Daniel Fridolf

Daniel Fridolf

Daniel Fridolf är mäklare på HusmanHagberg Bjuv/Åstorp

Daniel Fridolf har varit registrerad mäklare sedan 2023-05. Daniel Fridolf har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-06 och har fått 37 omdömen med ett betyg på 5.0. Daniel Fridolf har haft 22 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 95% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

37 omdömen om Daniel Fridolf

Sedan starten hos Reco 2023
Moa E
Köpte sitt hus med hjälp av Daniel Fridolf en del av HusmanHagberg Bjuv/Åstorp

Duktig och lyhörd, fint och proffsigt bemötande. Väldigt engagerad i sina kunder och dess affär, vart i princip tillgänglig dygnet runt kändes de som, fick återkoppling snabbt och även sent på kväll/helg om de behövdes! Mycket nöjda är vi! Tack, Med vänlig hälsning, Moa och Robin

Kent-Roger B
Bjuv

Daniel F på HH har gjort ett fantastiskt jobb! Han är väldigt kunnig inom ämnet och väl påläst! Denna mäklaren rekommenderar jag verkligen! Mvh Nöjd kund😉

Kehdar E
Bjuv

Väldigt trevligt mäklare och fin personlighet. Var väldigt hjälpsam under hela processen.

Lena Christina K
Brogårda

Daniel är kunnig, pålitlig och omtänksam, och lägger verkligen all omsorg i att allt skall bli till det bästa. Min husaffär har gått långt över förväntan på alla sätt och betyget kunde givetvis bara bli det högsta!

Casper E
Brogårda

Anträffbar och lätt att få tag på. Trevlig och tar sig tid att förklara. Rekommenderas!

Linda Jeanette B
Billesholm

Mycket trevlig, med ett stort driv. Vi upplevde att Daniel engagerade sig i försäljningen och hade mycket god kontakt med oss.

Anders S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Fridolf en del av HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
Bjuv

Blev bemött på ett väldigt trevligt och positivt sätt.. Daniel var alltid lätt att få tag i och svarade snabbt på alla frågor. Upplevde Daniel som en engagerad och kunnig mäklare som alltid är tillmötesgående och gör sitt bästa.

Bo Inge S
Sålde en tomt med hjälp av Daniel Fridolf en del av HusmanHagberg Bjuv/Åstorp

Bra bemötande och hjälpsam Positivt

Caroline W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Fridolf en del av HusmanHagberg Bjuv/Åstorp
Åstorp

Bra på att medla. Enkel att nå och trevlig.

Rahim D
Åstorp

Besta Meklare som man kan lita på honom han jobbar sitt jobb på bästa sätt han sålde min lägenhet om 1 dag jag är super nöjd som han var min Meklare. Mvh Rahim Dautovic