Duktig och lyhörd, fint och proffsigt bemötande. Väldigt engagerad i sina kunder och dess affär, vart i princip tillgänglig dygnet runt kändes de som, fick återkoppling snabbt och även sent på kväll/helg om de behövdes! Mycket nöjda är vi! Tack, Med vänlig hälsning, Moa och Robin
Daniel Fridolf
Daniel Fridolf är mäklare på HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
.Daniel Fridolf har varit registrerad mäklare sedan 2023-05. Daniel Fridolf har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 37 omdömen med ett betyg på 5.0. Daniel Fridolf har haft 22 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
37 omdömen om Daniel Fridolf
Daniel F på HH har gjort ett fantastiskt jobb! Han är väldigt kunnig inom ämnet och väl påläst! Denna mäklaren rekommenderar jag verkligen! Mvh Nöjd kund😉
Väldigt trevligt mäklare och fin personlighet. Var väldigt hjälpsam under hela processen.
Daniel är kunnig, pålitlig och omtänksam, och lägger verkligen all omsorg i att allt skall bli till det bästa. Min husaffär har gått långt över förväntan på alla sätt och betyget kunde givetvis bara bli det högsta!
Anträffbar och lätt att få tag på. Trevlig och tar sig tid att förklara. Rekommenderas!
Mycket trevlig, med ett stort driv. Vi upplevde att Daniel engagerade sig i försäljningen och hade mycket god kontakt med oss.
Blev bemött på ett väldigt trevligt och positivt sätt.. Daniel var alltid lätt att få tag i och svarade snabbt på alla frågor. Upplevde Daniel som en engagerad och kunnig mäklare som alltid är tillmötesgående och gör sitt bästa.
Bra bemötande och hjälpsam Positivt
Bra på att medla. Enkel att nå och trevlig.
Besta Meklare som man kan lita på honom han jobbar sitt jobb på bästa sätt han sålde min lägenhet om 1 dag jag är super nöjd som han var min Meklare. Mvh Rahim Dautovic