Detta gäller restaurangen.
Katastrof. Fullkomligt uselt.
Vi var ett sällskap på 7 personer som åt olika rätter, efterrätter och olika viner.
Allt har en yta av tillagat under dagen över sig. Ren på tre sätt består av dåligt brynt och liten renfilé, en centimeterstor (!) blodpudding med seg kola-konsistens, en nyfriterad bit bräss tillsammans med ett äckelsött mos som tillslut bara blir förmycket. Allt har den där ytan som mat får när den har stått ute för länge och har värmts upp i efterhand.
Den hängmörade biffen... ser kokt ut med gråtrist yta. Senigt och segt. Även denna ser ut att ha tillagats någon annan gång och sedan värmts upp.
Rödingen är en rejäl bit fisk som smakar bra, men serveras tillsammans med det äckelsöta moset.
Efterrätterna är inte bättre, de är sämre. Fondanten med hallonmaräng är en pöl av choklad uppvärmd i mikron tillsammans med en pöl hallonröra.
Vinet vi får rekommenderat passar inte till maten alls och smakar minst sagt märkligt. Brödet är även det dåligt.
Servicen är obegripligt seg, närmast efterbliven, trots att lokalen är nästan tom.
Verkligen uselt. Usch.