Petrah Gustafsson

Petrah Gustafsson

Petrah Gustafsson är mäklare på HusmanHagberg Farsta

Petrah Gustafsson har varit registrerad mäklare sedan 2005-09. Petrah Gustafsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-02 och har fått 43 omdömen med ett betyg på 4.8. Petrah Gustafsson har haft 7 försäljningar sen 2025-01 och har tillfrågat 86% av sina kunder efter omdömen.

2025-01 - 2025-03

43 omdömen om Petrah Gustafsson

Sedan starten hos Reco 2018
Sirpa H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Petrah Gustafsson en del av HusmanHagberg Farsta
Farsta

Från första mötet kände jag att hon var pålitlig och professionell, tervlig, hon skulle sälger min lgh. Allt gick bra, smidig och snabb. Hon ordnade allt. MVH Sirpa Huhtalo

Fanny B
Enskede - Gubbängen

Från första mötet till slutsignering var allting suveränt! Rekommenderar definitivt

Maria G
Farsta

Petrah var lyhörd och gav bra tips inför visning och informerade kontinuerligt om hur allt flöt på. Supernöjd!

Johan G
Farsta

Kunnig och trevlig mäklare. Vi kände oss väldigt bra omhändertagna i våran försäljning av lägenhet.

Nathalie B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Petrah Gustafsson en del av HusmanHagberg Farsta

Professionella, snabbfotade och trevliga

Jeanette S
Köpte sitt hus med hjälp av Petrah Gustafsson en del av HusmanHagberg Farsta
Farsta-Fagersjö

Tydlig och rak kommunikation. Petrah är jättetrevlig och förklarar så man förstår. Jag hade inga förväntningar alls utan blev bara positivt överraskad. Smidig affär och den snabbaste budgivningen ever

Olle H
Farsta Strand

Petrah är trevlig och mycket snabb med återkoppling.

Björn S
Farsta

Jag fick nödvändiga uppdateringar i tid och bemötandet var positivt.

Anna Linnea Isabelle S
Sålde sitt hus med hjälp av Petrah Gustafsson en del av HusmanHagberg Farsta
Farsta-Fagersjö

Jag har sålt bostäder ett flertal gånger med olika mäklare, men Petrah är utan tvekan den bästa jag någonsin haft nöjet att få anlita! Vill ni ha någon som är lyhörd, snabb att återkoppla och är genuin, anlita henne!

Sonja Ulrika S
Farsta

Kunnig, kompetent och lätt att kommunicera med mäklaren Petrah. Mycket bra hjälp med styling och för att underlätta försäljning. Petrah överträffade mina förväntningar som var höjt ställda från början. På en tuff marknad är det viktigt att anlita rätt person, tacksam för vårt samarbete.