Filip Savic

Filip Savic

Filip Savic är mäklare på Hjorth Fastighetsförmedling

Filip Savic har varit registrerad mäklare sedan 2019-08. Filip Savic har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 13 omdömen med ett betyg på 4.8. Filip Savic har haft 10 försäljningar sen 2024-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-08 - 2024-11

13 omdömen om Filip Savic

Sedan starten hos Reco 2024
Louise P
Sålde sin lägenhet med hjälp av Filip Savic en del av Hjorth Fastighetsförmedling
Södermalm - Katarina Sofia

Filip gjorde processen att sälja min lägenhet snabb, smidig och trevlig med tydlig kommunikation och uppfyllda förväntningar!

Annelie J
Södermalm - Katarina Sofia

Filip är en mycket trevlig och tydlig mäklare. Försäljningen gick både snabbt och enkelt. Vi är supernöjda!

Emma E
Södermalm - Katarina Sofia

Kreativ och hårt arbetande! Rekommenderar!

Filippa S
Södermalm

Jag är jättenöjd med hur Filip har hanterat försäljningen av vår lägenhet. Jag rekommenderar honom alla dagar i veckan och kommer själv använda mig av honom i framtida försäljningar!

Simon A
Södermalm

Filip är grym! Jag har köpt och sålt många lägenheter men ingen mäklare har varit så exceptionell som Filip. Rekommenderar 11/10 gånger!

Dario A
Köpte sin lägenhet med hjälp av Filip Savic en del av Hjorth Fastighetsförmedling
Södermalm - Katarina Sofia

Snabb, tydlig, smidig och kunnig.

Alexander D
Täby Park

Andra gången jag använder mig Filip. Lägenheten såld på bara 3 dagar ( samma som sist ) Att våga lita på hans taktik är nycklen till en smidig och snabb försäljning med bra resultat. Det han har nu bevisat 2 gånger under en period där räntan förstört mycket i en tuff marknad. Rekommenderar Filip 10/10 gånger!

Felix A
Täby Park

Filip har inte bara sålt våran lägenhet utan han sålde den på rekord tid. 3 dagar! Dessutom över utgångspris. Jag är väldigt glad att vi använde Filip för våran försäljning, hans kunskap erfarenhet och proffessionalitet som mäklare är oslagbar. Tack Filip🔥

AnnCharlotte N
Kungsholmen

Det var mest min man som hade den personliga kontakten, men vid den kontakt jag haft med Filip så har jag bara positivt att säga om honom.

Rikard T
Vasastan

Filip är alltid tillgänglig och snabb på att svara. Har god kännedom om Vasastan. Vi kom till avslut inom en rimlig tid.