Bra utbud! Snabb och bra leverans!
Hobbex AB
Välkommen till oss på Hobbex! Vi har försett kunder med roliga produkter sedan 1961 och den legendariska Hobbex katalogen är numera utbytt mot ren E-handel. Vi fokuserar idag på 100% radiostyrda produkter med ett brett sortiment på radiostyrda bilar, flygplan, båtar och arbetsmaskiner. Vårt team jobbar hårt med att ge dig de...
1337 omdömen om Hobbex AB
Sedan starten hos Reco 2022
Min son är Jätte nöjd med radiostyrdbil . Rekomenderar ,snabb leverans .
Bra utbud, men svårt att navigera reservdelar och hemsidan är bland det segaste jag använt. Hade varit bra att få ett alternativt fraktsätt för småsaker istället för 79kr i frakt för reservdelar för 120kr.
Otroligt seg hemsida. Det är knappt så den klarar av att läsa in sidor.
Bra och snabb återkoppling via e-post
Jättebra å trevlig personal dom svarar på frågor som man inte har riktigt koll på
Vi ville köpa en snabb radiostyrd bil och hittade den hos hobbex Snabb leverans uppskattas
Enkelt att hitta reservdelar och annat jag letade efter. Hobbex tar ofta lite längre tid på sig att skicka försändelsen än andra men det är något jag gärna byter mot att kunna beställa exakt det jag söker. Hittills kommer exakt rätt produkter, väl packade och lätt att öppna. Det är inte alla som klarar det numera...
Enkelt att beställa. Snabb leverans.
Jag tycker att hemsida, priser och utbud är väldigt bra,. Jag som ofta köper små reservdelar skulle dock efterlysa något slags system för att slippa/sänka fraktkostnaden som blir när det handlar om en artikel som kanske väger fem gram och får plats i ett kuvert. Annars toppen.
Snabb leverans och bra priser!
Snabb leverans och bra priser, stort urval av produkter
Bra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
diffrensialen gick sönder efter 3 minuters körning sen har ni ingen ny man kan köpa,,skitdåligt
Snabba bra pris bra grejer
Dålig beskrivning av reservdelar, inga mått, jobbigt att skicka tillbaka saker som är fel. Inga vettiga bilder. Svårt att söka reservdelar, konstiga namn på reservdelar, ibland på engelska ibland svenska.
Köpte en radiostyrd bil till sonen. Enkelt och snabb leverans.
Inga problem med leverans och det var bra paketerat. Fick ett bra mejl efter som informerade om hur jag bäst tar hand om produkten. Något som jag inte förväntade mig men uppskattade. Bra!
bra service lätt att hitta och bra priser och kvalitet
Bra service och snabb leverans.
Beställde en reservdel till en rc-bil. Kom på brevlådan efter ca 4 arbetsdagar. Inga problem. Kul att hobbex nu har alla prisklasser på radiostyrt och inte bara ”billigt” budget.
Snabbt enkelt och tydligt att hitta rätt produkt som sedan levererades på 3 dagar proffsigt
Jag beställde en tisdag och fredag hämta jag varan. Snabbt och lätt att skicka efter fr Hobbex. Toppen bra Bara +++++
Jag fick det jag beställde snabbt så bra
Helt enligt förväntan. Prylarna var ok
Bra info på webbsidan om produkten. Enkelt och säker betalningsmetod. Snabb leverans.
Tyvärr finns ingen telefon att ringa på hemsidan. Beställde en RC bil med ett extra paket innehållande kablar o batteri o batteripåse . Allt kom utan batteriet. Sjukt trist födelsedag för min 11 åring. Dagen efter beställde jag samma batteri som på bilden i extrapaketet o då fanns det hemma. Dom borde mailat eller ringt mig när det viktigaste av allt inte skulle skickas med.
Snabb leverans och bra kvalitet .
Väldigt lätt att hitta det man söker. Lätt att beställa. Fick varorna efter 2 dagar. Snabb leverans.
Stadig leverantör av r/c produkter.
Bra. Men köpte en radiostyrd bil av er till sonen i födelsedagspresent i september. Den har bara krånglat och nu vill jag gärna reklamera den då den varit på reparation 2 gånger innan hos er. Robert Hahn 0705614467
Hej Robert, Beklagar att er bil krånglar. Vänligen kontakta oss på kundtjanst@hobbex.se för vidare hjälp och support!
Snabb leverans Rätt produkt Inga problem
det e bra med hobbex. Jag tycker om dem
Snabb leverans. Hobbex löste ett smärre fabriksfel snabbt och smidigt!
Det är inte gamla Hobbex som dem var förr, men inte dåligt för det. Börjar få ett bra utbud med mer riktigt radiostyrt och större kändare märken. Kundservice är fenomenalt bra och jag blev trevligt bemött i ett ärende. Återkommer fler gånger!
Relativt snabbt leverans. Trodde jag fått fel RC bil men kundservice svarade snabbt och redde ut problemet. Hade dock velat ha ett telefonnummer att kunna ringa, det är trist när företag inte går att nå på telefon. Har ej testat RC bilen än då det är en födelsedagspresent till vårt barnbarn men beskrivningen verkar lovande.
Top notch bemötande från kundtjänst när jag hade problem med en produkt som jag hade köpt.Stort plus för snabb hjälp med problemet.Har handlat av hobbex i många år och kommer fortsätta med det.🙂
Snabba och bra svar från kundservice. Sund syn på mitt reklamationsärende. Rekommenderas!
Kul utbud, felfri shopping. Inget negativt att anmärka
Bra. Snabb leverans och bra priser
Har alltid gillat Hobbex! Från att jag var barn till nu. Kan iofs sakna det stora varierade sortimentet från förr. Men radiostyrt är kul!
Fick mycket bra hjälp på mejl innan jag beställde nåt. Bra leverans tid och info. Andra gången jag handlade hos Hobbex och både gången har det varit en mycket trevlig upplevelse.
Snabb leverans, bra utbud. Värdesätter framförallt tillgången till reservdelar.
Hobbex är ett bra företag att handla av. Bra produkter å god support.
Enkelt, snabbt och smidigt att online handla!
Köpte en enzoe armadillo till grabbens 6-årsdag. Blev en hit! Nu ska jag själv hitta något bra så vi kan köra ihop. Känns skönt att köpa från en riktigt specialist. Riktigt bra att det finns massvis med reservdelar att köpa om det behövs. Ett tips är att promota extra att det finns reservdelar att köpa. När man har köpt kommer det ett bra mail om skötsel etc. Gör det lika synligt innan köp med😉
Smidig hantering Bra betalmöjligheter Bra kvalitet
Kontaktade Hobbex och fick råd vilket fartreglage jag skulle köpa (mycket bra) snabb leverans och nu funkar RC bilen som den ska.
Kompetenta och hjälpsamma, service till leksakerna :)
Andra bilen jag provar köpa, fösta fick elfel så gjort ett nytt försök nu
Hej Erica, Vad synd att du upplevt problem med er första bil. Kanske en reservdel kan göra så den fungerar igen? Vi hoppas du får mycket nöje med denna nya! Välkommen åter!