Jag har köpt mitt hus i Storhogna av Darius på Husdirekt i Jämtland AB. Fantastiskt hus. Dessutom har jag låtit samma firma bygga ett fristående garage till stor belåtenhet. Snöskottning har jag också fått hjälp med. Jag kan rekommendera Husdirekt i Jämtland AB sju dagar i veckan. /Lennart
Husdirekt i Jämtland AB
Husdirekt i Jämtland är ett byggföretag som förenklar vägen till ditt drömhus! Vi tar hand om hela resan, från första skiss till nyckelfärdigt hem. Vi specialiserar oss på trähus och har omfattande erfarenhet och starka hantverkstraditioner. När du anlitar oss får du stöd under hela arbetet, från skiss och arkitektritning...
11 omdömen om Husdirekt i Jämtland AB
Sedan starten hos Reco 2024
Mycket bra och snabb service! Husdirekt fixar allt!
Gjorde det takjobb vi behövde hjälp med snabbt och bra.
Tack så mycket för era vänliga ord!
Mycket duktiga och mycket flexibla.
Tack så mycket för era vänliga ord! Vi uppskattar verkligen feedbacken och gläds åt att ni är nöjda med vårt arbete.
En seriös och pålitlig leverantör och håller hög kvalité på alla de jobb de åtar sig Kan varmt rekommendera
Hej! Stort tack för din recension! Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att höra att du är nöjd med vår tjänst. Vi vill också tacka för dina rekommendationer – de betyder mycket för oss!
Vi har använt Hus Direkt för att fixa till våra hus och markområden. Ärligt talat så vet jag inte hur vi skulle ha klarat oss utan dem. Darius och hans team visar på en genomgående hög kompetensnivå och en service som är unik. De har jobbat med allt från el-problem, trasiga golv, vatteninträngning, trasiga värmepumpar, blandare, markarbeten, laga avlopp mm och allt har de löst på ett mycket bra sätt. Darius är själv mycket engagerad i problemlösningar tillsammans med sina duktiga medarbetare. Vi har mycket stort förtroende...
Hej. Stort tack för din fantastiska recension! Vi är glada att Husdirekt har kunnat hjälpa er med era hus och markområden. Att ni uppskattar vår kompetens och unika service betyder mycket för oss. Era rekommendationer och förtroende för oss är ovärderliga, och vi ser fram emot att fortsätta samarbeta för att slutföra era projekt och säkerställa att ni alltid kan nå era hus. Tack igen för ert stöd!
En trygg och noggrann partner att jobba med som löser uppdraget till fullo. Vi är väldigt nöjda Per Persson
Hej! Stort tack för din recension! Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att höra att du är nöjd med vår tjänst. Det gläder oss alltid att få ta del av positiva erfarenheter från våra kunder. Tack för att du delar med dig av dina tankar!
Använde Husdirekt för en totalentreprenad på ett fjällhus samt har använd Husdirekt för diverse små och stora arbeten. Otroligt bra service och vilja att lösa eventuella problem. Bra kommunikation genom hela projektet samtidigt som det inte blir några negativa överraskningar. Har bara bra saker att säga och en ytterligare fördel är att företaget är lokalt. En annan stor fördel är att Danius alltid svarar då man söker honom och vi har fortfarande en väldigt bra kontakt flera år efter huvudprojektet.
Hej! Stort tack för din recension! Vi värdesätter verkligen din feedback och blir glada över att höra att du är nöjd med vår tjänst. Det är alltid trevligt att få höra positiva upplevelser från våra kunder. Tack för att du tar dig tid att dela med dig av dina tankar!
Var mycket serviceinriktade och erbjuder konkurrenskraftiga priser! Kan helt klart rekommendera
Hej! Tack för din positiva recension! Vi uppskattar din feedback och är glada att du är nöjd med vår tjänst. Tack för att du delar med dig!
Otroligt serviceinriktade medarbetare, dessutom kunniga ock skickliga yrkesarbetare Håller vad de lovar och levererar alltid med en kvalitet som många gånger överträffar vad jag som kund förväntat mig.
Hej! Stort tack för din positiva recension! Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att höra att du är nöjd med vår tjänst. Ditt omdöme betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta leverera hög kvalitet. Tack för att du tar dig tid att dela din erfarenhet!
Världsklass service och bemötande! Har haft hjälp med större hantverksuppdrag som mindre, alltid med proffsresultat. Alla är väldigt serviceinriktade och löser allt med bravur. Kan verkligen rekommendera Husdirekt/hus-service för alla som behöver hantverkshjälp i Vemdalsområdet!
Hej. Stort tack för ditt omdöme! Vi uppskattar verkligen din feedback och är glad över att du är nöjd med vår tjänst. Det är alltid roligt att höra positiva erfarenheter från våra kunder. Tack för att du tar dig tid att dela med dig!