Min renrasiga Pomerian hamnar hos dem då jag ligger på sjukhus.Hittar honom och gör intresseanmälan samt skriver att det är min hund.2 dar senare skriver de att han fått ny familj.Jag blir alldeles förstörd.Strax efter skriver man att jag kommit upp som intressant och erbjuder mig en chihuahua. Jag kommer polisanmäla.Ren stöld jag hade betalt vad det skulle kosta för mat o logi. Men de har gett bort ett kärt husdjur. Som är skippad på mej jag har hans pass och jag äger honom. Ja jag anser ochså att Hundstallet i Bromma är oseriöst.Borde granskas. Marie Wexell Bajlo
Hundstallet i Sverige AB
4 omdömen om Hundstallet i Sverige AB
En oseriös och djurplågande organisation. Djurplågande i och med att hundarna lämnas ensamma över natten och betydligt mer än lagens mening om hundars ensamtid och möjlighet till rastning! Oseriös pga deras oförmåga att hålla dialog med ALLA sökande som ställer upp med tid och pengar. Har själv varit nära en adoption med dem, men när denna inte blev av, så VÄGRAR hundstallets att kommunicera. Är detta serös hantering? Knappast! Jag funderar på att polisanmäla dem för djurplågeri och bedrägeri.
Oerhört stelbent system med själlösa personal inte till djurens bästa. Undvik dem
Perfekt och kunnig personal som hjälper hundar och katter att finna ett utmärkt samt varaktigt hem. Personalen tänker på djurens bästa och hjälper dem på bästa sätt.