Fredrik Carlsson

Fredrik Carlsson

Fredrik Carlsson är mäklare på HusmanHagberg Härjedalen

Fredrik Carlsson har varit registrerad mäklare sedan 2023-02. Fredrik Carlsson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-02 och har fått 29 omdömen med ett betyg på 4.4. Fredrik Carlsson har haft 35 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2024-10

29 omdömen om Fredrik Carlsson

Sedan starten hos Reco 2024
Johan E
Sålde sin stuga med hjälp av Fredrik Carlsson en del av HusmanHagberg Härjedalen
Lofsdalen

Fredrik har varit väldigt tillmötesgående och lösningsorienterad under hela processen. Han har alltid varit tillgänglig, varit responsiv och haft ett trevligt bemötande rakt igenom. Jag rekommenderar verkligen Fredrik som mäklare!

Svar från Fredrik Carlsson

Tack snälla Johan! Så kul att vi fick ihop det till slut! Allt gott😃

Philip H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Fredrik Carlsson en del av HusmanHagberg Härjedalen
Lofsdalen

Tillgänglig och svarta snabbt på frågorna. Trevlig. Tydlig kommunikation.

Svar från Fredrik Carlsson

Tack snälla för det fina omdömet!😊

Jessica S
Tänndalen - Funäsdalen

Fredrik är väldigt trevlig och tillmötesgående. Kontraktskrivningen gick smidigt.

Karin M
Köpte sin stuga med hjälp av Fredrik Carlsson en del av HusmanHagberg Härjedalen

Svårt att beskriva eftersom jag inte har haft så speciellt mycket kontakt i ärendet. Men han var trevlig i sitt bemötande.

Stefan M

Har haft för lite kontakt med honom för att kunna göra en bra bedömning.

Doris K
Tännäskröket-Funäsfjällen

Lätt att få tag på. Snabb återkoppling. Smidig handläggning vid mötet.

Matilda G
Köpte sin bostad med hjälp av Fredrik Carlsson en del av HusmanHagberg Härjedalen
Sveg

Trevlig kille men inte den bästa upplevelsen om jag jämför med mina andra bostadsaffärer

Terese H
Funäsdalen by

Mycket bra bemötande och väldigt hjälpsam.

Mikael C

Bra service. Ställde upp till 100% Snabb och bra återkoppling på frågor och dokument. Har inget att klaga på. Kommer varmt att rekommendera Fredrik för andra.

Carl Henrik J
Sålde en tomt med hjälp av Fredrik Carlsson en del av HusmanHagberg Härjedalen

Fredrik har skött vår försäljning av fritidshuset på ett exemplariskt vis, snabb med återkoppling och alltid tillgänglig. Vi äldigt nöjda! Och kan rekommendera Fredrik till andra som vill sälja sitt hus.