Lätt att hitta det som passade och lika lätt att betala för sig. Snabb frakt dessutom.
Hobbex AB
Välkommen till oss på Hobbex! Vi har försett kunder med roliga produkter sedan 1961 och den legendariska Hobbex katalogen är numera utbytt mot ren E-handel. Vi fokuserar idag på 100% radiostyrda produkter med ett brett sortiment på radiostyrda bilar, flygplan, båtar och arbetsmaskiner. Vårt team jobbar hårt med att ge dig de...
1203 omdömen om Hobbex AB
Sedan starten hos Reco 2022
Snabb och smidig leverans från Hobbex AB.
Beställde fyra radiostyrda produkter och en del tillbehör till dem. Leveransen kom snabbt, trots att det bormalt brukar vara längre leveranstid så här nära inpå jul.. Allt var väl förpackat och produkterna fyller alla förväntningar. Rekommenderas!
Snabbt och enkelt handlat och snabb leverans
Hade inga speciella förväntningar då det handlar om en webshop men blev positivt överraskad över den support och hjälp/råd jag fick via Mail. Lysande helt enkelt 👍
Alltid fantastiska leveranstider, fin support, stort utbud med bra priser! Handlat radiostyrda flygplan och tillbehör på Hobbex i många år, både i butik och webshop
Handlat från Hobbex i 30 år, fortfarande nöjd kund
Delar till RC-bil Bra upplevelse i stort Lång leveranstid!
Enkelt och helt enligt förväntan!
Snabba leveranser och bra priser
Tog lite tid innan det skickades. Resten har varit bra.
Superenkelt att handla och grejerna kom på några dagar. Superenkelt med betalning och info om när grejerna skulle levereras.
Lätt att beställa och supersnabb leverans!! God Jul ! 🎅🏼
Snabb leverans! Varan kom i tid!
Grym service vid reklamationsärende. Enkla och snabba
Inget stort att anmärka på, fungerar bra. Något som gjorde mej lite förvirrad var att leveransadress var mitt namn men utlämningsställets adress utan att det stod butiksnamnet, det var angivet att det var utlämningesställets adress, men lite svårt att uppfatta i hastigheten på mailet. Det borde inte vara så svårt att ange namnet på utlämningsställen också så mottagaren inte behöver oroa sej att paketet går till någon annan.
Lätt o hitta på hemsidan, snabb leverans av sakerna
Smidigt rakt igenom, snabb leverans!
Snabb leverans! Bra kommunikation. Och produkterna motsvarar förväntningarna.
Okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Så bra! Helt och bra inpackat. Får mig att navigera genom livet som ett segelflygplan. Över berg o hav genom djuoa dalar o höga toppar. Tack
Enkelt att handla, varan kom snabbt
Lite lång leveranstid men beror väl på Juletider.. Annars är jag supernöjd med priser och kvalitet på varorna jag köpte.
Jag köpte 2 st rc-bilar som saknade batteri men fick hjälp samma dag som jag mailade utan att behöva bråka!! Väldigt hjälpsamma!! Stort +
Fick bara fel grejer. Och svårt att göra sökningar på sidan för rätt grejer.
Vi beklagar verkligen att du mottog fel varor och att du haft svårt att hitta rätt produkter på vår hemsida. Detta är inte den upplevelse vi vill ge våra kunder, och vi förstår frustrationen detta kan orsaka. Vi arbetar ständigt med att förbättra både vårt sortiment och användarvänligheten på vår webbplats, och din feedback är viktig för oss i detta arbete. Vi kommer att se över vårt sökverktyg för att göra det lättare att hitta rätt produkter. Om du fortfarande har några frågor eller om du vill byta de felaktiga varorna,...
Smidigt att handla. Mina förväntningar är inte höga med tanke på låga priser. Har alltid gillat Hobbex, lite synd att de bara satsar på radiostyrd nu förtiden. Hade gärna sett Hobbex som det var på 70-80 talet.
Tack för ditt omdöme och för att du fortsatt handlar hos oss! Vi förstår din nostalgi för Hobbex från 70-80-talet. Även om vi idag har ett större fokus på radiostyrda produkter, erbjuder vi fortfarande ett brett sortiment och lyssnar på våra kunders önskemål. Vi hoppas kunna fortsätta erbjuda ett bra utbud för alla intressen framöver. Tack igen för din feedback! Vänliga hälsningar, Hobbex
Jättebra kundtjänst. Blev fel vid beställning och fick dubbelt utskickat. Löste retur kostnadsfritt.
Tack så mycket för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår kundtjänst och att vi kunde lösa problemet med din beställning på ett smidigt sätt. Om du har några fler frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta oss! Vänliga hälsningar, Hobbex Kundtjänst
Mycket bra service väldigt nöjd mvh Glenn
Tack så mycket, Glenn, för ditt fina omdöme! Vi är jätteglada att du är nöjd med vår service. Tveka inte att höra av dig om du behöver hjälp med något i framtiden! Vänliga hälsningar, Hobbex Kundtjänst
För att vara ett postorderföretag så verkar de inte ha fungerande processer för att hantera internetbeställningar: Beställning lagd söndag. Ingen orderbekräftelse skickades på två dagar. Fick maila kundtjänst. Nästkommande lördag fick jag sms att schenker har en förregistrerad försändelse Tre dagar (tisdag) efter det är paketet fortfarande inte överlämnat till schenker och ivägskickat enligt schenkers spårningsverktyg.
Tack för att du har delat med dig av din feedback. Vi beklagar verkligen att din upplevelse inte har levt upp till de förväntningar vi strävar efter att erbjuda våra kunder. Vi förstår att fördröjningarna och bristen på kommunikation har varit frustrerande, och vi tar detta på största allvar. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra våra processer för att säkerställa att beställningar hanteras effektivt och att våra kunder får snabb och tydlig information om sina försändelser. Våra lagerarbetare fick väldigt mycket att...
Bra service, kvalitets produkter.
Tack för ditt omdöme! Vi är glada att du är nöjd med både vår service och våra produkter. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Hobbex Kundtjänst
Jag är uppväxt med Hobbex, och tycker det har varit bra, med bra kvalitet, och tror att det är fortfarande bra kvalitet.
Tack för ditt omdöme och för att du har varit en trogen kund genom åren! Vi är glada att höra att du uppskattar både vår kvalitet och vårt varumärke. Vi strävar alltid efter att erbjuda produkter av hög kvalitet och ser fram emot att fortsätta ge dig en bra upplevelse framöver! Vänliga hälsningar, Hobbex Kundtjänst
Snabb leverans, varan är enbart avsynad vid recensionstillfället, allt såg helt och rent ut.
land rover crawler ( camel ) bra pris, snabb leverans
Positivt och snabb leverans. Varan var en present som jag ej lämnat över än.
Ganska smidigt. Snabb leverans utan en massa onödig information.
Bra service och snabb leverans har inte provat ännu men det är en radiostyrd bil till systerson
Bra utbud av produkter som vi eftersökte
Det var Enkelt och okrångligt att handla hos Hobbex AB. Fick den produkt jag sökte, levererat till ombud. Sonen blir förhoppningsvis nöjd på julafton över sin radiostyrda bil..
Snabb frakt, bra produkter men tyvärr inga möjligheter till fraktfritt
Snabb frakt 2dagar köpte Rc helikopter
Bra produkter. Snabb och bra service.
Fungerade bra, snabb leverans och exakt vad jag beställt
Bra beskrivning av varan ,bra pris och rask leverans
Leveransen gick väldigt fort, kom bara på ett par dagar.
fina leksaker till min pojk och snabb leverans
Mycket nöjd med snabba svar på frågor innan inköp av RC bil och snabb leverans av varor. Kommer att handla mer hos hobbex i framtiden.
Allt fungerade bra, inget att klaga på, bara positivt 😀
Ha inte beställt så mycke från hobbex men frakten gick fort och grejerna funkade. Återstår bara å se hur det funkar vid ev garantifrågor.
snabb sercice,men mycket dålig kvalite av grissly rc-bil...
Tack för din feedback! Vi är glada att du uppskattar vår snabba service, men vi beklagar att du inte är nöjd med kvaliteten på Grizzly RC-bilen. Om du har problem med bilen, tveka inte att kontakta vår kundtjänst. Vänliga hälsningar, Hobbex Kundtjänst
Beställde en cool radiostyrd bil till min 11 åring. Lätt att beställa och betala. Tre dagar senare hade den kommit till uthämtningsställe vilket imponerar. Bilen matchade beskrivningen väldigt bra. Vi är grymt nöjda. 👍