genom två bostadsaffärer och jag har alltid känt mig 100% trygg med honom. Vi har haft en bra kontakt och jag har verkligen uppskattat att det är raka rör som gäller. Upplever att Mattias är erfaren, smart och pålitlig.
  • Leonel G
    Leonel G: Carina Husgård är den bästa mäklaren jag har samarbetat med. Jag har hittills sålt tre bostäder, den sista av de med hennes hjälp. Carina är lyhörd empatisk och väldigt positiv. Hon är genuint engagerad i det hon gör. Hon är kunnig och ger lugn när det behövs. Jag rekommenderar henne varm.
  • Em M
    Em M: askassa rutiner vid dolda bud behövs. Efter att ha varit på visning med Södermäklarna där jag har fått nys om att det finns dolda bud så frågar jag Paola Södermäklarna om det kommer att vara fler dolda bud i processen, varpå hon säger nej. Sedan på budningens sista dag (då säljaren vill avsluta affären) kommer ett dolt bud varpå Paola ringer mig och ber mig att buda blint mot en okänd summa. Jag säger att jag drar mig ur budningen om det ska vara dolda bud som hon sagt INTE ska förekomma. Paola pratar sedan med säljaren och ringer mig kort därefter och säger att säljaren inte tar det dolda budet samt att det ska vara öppen budning. Jag väntar sedan hela dagen på ett bud att buda mot men istället så återkommer de sent på kvällen och säger att säljaren tar ett dolt bud istället för öppen budning. Jag förstår att det är säljaren som har makten vid budning, men någonstans här måste mäklaren ta eget ansvar för kommunikationen mellan säljaren och budgivarna. jag fick reda på att budet endast var 50.000 mer än mitt senaste bud, något som jag enkelt kunnat matcha och överstiga. Jag kan inte med gott samvete rekommendera Södermäklarna efter denna interaktion samt att hela upplevelsen har lämnat en dålig smak i munnen.
  • BODIL P
    BODIL P: Johan Sällström är den fastighetsmäklare som jag refererar till och rekommenderar. Han är bra, saklig, professionell, hederlig, ärlig och mycket engagerad. Så den enda mäklaren som jag ger fem stjärnor till är Johan Sällström. Kjell Johanssons fastighetsbyrå är etablerad på marknaden, den första på marknaden med sjönära hus, och har en utomordentlig marknadsföring. Johan Sällström har högskoleutbildning till fastighetsmäklare och har dessutom en stor kunskap inom allt som har med hus att göra. Det bästa betyget för Johan Sällström är att vi kunder rekommenderar honom till familj, släkt, vänner samt bekanta. Sedan när dom stått i beslut att välja fastighetsmäklare så har dom ringt mobilnumret direkt till Johan Sällström. Ha i åtanke att det viktigaste valet är: valet av fastighetsmäklare och inte valet av fastighetsbyrå. Johan Sällström sätter en stor stolthet i att vara en hederlig mäklare. Bästa mäklarupplevelsen - Johan Sällström är toppen
  • Johan T
    Johan T: Bra mäklare förutom att utfästelse givits om fungerande öppen spis av mäklaren. När vi så tillträdde visade det sig att spisen var plomberad högre upp i rökkanalen. Nu vill inte mäklaren bekosta öppning av spisen igen. Ska man inte kunna lita på vad en mäklare utlovar?
  • NISSE B
    NISSE B: Oerhört ineffektiv och krånglig kommunikation från Stockholmshem i ett trögdrivet ärende rörande inomhusklimatet. Hantverkare anställda av Stockholmshem har inte varit alls tillräckligt lösningsfokuserade och jag har själv vid flertalet tillfällen behövt påminna om hur de ska göra sitt arbete. De verkar mest vilja gå hem tidigt och/eller skylla på någon annan part. Verkligen illa.
  • David A
    David A: Stark Varning för detta bolag. Man annonserar ett hyreskostnad men i kontraktet så är hyran 10% dyrare. Detta utan att meddela oss på något sätt. När vi konfronterar Jörgen Ritterstrstrandh med fakta så suckar han och skyller på hyresvärden.
  • Felix T
    Felix T: ReMax Globen, den mest oseriösa firman som finns. En viss mäklare vid namn Roland var avsevärt dålig. Han lade upp exakt samma text på olika objekt, hade inget engagemang överhuvudtaget... Objektet vi ville sälja låg på 3,1 msek. Han fick 3 månader på sig, vi bytte mäklare och sålde kåken på en vecka. Jag talade med andra mäklare och berättade om remax, dom kallade remax för "Relax"... det säger väl allt?
  • Driver du mäklarfirma i Södermalm?

• GUSTAV G
    GUSTAV G: Akta, håller inte vad de lovar.

Mäklare på Södermalm

Södermalm har blivit en av Stockholms mest attraktiva stadsdelar. Letar du efter lägenhet vid Nytorget, Zinkensdamm, Medis eller Hornstull? Lugn vi hjälper dig. På Reco.se strävar vi efter att uppnå en gemenskap där vi tillsammans hjälper varandra att hitta till de bästa mäklarna på Södermalm just nu. Genom att ta del av vad tidigare kunder har skrivit om deras erfarenheter med olika mäklare hoppas vi att du kan hitta en fastighetsmäklare som passar just dina behov och din situation. Dessutom kan du själv gå in och skriva rekommendationer om de mäklare du varit i kontakt med. Genom att hitta en riktigt bra mäklare kan du få hjälp genom din livs största (och förhoppningsvis bästa) affär. En mäklare som kan hjälpa dig från fotografering till kontraktskrivning. Vi hoppas att du hittar en mäklare du trivs med och som du senare kan tänka dig att rekommendera till andra personer som letar efter en duktig fastighetsmäklare på Södermalm. Stort lycka till, önskar Reco.se!

Läs mer ›
Ingen av oss vill missa möjligheten att göra en bra affär. Vi frågade fyra topprekommenderade mäklare om deras bästa tips inför en stundande bostadsförsäljning.