Älskar stället, super att kunna få både naglar, pedikyr och håret fixat på ett ställe vid ett och samma besök, perfekt för en stressad person som mig, och naglarna håller ca 1vecka längre än på andra salonger (om man går till killen där, han är bäst av deras nagelteknologerna där )
Hollywood Nails Centre
4 omdömen om Hollywood Nails Centre
Rekomenderar tyvärr inte. Dålig kommunikation. Blev bemött bra till en början men efter några andra besök ändrade jag min uppfattning.
Blev magsjuk och var tvungen att avboka och då förlorade jag det jag hade förbetalt för behandling. Krävdes på läkarintyg, men vem får ett sådant på en söndag? Hade jag vetat han var så sniken hade jag gått dit och magsjukesmittat hela personalen. Trist när man inte tar hänsyn till sjukdom som kommer hastigt. Tänk om dom blivit sjuka...då hade det minsann varit ok att avboka med kort varsel.
Urusel service, otroligt dåligt bemötande och riktigt dåligt gjorda gele/akryl-naglar, tjocka med bubblor, snea och vinda och verkligen inte värt pengarna! Personalen skriker på kunderna och är allmänt otrevliga, jag kan verkligen råda er bojkotta detta ställe!