Mycket proffesionellt och omtänksamt bemötande där Johanna med sina kunskaper gett min hund öronmärkt rehab och behandlingar. Rekommenderas varmt.
Hundlabb1
30 omdömen om Hundlabb1
Trevligt bemötande. Mycket kompetent och kunnig. Kan armt rekommenderas för den som vill gå en kurs och handla av både foder och braha saker till hunden.
Hjälp med allt från foder till behandling av hundarna! Alltid glad och hjälpsam, kan verkligen rekommendera Johanna!
Fantastiskt bemötande och goda kunskaper i allt som berör våra hundar.
Bra utbud, trevlig personal !!!!
Bra, trevlig, kunnig! Bra bemötande och fick Bra information. Rekommenderas!
Bra service Fantastiskt trevlig personal. Köpt Vom oh hundemat färskfoder och gått kurs Allt till full belåtenhet
Vi har varit på balanseras. Johanna är en superbra instruktör. Lyhörd, kunnig på både människor och hund. Rekommenderas verkligen!
Jag känner mig alltid trevligt bemött.. Bra fmöjlighet att träna och få stöd i övningarna .
Jättenöjd med behandling på 3 gundar samt 2 människor. Kunnig, professionell och fin med hundarna. Åker tilbakes för återbesök och med flera hundar 🤩
Kunnig och engagerad ägare. Tog hand om dottern på APL och engagerade/inkluderade och lärde ut viktig kunskap
Trevligt och proffesionellt. Kan verkligen rekommendera!
Mycket bra bemötande. De levde upp till förväntningarna för de hade vad jag behövde. Bra upplevelse. Hundmat.
Jag genomförde en kurs i vardagslydnad och kontakt med min hund Wilson 2.5 år. Ända från första kontakt med Johanna så har det varit TOPP-betyg. Otroligt kunnig, trygg och alltid glad. Johanna lär ut på ett sätt som är mycket pedagogiskt för både mig och Wilson, uppmärksammar alla deltagare och är mån om att hundarna placeras på rätt plats i cirkeln med avstånd mellan varje ”ekipage”. Som helhet var upplevelsen av kursen 100% bra, i alla delar. Jag kommer definitivt att gå fler kurser hos Johanna med Wilson, men först ska...
Mycket trevlig och kompetent ägare, men bra insikt av olika typer av hundar och deras behov.
Johanna har en grundlig kunskap. Mycket duktig.
Johanna är toppenfin med min blyga hund. Behandling med massage och många råd.
Det var jättebra ! Kunnig personal !
Kunnig o proffsigt bemötande, otroligt lugn med hunden!
Väldigt professionell och kunniga. Vår hund mår mycket bättre än hon gjorde innan.
Bemötandet var mycket positivt. Jag kände att vi utvecklades lite varje vecka. Vi fick vara med och påverka innehållet, vilket var bra. Johannas kunskap och sätt att förklara är suveränt! Hon är lugn och tålmodig. Jag tror att alla känner sig välkomna. Jag köpte balansbollar.
Snabb o professionell service.varmt och trevligt mottagande
Jättetrevligt bemötande av kunnig personal till bra priser! Ett plus för att man kan betala med Swish.
Mycket duktig instruktör! Kursen motsvarade mina förväntningar Kursen var en allmänlydnad med mycket samarbetsträning och en del balans och kroppsvård!
Så bra träning, med Johanna som professionell tränare, med fokus på oss och våra hundar. Rekommenderar verkligen! Kommer att fortsätta med andra kurser.
Trygg miljö och bemötande, perfekt för mina hundar som har stor intrigitet och behöver få känna att det respekteras! Hundarna är glada när vi går in i lokalen för de vet att det är de som står i fokus denna stund.
Kunnig och ödmjuk instruktör. Trygg och respektfull grupp. Rekommenderas
Trevligt bemötande Bra information Bra instruktioner Lagom många deltagare Levde upp till mina förväntningar Lite kallt i lokalen Hundgodis utan lock över i noshöjd, svårt att både ta av skor utan att hunden försåg sig Gick kurs, går gärna kurs igen
Mycket trevlig personal och bra service!
Jätte nöjd. Fick den hjälp jag behövde och lätt att få kontakt med.