Daniel Lundberg

Daniel Lundberg

Daniel Lundberg är mäklare på HusmanHagberg Haninge Västerhaninge

Daniel Lundberg har varit registrerad mäklare sedan 2020-04. Daniel Lundberg har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-06 och har fått 185 omdömen med ett betyg på 4.9. Daniel Lundberg har haft 22 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 86% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

185 omdömen om Daniel Lundberg

Sedan starten hos Reco 2020
Urszula S
Köpte sitt hus med hjälp av Daniel Lundberg en del av HusmanHagberg Haninge Västerhaninge

Bra bemötande, fick svar på alla möjliga frågor, förklaringar och handledning genom processen. Kan definitivt rekommendera!

Martin W
Sålde sitt hus med hjälp av Daniel Lundberg en del av HusmanHagberg Haninge Västerhaninge

Professionell mäklare med en plan. Lyhörd och intresserad av att fånga upp våra önskemål. Bra guidening genom säljprocessen gjorde oss trygga med försäljningen. Vi kan starkt rekommendera Daniel.

Lars Mikael B

Daniel är en grym mäklare . Stöpt i en form som gör honom till en grym person att jobba med . Inget krångel , utan raka rör från start till mål . Dessutom är han väldigt duktig på golf .

Roland H

Daniel Lundberg har varit otroligt engagerad genom hela processen och gjort ett mycket bra arbete med försäljningen av vårt hus.

Ida A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Lundberg en del av HusmanHagberg Haninge Västerhaninge
Vega Haninge

Anlita Daniel, du kommer inte bli besviken! ⭐️

Patrik K
Vega Haninge

Jobbar stenhårt och levererar i en tuff marknad. Vi hade höga förhoppningar som överträffades. Alltid trevlig och enkel att kommunicera med.

Sara H
Vendelsömalm

Duktig mäklare, inget krångel.

Anna-Lena H
Norra Söderby

Ett trevligt, proffsigt och tryggt bemötande. Det förstående och l komma i kontakt med

Carl E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Lundberg en del av HusmanHagberg Haninge Västerhaninge
Centrala Handen

Mycket bra, väldigt hjälpsam och tillmötesgående löser det mesta. (köpare)

Malin K
Centrala Handen

Den perfekta mäklaren för mig/oss! Mycket trevlig, skojig och välkomnande 👍🏼