Jason Millado

Jason Millado

Jason Millado är mäklare på HusmanHagberg Järfälla

Jason Millado har varit registrerad mäklare sedan 2021-07. Jason Millado har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-12 och har fått 96 omdömen med ett betyg på 4.8. Jason Millado har haft 28 försäljningar sen 2023-11 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2023-11 - 2024-10

96 omdömen om Jason Millado

Sedan starten hos Reco 2021
Stockholm A
Sålde sitt hus med hjälp av Jason Millado en del av HusmanHagberg Järfälla
Skälby

Att arbeta med Jason och Mariana var en positiv upplevelse från början till slut. Deras erfarenhet, kunskap om marknaden och personliga engagemang gjorde att hela försäljningen kändes enkel och trygg. Jag är väldigt nöjd med slutresultatet och rekommenderar de starkt till andra som söker en pålitliga och skickliga mäklare.

Berit S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jason Millado en del av HusmanHagberg Järfälla

Kunnig, förklarar så att man begriper

Gunnel Ingegärd J
Viksjö

Jag upplevde Jason väldigt servicevänlig och ödmjuk i sin framtoning. Väldigt informativ och delgav all information så det ibland blev lite för mycket. Viss information kan skickas på sms eller mail istället för ett telefonsamtal.

Kerstin Marie-Louise C
Sålde sitt hus med hjälp av Jason Millado en del av HusmanHagberg Järfälla
Skälby

Stort engagemang, täta återkopplingar om status i affären. Bra tips om hantverkare, städfirma och flyttfirma vilket var värdefullt. Lyckades fullborda affären på ett snabbt och föredömligt sätt. Vi blev mycket nöjda.

Therese L
Jakobsberg

Jason är en mycket skicklig mäklare. Riktigt proffesionell men med en ödmjukhet och vilja att göra det bästa för både säljare och köpare.

Veronica N
Viksjö

En bra och tydlig mäklare som är lättillgänglig och flexibel

Robert Valdemar C
Viksjö

Bra bemötande av mäklaren! Höll oss ständigt uppdaterade och svarade snabbt på våra frågor! Var väldigt anpassningsbar för visningstider! Var bra på att underrätta oss om marknadsläget och vad som påverkar våran försäljning och även om marknaden var trögare än vi hade förväntat oss kan vi varmt rekommendera Jason för uppdrag!

Wasim K
Kallhäll

Han mycket hjälpsam. Allt blir enklare med honom..

Alexander K
Kallhäll

Från början till slutet har Jason alltid varit EXTREMT hjälpsam, trots sina långa och jobbiga dagar har alltid funnit tid att hjälpa mig. Vid försäljningen hade jag problem och var pressad på tid (pga privata anledningar) och behövdr byta den potentiella köparen då problem uppstod och det blev mycket arbete för Jason men han bad mig aldrig om mer än om att bara bli informerad och så fixade han resten. Jag är oerhört tacksam för all hjälp jag fått av Jason och skulle starkt rekommendera honom till andra.

Sebastian B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jason Millado en del av HusmanHagberg Järfälla

Ger sig fan på att få bostaden såld även när det blir blåsväder.