Vi anlitade Lars till en husbesiktning i höstas. Mycket noggrann och kunnig. Rekommenderar starkt!
Husanalys Mitt
Husanalys Mitt arbetar med olika typer av byggnadsbesiktningar, underhållsplaner, energideklarationer och analyser/mätningar.
3 omdömen om Husanalys Mitt
Jag anlitade Lasse för överlåtelsebesiktning och kan varmt rekommendera honom. Kunnig, noggrann, serviceminded och vänlig. Gav dessutom en mängd tips på möjliga förbättringar jag kunde göra.
Vi köpte nyligen ett hus och anlitade Husanalys MItt för en överlåtelsebesiktning. Jag är mycket nöjd med denna tjänst! Dels gjordes några anmärkningar som jag som lekman inte hade upptäckt eller tänkt på, dels - och här är den stora vinningen tycker jag - så fick jag en grundlig genomgång av det hus vi precis köpt. Detta gör att jag redan innan ha flyttat in har en tämligen god bild av huset. Lasse ger ett väldigt professionellt intryck och jag skulle personligen rekommendera alla mina vänner att anlita honom!
Jag ville ha en oopartisk bedömning av mitt taks skick utan att känna press från en takläggare att köpa nytt. Därför anlitade jag Svensk Tak