Vi har varit kunder i 15 år och är nöjda. Medarbetarna från Home helper gör ett bra jobb och är vid behov flexibla. Vi har rekommenderat Home helper till många vänner.
Home Helper Skåne AB
13 omdömen om Home Helper Skåne AB
Sedan starten hos Reco 2024
Tack Barbara för ditt förtroende genom alla dessa år och för rekommendationerna! Vi är alltid glada att kunna uppfylla dina önskemål!
Bra kvalitet, flexibla och tillgännöiga och fantastik personal!
Tack Lotta för din åsikt! Vi är alltid glada att kunna hjälpa dig i vardagen!
Har varit kund i 12 år och alltid fått en väldigt bra service. Städning utförs noggrannt och bra. Kommer fortsätta använda deras tjänster.
Tack Patrik för dessa 12 år av samarbete och vi ser fram emot många fler!
Alltid fint städat, mycket pålitligt. Lätt att kommunicera önskemål om ändring av tid. Varit kund i många år nu.
Tack Emelie! Det är fantastiskt att se din nöjdhet med vårt arbete!
Mycket bra och flexibel städservice! Har haft dem i över 14 år !
Tack Astrid! Vi är alltid glada över att kunna göra er vardag lite enklare!
Fina människor, glada och trevliga och duktiga
Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din åsikt med oss!
Home Helper Skåne AB är alltid tillmötesgående när vi kommer med eventuell feedback och när vi behöver ändra tider etc. Alltid snabb återkoppling. Vi är nöjda kunder sedan flera år tillbaka.
Tack Sara för alla dessa år! Vi är glada att vi fortfarande kan finnas här för dig och hjälpa till!
Bokade en flyttstädning av Home Helper. Fick superbra hjälp att komplettera städningen när inte besiktningen blev godkänd. Är mycket nöjda!
Tack! Det var mycket trevligt att hjälpa er.
Vi är en familj på två vuxna och tre barn som bor i stort hus och vi har haft städhjälp i massor av år genom Izabela Dzialos företag som nu heter Home Helper. Att vi aldrig har provat någon annan städtjänst eller haft uppehåll under alla år är ju det bästa betyget! Vi upplever att våra önskemål tillgodoses och vi får alltid snabba svar på våra frågor. Vi uppskattar också att det finns en flexibilitet - ibland behöver vi byta dag - och en kontinuitet - för oss känns det tryggt och effektivt att det är samma personer som kommer och gör det fint hemma hos oss.
Hej Linda! Tack. Ni är några av mina första kunder och jag är mycket tacksam för vår gemensamma resa under de senaste 15 åren.
Mycket pålitligt företag med brett utbud av tjänster. Alltid villiga att tillmötesgå våra speciella önskningar.
Tack Hans! Vi tycker om att hjälpa våra vänner.
Noggranna, effektiva och tillmötesgående.
Tack Linda! Vi uppskattar ditt goda omdöme.
Alltid god kommunikation och vilja att förbättra. Punktlighet och pålitlighet.
Tack Cecilia för ditt förtroende i 15 år!
Alltid positiv och snabb respons, lösningsfokuserade och trevliga. Och så gör de ett bra jobb med städningen.
Tack Kristin! Det är alltid ett nöje att besöka dig och hjälpa till!