Hobbex AB

• BadgeThreeYears
1 128
4.4
hobbex.se Dela

Välkommen till oss på Hobbex! Vi har försett kunder med roliga produkter sedan 1961 och den legendariska Hobbex katalogen är numera utbytt mot ren E-handel. Vi fokuserar idag på 100% radiostyrda produkter med ett brett sortiment på radiostyrda bilar, flygplan, båtar och arbetsmaskiner. Vårt team jobbar hårt med att ge dig de...

1128 omdömen om Hobbex AB

Sedan starten hos Reco 2022

Lars-Erik W
Skrev om Hobbex AB

Snabbt och bra utbud till bra priser

Niklas L
Skrev om Hobbex AB

Otroligt proffsigt bemötande och snabb hjälp. Verkligen allt annat än krängare. Bra rekommendationer och tips och råd!

Erica D
Skrev om Hobbex AB

Tydliga beskrivningar och jättesnabb leverans!

Stig-Olof D
Skrev om Hobbex AB

Kom vad jag förväntade och snabb leverans.

Johan G
Skrev om Hobbex AB

Artiklarna är väldigt dåligt beskrivna. De tekniska specerna är i stort sett tomma. För tex ett batteri är det viktigt att veta vilka anslutningar det har men det finns inte att läsa. istället finns bara en lista med hobbex egna kompatibla rcfordon. Mycket frustrerande, vilket gjorde att jag köpte batterier på en annan hemsida med kompletta tekniska specar.

Anders Stefan W

Bra utbud av bra kvalitativa produkter. Smidig, snabb leverans.

Lars N
Skrev om Hobbex AB

Snabb leverans till ett bra pris

Pehr-Ola P
Skrev om Hobbex AB

Bra grejer och snabba leveranser. En klassiker som hängt med i tiden!

Ricky L
Skrev om Hobbex AB

Snabb leverans och bra utbud! Det rekommenderas

Berndt N
Skrev om Hobbex AB

Mycket bra och snabb service Jag köpte en radiostyrd bil som jag inte fick igång jag har fått snabb hjälp.

Dinese S
Skrev om Hobbex AB

Mycket nöjd med allt. Snabb leverans

Anders B
Skrev om Hobbex AB

Lika bra som jag mindes Hobbex för 30 år sedan när jag skickade in beställnings listan från katalogen:)

Leif S
Skrev om Hobbex AB

Snabb och korrekt leverans, men ingen orderbekräftelse efter avslutad beställning som utlovat. Hälsningar Leif

Leif Ö

Lite lång lev tid. Mvh Leif

Anders K
Skrev om Hobbex AB

Super bra hjälp från Marcus! Har en bil som dom inte tillhandahåller men från ett märke som dom har. Han fixade fram liknande ersättningsdelar så jag kunde få igång den igen.

Örjan Ö
Skrev om Hobbex AB

Snabbt och bra. Bra hemsida. Speciellt reservdelar beskrivs på varje bil.

Conny Å
Skrev om Hobbex AB

Helt ok snabba leveranser osv………….

Jonas W

Saknar en fysisk butik.

Marco M
Skrev om Hobbex AB

Snabb utskick och hade varan på lager.

Daniel D
Skrev om Hobbex AB

Snabb leverans, verkar vara en bra produkt, bra pris … kan inte ge omdöme på produkterna för de är julklappar mvh Daniel

Johan H
Skrev om Hobbex AB

Lätt att hitta den typ av radiostyrda bil jag letade efter, till ett yngre barn i detta fallet.

Jan I
Skrev om Hobbex AB

Mycket snabb leverans. Bilen jag köpte verkar vara av hög kvallitet.Bilen kostade 800kr och jag tyckte det var mycket prisvärt.

Helén T
Skrev om Hobbex AB

Snabb leverans. Köpte en monstertruck RC en födelsedagspresent.

Jan E
Skrev om Hobbex AB

Bra mycket bra bara bra ännu mera bra

Lo L

Enkelt och snabbt. Bra utbud 👍🏼

Erik D
Skrev om Hobbex AB

Fantastiskt utbud och snabb leverans.

Gustav L
Skrev om Hobbex AB

Ja den har en ok leverans och ok kundtjänst men dåligt att man inte kan ringa till kundtjänst och kan bara skriva mail

Andreas P
Skrev om Hobbex AB

Hade funderingar kring köp av en ny RC-bil. Fick bra tips, bra råd och massor av förslag på bilar.

Carl L
Skrev om Hobbex AB

När jag i den snåriga RC leksaks marknaden ska köpa något med kvalite, köper jag det på Hobbex. Jag litar på att Hobbex tar hem saker som fungerar.

Stig E
Skrev om Hobbex AB

Utmärkt hjälp när det krånglade för mig bra bemötande

Nils M
Skrev om Hobbex AB

RC Bil + extra batteri och laddare. Mycket nöjd med deras mailsvar. Mvh Nils Malm

Emanuel K
Skrev om Hobbex AB

Funkar bra. Snabb och pålitlig leverans. God återkoppling från kundtjänst.

Karlis S

Super nice grejer. Snabbt leverans 🚚

Michael C
Skrev om Hobbex AB

Bra, prisvärda produkter och snabb ftakt

Helena H
Skrev om Hobbex AB

Bra info på hemsidan och snabb leverans. Enda "negativa" var att filterfunktionen på hemsidan för produkter i laget inte fungerade så bra.

Adam S
Skrev om Hobbex AB

Helt värdelöst jag har inte ens fått min drönare...

Svar från Hobbex AB

Hej, Då det blev fel med leveransadress så kunde ordern inte skickas, men tillsammans efter kontakt via supporten kunde vi lösa detta. Allt gott!

Kjell P
Skrev om Hobbex AB

Så himla bra service o snabba svar på mina obildade frågor. // Kjell

Joel E
Skrev om Hobbex AB

Bra info på hemsidan samt snabb och korrekt leverans! Jättenöjd med den radiostyrda bilen också! //Joel

Mats A
Skrev om Hobbex AB

Förutom att radiokontrollen till min Rapidly inte funkar eller binder med bilen så är jag jätte nöjd med mina bilar ! Snabb leverans.

Nils L
Skrev om Hobbex AB

Snabb leverans av bra grejer! Otroligt snabb support med utförliga och bra svar!

Sven O
Skrev om Hobbex AB

Grymt snabb leverans 🚚 och suverän kundsupport när vi skulle beställa reservdelar till RC! Supernöjd!!

Johan L
Skrev om Hobbex AB

De var hjälpsamma när vi frågar om hjälp och har haft bra bra service mycket nöjd när man kan alltid förbättra sig

Martin B
Skrev om Hobbex AB

Snabb leverans, bra utbud inget att klaga på!

William H
Skrev om Hobbex AB

Bra, och smidigt service på alla fronter! 👍

Martin O
Skrev om Hobbex AB

Jag köpte en radiostyrd grävmaskin till min son som han ska få i julklapp. Det gick bra, snabb och smidig leverans till mitt ombud och så finns möjlighet att betala med faktura. Är nöjd med allt.

Peter L
Skrev om Hobbex AB

Snabb leverans och bra grejor!

Jonas H
Skrev om Hobbex AB

Snabb leverans och ett bra paketerat paket.

Roland E
Skrev om Hobbex AB

Köpte en radiostyrd bil. Snabb leverans, bra produkt.

Daniel E
Skrev om Hobbex AB

Köpte en Arrma Big Rock 6s som det blev en del elfel på men Hobbex hjälpte mig med det så det blev bra i slutändan och jag är väldigt nöjd med servicen. :)

Andreas O
Skrev om Hobbex AB

Mycket bra hjälp, mer än vad som förväntas