HusmanHagberg Järfälla

En del av HusmanHagberg www.husmanhagberg.se
  • BadgeEightYears
1 470
4.8

Anno 1967 – vår erfarenhet är avgörande i en mer utmanande marknad, vi får din bostad såld! Hos oss har vi kompetens och utbildning i att hantera förmedling både på successionsmarknaden för privatperson och dödsbon, nyproduktion, tomter samt äganderätt. Här jobbar mäklare med bäst betyg och högst trovärdighet i hela Järfälla...

1470 omdömen om HusmanHagberg Järfälla

Sedan starten hos Reco 2017

Emelie E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jason Millado en del av HusmanHagberg Järfälla
Jakobsberg

Min upplevelse av Jason har bara varit god hela vägen. Han har lyssnat, anpassat och varit konsekvent. Väljer du Jason som mäklare kan du räkna med regelbundna uppföljningar, goda tipps och råd och en klar vy framemot vad gäller sin försäljning.

Ida M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Jason Millado en del av HusmanHagberg Järfälla

Super nöjd! Hjälpsam och alltid tillgänglig när man har frågor eller funderingar, speciellt som ny bostadsägare. Rekommenderar starkt

Jenny N
Sålde sitt hus med hjälp av Michaela Holmgren en del av HusmanHagberg Järfälla
Jakobsberg

kunnig, engagerad, lyhörd, pålitlig, kommunikativ, resultatinriktad och har god kännedom om marknaden.

Lena K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Michaela Holmgren en del av HusmanHagberg Järfälla
Barkarby

Proffesionellt bemötande och självsäker. Återkopplar och fins tillgänglig. Gillar att hon har vinnarskalle och verkar trivas i sin roll. Bekvämt vara hennes kund. 2;a ggn vi har affärer ihop och gör gärna om det.

Afet S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Erika Aspenberg en del av HusmanHagberg Järfälla
Kallhäll

Erika Aspenberg jätte snällt och jätte trevligt när man pratar med henne hon svarar jätte fin

Carina K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Erika Aspenberg en del av HusmanHagberg Järfälla
Jakobsberg - Söderdalen

Mycket professionell! Snabb, effektiv och trevlig!

Elvira E
Köpte sin lägenhet med hjälp av Michaela Holmgren en del av HusmanHagberg Järfälla
Barkarby

Mycket bra och trevligt bemötande. Upplevdes väldigt trovärdig och man kände sig trygg vid köp.

Henrik F
Bolinder Strand - Kallhäll

Erika har varit en stabil och trygg mäklare genom hela säljprocessen.

Felicia W
Viksjö

Otroligt nöjd med bemötandet från Erika. Hon sålde våran lägenhet efter första visningen och har levt upp till våra förväntningar längst vägen! Alltid bra energi och förtroendeingivande.

Dany H
Köpte sitt hus med hjälp av Per Stenmark en del av HusmanHagberg Järfälla
Jakobsberg

Det vart många turer och frågar innan vi slog till på huset, Per är trevlig tålmodig och rutinerad

Svar från Per Stenmark

Tack för omdömet och ibland kan det vara bra att saker och ting tar lite tid.

Simon Å
Jakobsberg

Superbra! Valde samma trevliga mäklare som jag köpte lägenheten av för 6år sedan. Engagerad, positiv, och mycket trevlig. Rekommenderas👍

Marzieh Z
Jakobsberg - Söderdalen

Erika was very open, honest and helpful that made it easy for us to decide.

Hans J
Jakobsberg

Mycket trevlig och proffsig och genomförde en snabb och bra försäljning.

JESSICA C
Barkarby

Smidigt, trevligt och proffesionellt!

Leif D
Viksjö Hummelmora

Kunnig och service säker och gillar snabba beslut

Fatmir S
Jakobsberg

Ärlig och väldigt lättsam att samarbeta med

Ehsan A
Viksjö

Jag hade nöjet att ha Per Stenmark från HusmanHagberg Järfälla som min mäklare, och jag kan varmt rekommendera honom. Per är otroligt professionell, engagerad och lätt att ha att göra med. Han höll mig väl informerad under hela processen och var alltid tillgänglig för att svara på frågor och ge råd. Hans erfarenhet och lokalkännedom gjorde att jag kände mig trygg från början till slut. Om du söker en pålitlig och skicklig mäklare är Per det självklara valet!

Svar från Per Stenmark

Hej, stort tack för ditt vänliga och konstruktiva omdöme samt för förtroendet att hjälpa er.

Syed Z
Jakobsberg - Söderdalen

Excellent experience. Highly professional, empathetic, and honest/fair dealing.

Marcus N
Köpte sitt hus med hjälp av Michaela Holmgren en del av HusmanHagberg Järfälla
Skälby

Mycket proffsig person. Hjälpsam och har tillåtit oss att kontakta henne om vi har några frågor. Lättillgänglig och engagerad. Lyssnar på både köpare och säljare!

Bert N
Jakobsberg

Vi upplevde både Erika och Johan mycket possitivt och blev bemötta på ett bra sätt, och det förväntade vi oss.

Svar från Erika Aspenberg

Tack för att ni tog er tid att svara, vår upplevelse är densamma med ett mycket trevligt bemötande från er sida. Extra glada att ni äntligen hittade det som kändes rätt för er.

Raili Å
Köpte sin lägenhet med hjälp av Johan Aspenberg en del av HusmanHagberg Järfälla
Jakobsberg

Än så länge är jag mycket nöjd

Johan E
Köpte sin lägenhet med hjälp av
Barkarbystaden

Fint bemötande av Mariana som hade gjort tidskrävande arbete med att märka upp hissknapp, förråd och andra egenheter med små lappar som gjorde det enkelt för oss som spekulanter att hitta till visningen och förstå lägenhetens egenheter. Trevlig bemötande och snabba svar!

Svar från Mariana Hanna

Tack för ditt omdöme Johan och vad kul att höra att ni hade en positiv och bra visningsupplevelse!

Maria Katarina J
Viksjö Hummelmora

Jag träffade Erika vid köp av lägenhet och då kom vi överrens om att hon skulle sälja mitt hus. Hon har varit jätteflexibel och serviceinriktad hela tiden och jag kan verkligen rekommendera henne. Hon reste på semester så en annan mäklare tog över, Nina Strange, och det var hon som sålde huset under tiden Erika varit borta. Jag kan åckså varmt rekommendera Nina. Allt har gått väldigt smidigt genom hela försäljningen.

Svar från Erika Aspenberg

Tack underbara du för fina ord, det har verkligen varit med fullt engagemang och hjärta jag hjälpt dig både med köp och försäljning. Har värdesatt dialoger och samarbetet vi haft. Att allt nu föll på plats var oerhört skönt. Grattis till det bekväma lägenhetslivet : )

Jonas O
Bolinder Strand - Kallhäll

En mäklare som är på hugget. Otroligt hjälpsam och lyhörd. Om/när jag säljer bostad igen så vet jag vem som får uppdraget.

Svar från Erika Aspenberg

Tackar ödmjukast för det - nu har vi setts både i köp och försäljning och jag har värdesatt den tillit du känt till mig och snabba dialog oss emellan. Så himla härligt med det som väntar er!

Ulla S
Jakobsberg

Har blivit jättebra bemött av Nina och hon har gjort allt och lite till för försäljningen av min mors lägenhet. Rekommenderar Nina till 100% som mäklare vid försäljning av er bostad

Erik G
Sålde sin lägenhet med hjälp av
Viksjö

Blev bra bemött av Mariana och hon var väldigt trevlig person! Hon tog bra hand om fotograferingen, visningarna, och allt runt det!

Svar från Mariana Hanna

Tack för du tagit dig tiden att skriva ett omdöme Erik, det uppskattas verkligen!

Erik M
Skälby

Erika är en väldigt professionell och otroligt flexibel mäklare med en stor empatisk förmåga. Vi kan verkligen rekommendera henne som mäklare: om ni anlitar henne kommer hon att se till att både säljare och köpare är nöjda. Det har känts väldigt tryggt för oss hela tiden och vi vet att köparna har upplevt det på samma sätt.

Svar från Erika Aspenberg

Tack för de orden! Vi har haft kontakt länge och jag har verkligen värdesatt vårt samarbete och det förtroende ni känt för mig löpande. Det ni nu gör imponerar på mig och det kommer bli så galet bra för hela familjen. Så glad för er skull!

Charlotte Maria M
Sålde sitt hus med hjälp av Nina Strange en del av HusmanHagberg Järfälla

Engagerad och lösningsorienterad.

Anette E
Sålde sitt hus med hjälp av Johan Aspenberg en del av HusmanHagberg Järfälla
Jakobsberg

Väldigt snäll lyssnar då jag haft en väldigt jobbig tid. Jag kanske inte alltid varit så trevlig under denna stressiga tid. Jag valde Johan av dom mäklare som kom till mig. Han är trovärdig o trevlig o ger information som är viktigt för mig. Stort tack Johan

Marie L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Per Stenmark en del av HusmanHagberg Järfälla
Viksjö

Trevligt bemötande, kunnig och har svar på mina frågor

Robert T
Jakobsberg

Mycket trevlig o kunnig, genomförde försäljningen av min lägenhet snabbt och smidigt. Väldigt nöjd !

Svar från Nina Strange

Sådan glädje att få hjälpa till, varmt välkomna tillbaka :-) NIna

Gabriel L
Jakobsberg

Erika är väldigt noggrann och lätt att samarbeta med. Min granne och jag sålde samtidigt, båda med henne, och hon lyssnade och bollplankade och var hela tiden öppen för våra förslag kring upplägget kring det hela. Jag värdesätter MYCKET högt att hon och hennes kollegor på HusmanHagberg tog sig tid och verkligen dubbelkollade/verifierade att mina köpare skulle ha rätt förutsättningar. Dvs tips kring försäljningen av DERAS hus, samt verifiera att deras ekonomi skulle gå runt/fungera vid köp av min bostad. Allt för att...

Svar från Erika Aspenberg

TACK! Jaa, jag är ju det - noggrann - och vill helst "sova gott om natten". Att ta ansvar för mer än att ditt hus skall bli sålt känns självklart då köparna behöver förstå under vilka förutsättningar dem köper och vad som även kan ske om de inte fullföljer sina åtaganden. Likväl som jag vill att du förstår konsekvenserna utav om de inte får sålt. Skall man då hellre välja en annan köpare? Ibland ja och ibland nej. Du är en härlig person med hög energi som smittar av sig, det har verkligen varit roligt att jobba tillsammans....

Stockholm A
Sålde sitt hus med hjälp av Jason Millado en del av HusmanHagberg Järfälla
Skälby

Att arbeta med Jason och Mariana var en positiv upplevelse från början till slut. Deras erfarenhet, kunskap om marknaden och personliga engagemang gjorde att hela försäljningen kändes enkel och trygg. Jag är väldigt nöjd med slutresultatet och rekommenderar de starkt till andra som söker en pålitliga och skickliga mäklare.

Olgica K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Per Stenmark en del av HusmanHagberg Järfälla
Jakobsberg - Söderdalen

Hej, Jag hade en fantastisk upplevelse med Per Stenmark från HusmanHagberg Järfälla. Från första kontakten kände jag mig i trygga händer. Per var alltid tillgänglig trots att hade varit bortrest under helgen, lyssnade på mina behov och svarade snabbt på alla frågor jag hade. Hans expertis och engagemang gjorde hela försäljningsprocessen smidig och stressfri. Per hade en utmärkt känsla för marknaden och gav värdefulla råd som ledde till ett bra försäljningspris. Med ett ord så Per har en erfarenhet. Jag uppskattade verkligen...

Svar från Per Stenmark

Stort tack för konstruktivt och vänligt omdöme.

Lissett E
Kallhäll

Vi blev bemöta på ett professionellt sätt såm fick oss att känna oss väl omhändeltagen Vi förväntade oss en genomgående visning ock att kunna få svar på våra frågor vilket mäklaren uppfyllde Mäklaren var professionell och uppmärksam, mäklaren tog sig tid att utföra en genomgående köpet mvh Lissett Alvarez

Adam N
Barkarby

Wow, Vart ska jag egentligen börja? Detta har varit en resa. En resa som tog slut alldeles för fort, för fort tänker ni? Ja för fort, för nu betyder det att Michaela och jag är färdiga med varandra, och det är synd, för maken till bättre mäklare eller person tror jag är svår att hitta. Från första inledande mailet, till försäljning av min lägenhet så har hon varit helt exceptionell. Informativ, vältalig, seriös, förstående, jag kommer faktiskt inte på några mer positiva ord för tillfället, men hon är värd dom allihopa....

Svar från Michaela Holmgren

Adam, bästa Adam. Jag önskar med hela mitt hjärta att du skulle kunna läsa mitt svar nu. Du var en oerhört vänlig människa och själ och bara det att du tog dig tiden att skriva detta är ett bevis på det. Tack för tiden vi fick lära känna varandra.

Amanda V
Barkarby

Michaela bemötte oss som köpare med en professionalitet och värme. Förklarade processen tydligt och såg till att alla var med på tåget. Det märktes att det var viktigt för henne att alla kände att det blev en bra affär och svarade på alla frågor vi hade i processen.

Svar från Michaela Holmgren

Hej Amanda, tack för att du tog dig tid att skriva. Vill också tacka för ert samarbete och ert snabba agerande när vi just stod i slutskedet av allting, och för din tillit :). Hörde att ni varit och lekt i lekparken och att det kändes så bra, det glädjer mig och jag är övertygad om att ni kommer att trivas där allihopa!

Darya S
Jakobsberg - Söderdalen

Jag blev trevligt bemött av Per och känner mig väldigt nöjd med hela upplevelsen :)

Svar från Per Stenmark

Stort tack för vänligt omdöme.

Sara M
Viksjö

Snäll, genuin, duktig och snabb på svar och i handling!

Svar från Michaela Holmgren

Tack Sara, det har verkligen varit tacksamt att arbeta med dig, öppna ärliga dialoger och bra samarbete helt klart :). Vi ses på tillträdet!

Berit S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jason Millado en del av HusmanHagberg Järfälla

Kunnig, förklarar så att man begriper

Christian Å
Viksjö

Nina var genom försäljningen väldigt lösningsfokuserad och det var hennes förtjänst att bostaden blev såld.

Jesper R
Bolinder Strand - Kallhäll

Fantastiskt bemötande och en mäklare med tydlig och rak kommunikation genom hela processen. Jag kände mig trygg och väl omhändertagen från start till mål. Rekommenderar starkt!

Svar från Michaela Holmgren

Tack Jesper, jag är så glad att det var just ni som köpte lägenheten, och tack för våra ärliga dialoger kring ev frågetecken ni hade osv. Jag är övertygad om att ni kommer att trivas i lägenheten. Ses på tillträdet!

Dödsboet E
Barkarby

Det är andra gången som Per Stenmark säljer ett hus för vår räkning och vi är minst lika nöjda den här gången som senast. Per är lättillgänglig, positiv, konstruktiv och kunnig. Senast vi sålde var det säljarens marknad, men nu var läget det omvända. Per visade dock på stor uthållighet och anordnade, utan knot och utan minsta tecken på att vilja ge upp, ett stort antal visningstillfällen under de fem månader (inkl. en sommar) som objektet låg ute till försäljning. Till slut hamnade priset i det intervall som Per initialt...

Svar från Per Stenmark

Hej, stort tack för förtroendet och för ert vänliga och konstruktiva omdöme, det skänker tacksamhet och värme.

Ziad I
Sålde sitt hus med hjälp av Michaela Holmgren en del av HusmanHagberg Järfälla
Viksjö

En mycket varm o trevlig samt tillmötesgående.person Jag tycker hon har gjort ett riktig toppen jobb. Tack

Svar från Michaela Holmgren

Tack Ziad, det har varit så trevligt att samarbeta med er och hela familjen, och jag är glad att även du hittade en bostad som du trivs bra i

Peeyush B
Sålde sin lägenhet med hjälp av
Jakobsberg

I couldn't have asked for a better broker to sell my home. Mariana was incredibly knowledgeable, professional, and dedicated to achieving the best possible outcome. From the very beginning, she took the time to understand my needs and expectations, and she was always available to answer my questions and provide guidance. I was particularly impressed by Mariana's expertise in the local market. She had a deep understanding of the current trends and pricing, and she was able to effectively market my property to potential...

Svar från Mariana Hanna

Thank you so much for your kind words! I truly appreciate you taking the time to share your experience. It was a pleasure working with you throughout the selling process, and I'm thrilled that we were able to achieve such a positive outcome. I'm glad my knowledge of the local market and dedication to your needs helped make the experience as smooth as possible. Your trust and recommendation mean a lot to me, thank you!

Kerstin F
Jakobsberg

Tydlig, strukturerad, proffsig, jättetrevlig och gav långtgående service utöver vad uppdraget kräver. Kan varmt rekommendera Michaela!

Svar från Michaela Holmgren

Tack Kerstin, det var verkligen ett nöje att arbeta med dig, och första gången jag skrivit kontrakt på en tandläkarmottagning också, så tack för den erfarenheten :D! Tack för gott samarbete, vi ses på tillträdet snart :)

Banu Önal S
Köpte sin lägenhet med hjälp av
Jakobsberg

Mariana välkomnade oss glad och varmt! Vi fick information på rätt sätt och tycka till om det vi inte gillade i lägenheten! Jag har fått behöva ringa Mariana många gånger och fick hjälp alltid! Hon e bra! Vh Bella

Svar från Mariana Hanna

Tack Bella för ditt omdöme. Min roll som mäklare är att alltid vara opartisk och att vara hjälpsam i att föra processen framåt vid uppkomna situationer och jag är glad att du känner att du har fått den hjälp som du har behövt under denna säljprocess. Även den lilla vattenskadan under kyl/frys som är anmäld till försäkringen kommer att åtgärdas så ni får ett helt och fint golv efter reparationen. Må bäst!

Ann-Christine S
Barkarbystaden

Trevligt professionellt bemötande. Ingav förtroende.

Svar från Erika Aspenberg

Vad härligt att du fick förtroende för mig, det betyder mest av allt!

Sukanta Chandraa S
Viksjö Hummelmora

Hon är tidligt med alla uppgifter på annonsen samt förklarar alla detaljer vid besöket

Svar från Erika Aspenberg

Det gläder mig att du upplevt det som tydligt, tack.

Dan E
Köpte sitt hus med hjälp av Per Stenmark en del av HusmanHagberg Järfälla
Jakobsberg

Per är verkligen professionell och vänlig. Lätt att arbeta med.

Svar från Per Stenmark

Stort tack för vänligt omdöme, det är oerhört viktigt för mig att få återkoppling från våra kunder.