Fredrik Carlsson

Fredrik Carlsson

Fredrik Carlsson är mäklare på HusmanHagberg Härjedalen

Fredrik Carlsson har varit registrerad mäklare sedan 2023-02. Fredrik Carlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-02 och har fått 34 omdömen med ett betyg på 4.4. Fredrik Carlsson har haft 43 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2024-12

34 omdömen om Fredrik Carlsson

Sedan starten hos Reco 2024
Elin M
Köpte sitt hus med hjälp av Fredrik Carlsson en del av HusmanHagberg Härjedalen
Funäsdalen by

Bra kommunikation. Bra mäklare för båda parter. Snabb i hantering och återkoppling. Saklig och tydlig!

Svar från Fredrik Carlsson

Hej Elin! Tack snälla för det fina omdömet och så kul att det blev just ni som fick köpa😊

Krister L
Köpte sin stuga med hjälp av Fredrik Carlsson en del av HusmanHagberg Härjedalen
Tänndalen - Funäsdalen

Vi bad om en on-line visning, vilket vi sedan inte fick någon respons på. Vi hade sedan en bra kommunikation runt bud-processen och kontrakt. Då vi inte ännu träffat Fredrik skulle vi vilja vänta med omdöme till efter mötet vid övertagandet. Men i detta läge är vi överlag positiva.

Svar från Fredrik Carlsson

Hej Krister! Tack för omdömet! Kul att det blev ni som fick köpa till slut, ni kommer trivas så bra där!😊

Ann-Sofi E
Sålde sin stuga med hjälp av Fredrik Carlsson en del av HusmanHagberg Härjedalen

Bra process från start. Lätt att hitta kontakt för avstämning om läget i hela försäljningskedjan Bra marknadsföring av objektet

Svar från Fredrik Carlsson

Tack Ann-Sofie och ditt fina omdöme! Kul att du uppskattade processen!😊

Gunnar B
Sålde sitt hus med hjälp av Fredrik Carlsson en del av HusmanHagberg Härjedalen
Funäsdalen by

Mycket bra, kunnig och engagerad. Erfaren på området vilket var mycket värdefullt

Svar från Fredrik Carlsson

Tack Gunnar för ditt fina omdöme!😊

Christina M

Fredrik har skött försäljningen av vårt fritidshus på ett exemplariskt vis. Snabb och bra återkoppling på frågor och dokument. Han har haft täta kontakter med oss och hållit oss uppdaterade och haft svar på alla frågor, varit tillgänglig i telefon. Vi kan varmt rekommendera Fredrik som mäklare.

Svar från Fredrik Carlsson

Tack snälla Christina för det fina omdömet det gjorde min dag! Tack för ett gott samarbete!😃

Johan E
Lofsdalen

Fredrik har varit väldigt tillmötesgående och lösningsorienterad under hela processen. Han har alltid varit tillgänglig, varit responsiv och haft ett trevligt bemötande rakt igenom. Jag rekommenderar verkligen Fredrik som mäklare!

Tack snälla Johan! Så kul att vi fick ihop det till slut! Allt gott😃

Philip H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fredrik Carlsson en del av HusmanHagberg Härjedalen
Lofsdalen

Tillgänglig och svarta snabbt på frågorna. Trevlig. Tydlig kommunikation.

Svar från Fredrik Carlsson

Tack snälla för det fina omdömet!😊

Jessica S
Tänndalen - Funäsdalen

Fredrik är väldigt trevlig och tillmötesgående. Kontraktskrivningen gick smidigt.

Karin M

Svårt att beskriva eftersom jag inte har haft så speciellt mycket kontakt i ärendet. Men han var trevlig i sitt bemötande.

Stefan M

Har haft för lite kontakt med honom för att kunna göra en bra bedömning.