Andreas var proffsig, trevlig, ärlig, reko och hjälpsam genom hela vårt tomtköp. Rekommenderas!
Andreas Brändström
Andreas Brändström är mäklare på HusmanHagberg Hemavan/Tärnaby
.Andreas Brändström har varit registrerad mäklare sedan 2021-02. Andreas Brändström har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-05 och har fått 113 omdömen med ett betyg på 4.6. Andreas Brändström har haft 66 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2023-11 - 2024-10
113 omdömen om Andreas Brändström
Bra bemötande. Alltid tillgänglig.
Andreas har utfört sitt jobb på ett professionellt sätt. Han har ett trevligt sätt. Har alltid svarat på våra frågor och varit hjälpsam i övrigt.
Tack för ditt fina omdöme! Jag är glad att vi fått hjälpa till med försäljningen av ert fjällparadis.
Stort engagemang för kunden, lätt att nå, bra att förklara
Kunnig,jordnära,principfast,uppriktig,trevlig som gjord för mäklaryrket!!
Tack för ditt fantastiska omdöme Thorbjörn. Du kommer få många fina stunder i ditt nya boende. Lycka till!
Till att börja med tycker jag att det är märkligt att mäklaren i mångt och mycket kommunicerar med bara en av säljarna, och inte samtliga. Arvodet var även högt i förhållande till köpeskilling. Vidare så kom inte annonsen ut i den tid som mäklaren hade sagt att han skulle lägga ut den. Jag tycker även att mäklaren gett ett nonchalant intryck i de mailsvar som denne givit. Slutligen så har vi erhållit en likvidavräkning. Dock är den bara preliminär. Den har dessutom fel avräkningsdatum. Sammanfattat är känslan att mäklaren...
Tack för att du tar dig tid att dela dina synpunkter – jag ser det som en viktig del av vårt arbete att lyssna på våra kunder och hela tiden förbättra oss. Det är tråkigt att höra att din upplevelse inte har levt upp till förväntningarna och jag tar din feedback på största allvar. Jag beklagar om kommunikationen inte varit tillfredsställande och att alla säljare inte har känt sig delaktiga. Min ambition är alltid att hålla en transparent och tydlig dialog med samtliga parter under hela processen. Vi tar till oss detta och...
Jag blev bemött på ett bra och trevligt sätt. Förväntningarna var att få mitt hus sålt och det lyckades han med. Har inget att klaga på.
Tack för ditt fina omdöme och ditt trevliga bemötande.
Trevligt och proffesionellt bemötande! Givet förstahandsval vid nästa bostadsaffär
Tack för de fina orden Emil, och lycka till med era nya planer!
Trevligt bemötande vid första kontakten vid objektets värdering Lätt att få kontakt vid frågor vi hade . Ringde upp /tillbaka om Andreas var upptagen. Gav intryck på att vara mycket kunnig i Mäklarrollen, då vi har blivit nöjda med hans kunskap. Affären fortlöpte snabbt och enkelt, trots att vi var flera delägare. Stort Tack!
Tack för feedbacken och för att du rekommenderar mig vidare. Det har varit en ära att jobba med er och ert fina objekt. Lycka till framöver!
Bra bemötande, snabb med information och svar på frågor och funderingar.
Tack för din feedback och tack för att du rekommenderar mig vidare.